Arhetipuri

Arhetipurile umane sunt personajele din mituri și basme în toate ipostazele lor – prinți, regi, balauri, vrăjitoare, eroi și prințese, mame vitrege și ajutoare de nădejde, forțe ale luminii și ale întunericului, ființe magice, zei, îngeri și demoni. Chiar dacă la nivel conștient ele ne sunt transmise sub forma poveștilor fictive pe care le ascultăm cu nesaț în copilărie sau prin spusele bătrânilor strămoși, esența lor rezidă din însuși subconștientul nostru, unde ne-a fost sădită adânc, sub formă de simbol și cu care, ca adulți, ajungem să ne identificăm.

Arhetipuri si linii de destin

Tipare, patternuri si arhetipuri in viata personala - cum le identificam si cum le vindecam?Invata despre modalitatea in care arhetipurile se transforma in tipare si despre felul in care acestea iti pot guverna viata.

Revelatii, simboluri transparente

Porneste in calatoria eroului interior! Psihoterapie si lucru cu Sinele. Complex, complet, inovator! Un program de dezvoltare personala care iti va revela tot adevarul despre tine!

Geometrie sacra

Formele geometrice sunt tipare de energie, care se supun unor vibratii - Vibratiile creatiei. Fiecare forma/ tipar are un rol al sau, emite si sustine un anumit tip de energie necesara individului, colectivului, planetei, universului.

Curs Tarot initiere

Tarotul este o arta, dar in acelasi timp si un intstrument valoros de lucru cu Sinele! Priveste in oglinda adevarului, invata Tarotul si activeaza-ti intuitia!

Curs Tarot master

Folosite corect, cu ajutorul unor ritualuri si meditatii, arhetipurile si imaginile din cartile de Tarot se pot transforma in experiente personale. Constientizeaza potentialul tau interior, schimba-ti viata si devino oricine doresti sa fii!