Ai nevoie de indrumare, sfaturi sau ajutor?

Pe langa varietatea de cursuri oferite, sustinem si consultanta specializata in diferite domenii - astrologie, numerologie, tarot, dezvoltare spirituala, terapia arborelui genealogic, astfel incat toate nevoile celor care apeleaza la noi sa fie indeplinite in totalitate!

 

Consultatiile sunt sustinute de catre Barbara Bacauanu, astrolog, numerolog, formator

    Consultanta

    Astrologie, Numerologie, Dezvoltare spirituala

Descifrarea hartilor astrale presupune mai mult decat o simpla interpretare a zodiei sau a pozitiilor planetare. Consultanta astrologica abordeaza teme foarte diverse precum: astro-psihoterapie, consiliere sau mediere relationala/ de cuplu, identificarea momentelor cheie din viata, trecute sau viitoare, indrumare in alegerile importante, in autodezvoltarea si evolutia personala...

     Astrologie Natala 

Daca viata pare o insiruire de evenimente fara sens, astrologia ne poate face sa intelegem ca nimic nu este intamplator si ca totul se intampla cu un motiv. Deoarece reprezinta o harta a psihicului uman, ea este un incredibil instrument de autodescoperire, care poate ajunge pana la profunzimi uluitoare.

Astrologie Karmica

Acest tip de studiu se apropie mai mult de categoria metafizicului, care este deasupra corpului sau intelegerii lumii fizice. Se refera la calatoria sufletului de-a lungul mai multor vieti si face referire la concepte precum karma, dharma, destin sau liber arbitru. Astrologia inalta imbina atat stiinta, cat si arta intuitiei, de aceea foarte demult, chiar inainte de se incepe inregistrarea istoriei, a fost numita "Mama tuturor stiintelor". 

Astrologie Relationala

Astrologia poate oferi o mai mare intelegere fata de toate relatiile - cu parintii, rudele sau copiii, cu partenerul de viata, seful, asociatii, colegii sau prietenii. Comparand energiile astrale ale fiecaruia in parte se pot descoperi zone sensibile, unde partenerii ar trebui sa depuna mai mult efort si zone compatibile, in care ar trebui sa se alieze si sa se sprijine reciproc pentru a-si implini destinele. Acest tip de consultanta este foarte util deoarece ofera foarte multe informatii si sfaturi referitoare la buna intelegere a oricarui cuplu.

Astrologie Evolutiva

Observarea si corelarea cu vointa divina sau cu legea naturii este baza acestei stiinte. Luand in calcul toate tipurile de studii astrale descrise pana acum, acest tip de consultanta stabileste o linie clara de abordare in fata vietii si a evenimentelor viitoare, astfel incat persoana sa faca atat pace cu tot trecutul sau, cat si sa actioneze constient in viitor catre implinirea menirii personale. Astrologia evolutiva descrie o harta de intelegere a sufletului si a potentialului sau de evolutie. 

Astrologie Previzionala

Deoarece atat noi cat si planetele suntem energie, miscarea lor  continua influenteaza in  permanenta ceea ce se intampla pe Pamant. Folosindu-se tehnici foarte avansate de astrologie - tranzite, progresii, arce, revolutii, cicluri - se pot identifica momentele cu potential pozitiv sau negativ, atat trecute, cat si viitoare, in toate domeniile vietii. Este o analiza esentiala pentru aceia care doresc sa stie cand sa actioneze si cand sa astepte, cum sa-si planifice in mod constient viata sau sa ajute la desfasurarea a ceea ce se numeste "destin". 

Astrologie pentru copii

Este esential sa iti cunosti copilul chiar de la primii ani ai copilariei. Care le sunt nevoile, cum le poti scoate la lumina talentele si abilitatile, care sunt potentialele probleme cu care se vor confrunta, care va fi relatia dintre voi, care sa fie abordarea ta fata de el?

Astrologie pentru persoane juidice

O afacere este o entitate care detine, la fel ca si o persoana, o data de nastere, un moment in timp cand a luat fiinta. Ca atare, sunt valabile si in acest caz toate variantele de consultatii descrise mai sus.

Numerologie

Expertii in numerologie folosesc numerele pentru a determina timpul cel mai propice pentru a face miscari majore in activitatile din viata. Numerologia este folosita pentru a decide usor si sigur cind sa poti inveti, cind sa te casatoresti, cind sa calatoresti, cind sa-ti schimbi slujba ori multe altele.

Solicita o programare pentru diferitele tipuri de consultatii completand formularul existent in pagina! 

Nume *

Email *

Subiect

Mesaj

Your details were sent successfully!