Curs Audio Matricea Numerologica

Matricea numerologica se refera la o metoda speciala de numerologie aplicata, cu ajutorul careia putem colora si intelege mult mai multe despre personalitatea cuiva.

"Matricea numerologica sau, cum este numita mai nou, matricea numero-psihologica, este un sistem antic ce a rezistat si s-a perfectionat in timp, imbinand astfel atat secrete si mistere ale preotilor din Egipt, ale inteleptilor din China, cat si ale adeptilor Scolii lui Pitagora.

Prin calcularea matricei numerologice personale se pot afla caracteristici importante ale unei persoane, temperamentul sau vocatia, modul de a gandi sau de a simti, norocul, inclinatiile, filosofia de viata, felul in care se va raporta la o relatie, sanatatea, gradul de perceptie, spiritualitatea sau casatoria...etc! Totodata, cu ajutorul acestui sistem se poate calcula si interpreta compatibilitatea unui cuplu, energia unei datele aleatorii din istorie, energia unui loc sau a unui nume...." 

Numarul de lectii: 10

Format: varianta 1: mp3 - poate fi rulat de pe telefon, tableta, calculator, mp3 player, usb (fisierul va fi livrat catre tine prin transfer on-line) sau varianta 2: CD - poate fi rulat la orice dispozitiv cu CD player incorporat (fisierul va fi livrat prin posta romana, plata ramburs sau ridicat personal de la sediul Scoala de Stiinte Spirituale) 

Cuprins:

Lectia 1 - Matricea numerologica - definitie, metoda de calcul, feluri in care poate fi utilizata, notiuni introductive

Lectia 2 - Casuta Unu - forta psihica

Lectia 3 - Casuta Doi - nivelul energetic 

Lectia 4 - Casuta Trei - ratiunea si comunicarea

Lectia 5 - Casuta Patru - corpul fizic, rezistenta si sanatatea

Lectia 6 -  Casuta Cinci - intuitia, clarvederea, iubirea

Lectia 7 - Casuta Sase - practicitatea, sexualitatea

Lectia 8 - Casuta Sapte - spiritualitatea, creativitatea

Lectia 9 - Casuta Opt - gradul de responsabilizare

Lectia 10 - Casuta Noua - flexibilitatea, intelectul, relatia cu strainatatea 

Lectia 11 - Matricea si corpul uman

In pachetul de curs se regasesc 11 lectii audio, un pdf cu aplicatii practice si un fisier pdf cu note de curs.

*BONUS In perioada 29 mai - 30 iunie, comandand cursul audio, beneficiezi si de un cadou: un raport numerologic personalizat dupa numele si data nasterii tale. Raportul totalizeaza aproximativ 30 pagini de interpretari - personalitate, trecut, prezent, viitor. Comandat separat, raportul costa 100 lei. 

Text: Barbara Bacauanu - astrolog, numerolog, formator

Voce: Florian Ghimpu

Muzica si montaj audio: Sound Master Studio

PRET: 350 lei

** Intreg cursul este protejat de legea romana a drepturilor de autor. Achizitionarea sa nu permite distribuirea catre alte persoane si nu poate fi facut public. Incalcarea acestor drepturi se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

Dupa trimiterea comenzii veti primi pe adresa de mail un mesaj cu toate detaliile legate de plata. Odata finalizat intreg procesul.....

Copyright © 2013-2020 Scoala De Stiinte Spirituale - Toate drepturile sunt rezervate

  • w-facebook