Curs Audio Numerologie Oculta

Si Geometrie Sacra

Acest curs completeaza cunostintele din primele trei module cu metode de numerologie oculta, kabalistica si geometrie sacra. Numerologia oculta se foloseste in ritualuri si este asociata cu kabala, tarorul, arhanghelii ingerii si cu geometria sacra. Ea lucreaza cu simboluri foarte puterniceiar in spatele sau stau multe doctrine, filosofii de viata, credinte sau religii. totodata, este folosita pentru protectie sau pentru intarirea unor actiuni, pentru protejarea propriei persoane, a sanatatii,  firmelor sau a locului de munca, casei, locuintei!

Numarul de lectii: 15

Format: varianta 1: mp3 - poate fi rulat de pe telefon, tableta, calculator, mp3 player, usb (fisierul va fi livrat catre tine prin transfer on-line) sau varianta 2: CD - poate fi rulat la orice dispozitiv cu CD player incorporat (fisierul va fi livrat prin posta romana, plata ramburs sau ridicat personal de la sediul Scoala de Stiinte Spirituale) 

Cuprins:

Lectia 1 - Ocultismul si ritualul

Lectia 2 - Alfabetele magice

 

Lectia 3 - Timpul in care se initiaza ritualurile

 

Lectia 4 - Monada

 

Lectia 5 - Diada

Lectia 6 - Triada 

Lectia 7 - Tetrada

Lectia 8 - Iantrele, Iantrele personale si Iantrele planetelor

Lectia 9 - Planetele

Lectia 10 - Pentagrama

Lectia 11 - Hexagrama

Lectia 12 - Septada, Octada, Nonada, Decada

Lectia 13 - Practicile magice si culorile magiei

Lectiei 14 - Ierburile si radacinile magice

Lectia 15 - Magia numerelor

In pachetul de curs se regasesc 15 lectii audio, un fisier cu aplicatii practice si un fisier PDF cu note de curs.

*BONUS In perioada 29 mai - 30 iunie, comandand cursul audio, beneficiezi si de un cadou: un raport numerologic personalizat dupa numele si data nasterii tale. Raportul totalizeaza aproximativ 30 pagini de interpretari - personalitate, trecut, prezent, viitor. Comandat separat, raportul costa 100 lei. 

Text: Barbara Bacauanu - astrolog, numerolog, formator

Voce: Florian Ghimpu

Muzica si montaj audio: Sound Master Studio

PRET: 350 lei

** Intreg cursul este protejat de legea romana a drepturilor de autor. Achizitionarea sa nu permite distribuirea catre alte persoane si nu poate fi facut public. Incalcarea acestor drepturi se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

Dupa trimiterea comenzii veti primi pe adresa de mail un mesaj cu toate detaliile legate de plata. Odata finalizat intreg procesul.....

Copyright © 2013-2020 Scoala De Stiinte Spirituale - Toate drepturile sunt rezervate

  • w-facebook