Curs Audio Numerologie Previzionala

Cu ajutorul unor calcule foarte usoare fiecarei perioade din viata noastra i se va atribui o frecventa, o vibratie, adica un numar, iar fiecarui numar in parte i se vor atribui anumite caracteristici si atribute, pe care intelegandu-le, putem decodifica mesajul fiecarui moment in parte.

Plecand de la un tablou de ansamblu (adica de la mesajul fiecarui ciclu in parte) si ajungand in profunzime (la decodificarea vibratiilor ce insotesc fiecare an, luna sau zi in parte), numerologia previzionala ne asterne in fata harta propriului traseu de parcurs.

"Daca analizam ceva mai exact ciclurile naturii descoperim ca fiecare face parte dintr-un ciclu mai mare care, la randul sau, face parte dintr-unul si mai mare si asa mai departe, formandu-se astfel cicluri temporare si energetice, care guverneaza ritmurile Universului si ale vietii.

Lucrul cu ajutorul ciclurilor planetare asigura o perspectiva ampla asupra evolutiei in timp a unei persoane sau a unui eveniment. A cunoaste si a decodifica mesajul vibrational al fiecarui ciclu personal in parte reprezinta o arma foarte puternica pentru acela care doreste sa traiasca in armonie cu ritmurile naturale ale vietii, pentru acela care stie cand trebuie sa actioneze sau cand sa astepte si sa planifice, astfel incat evolutia sa si drumul spre mai bine sa nu intampine dificultati..."

Numarul de lectii: 22

Format: varianta 1: mp3 - poate fi rulat de pe telefon, tableta, calculator, mp3 player, usb (fisierul va fi livrat catre tine prin transfer on-line) sau varianta 2: CD - poate fi rulat la orice dispozitiv cu CD player incorporat (fisierul va fi livrat prin posta romana, plata ramburs sau ridicat personal de la sediul Scoala de Stiinte Spirituale) 

Cuprins:

Lectia 1 - Numerologie previzionala - notiuni introductive

Lectia 2 - Prima metoda de calcul

Lectia 3 - A doua metoda de calcul 

Lectia 4 - A treia metoda de calcul 

Lectia 5 - Graficele

 

Lectia 6 - Ciclurile de 7 ani

Lectia 7 - Legea cosmica si ciclurile de 9 ani

 

Lectia 8 - A patra metoda

 

Lectia 9 - Asocierea numere - planete

 

Lectia 10 - Vibratia Unu in tehnica previzionala

Lectia 11 - Vibratia Doi

Lectia 12 - Vibratia Trei

Lectia 13 - Vibratia Patru

Lectia 14 - Vibratia Cinci

Lectia 15 - Vibratia Sase

Lectia 16 - Vibratia Sapte

Lectia 17 - Vibratia Opt

Lectia 18 - Vibratia Noua

Lectia 19 - Vibratia Zero

Lectia 20 - Numerele maestre

Lectia 21 - Numerele karmice

Lectia 22 - Literele de tranzit

In pachetul de curs se regasesc 22 lectii audio, un fisier cu aplicatii practice si un fisier PDF cu note de curs.

*BONUS In perioada 29 mai - 30 iunie, comandand cursul audio, beneficiezi si de un cadou: un raport numerologic personalizat dupa numele si data nasterii tale. Raportul totalizeaza aproximativ 30 pagini de interpretari - personalitate, trecut, prezent, viitor. Comandat separat, raportul costa 100 lei. 

Text: Barbara Bacauanu - astrolog, numerolog, formator

Voce: Florian Ghimpu

Muzica si montaj: Sound Master Studio

PRET: 500 lei

** Intreg cursul este protejat de legea romana a drepturilor de autor. Achizitionarea sa nu permite distribuirea catre alte persoane si nu poate fi facut public. Incalcarea acestor drepturi se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

Dupa trimiterea comenzii veti primi pe adresa de mail un mesaj cu toate detaliile legate de plata. Odata finalizat intreg procesul.....

Copyright © 2013-2020 Scoala De Stiinte Spirituale - Toate drepturile sunt rezervate

  • w-facebook