top of page

Constelații intenționale

Sesiuni 2024: 20 Ianuarie; 24 Februarie; 23 Martie; 27 Aprilie; 26 Mai, 22 Iunie
Datele pot suferi modificări în funcție de apariția unor evenimente neprevăzute, însă orice modificare va fi anunțată și banii achitati restituiti sau distribuiți către o dată ulterioară.

Îndrumător: Psihoterapeut Ioana Păduraru

Pentru inscrierea la oricare dintre evenimente, trimite un mesaj pe WhatsApp la numarul de telefon 0771.577.427, cu mesajul - Inscriere Sesiune Constelatii Intentionale si data sesiunii la care doresti sa participi.

Vei primi personalizat toate detaliile si informatiile de care ai nevoie!

Prin intermediul Metodei Intentiei, avem acces la aspecte mai putin constiente ale psihicului nostru, putem vedea mai clar conflictele noastre interioare si interpersonale, le putem intelege si integra.

 • Care sunt intentiile tale?

 • Ce doresti sa realizezi?

 • Ce iti doresti sa obtii?

 • Care sunt proiectele pe care doresti sa le materializezi?

 • Care este urmatorul pas pe care trebuie sa il faci?

Ca sa pot vedea mai clar care este calea buna pentru mine spre vindecare si reechilibrare si crestere, e nevoie sa ma uit in interior, la partile mele si la dinamica lor, sa redescopar adevarul, sa restabilesc conexiunile din mine. Asta este ceea ce aduc la suprafata constelatiile intentiei, intr-un mod extraordinar de fin, de potrivit si de vindecator. Dinamica partilor mele ranite, supravietuitoare si sanatoase, ca sa vad, inteleg si simt mai bine ce mi s-a intamplat, ce fac eu acum, si daca ceea ce fac cu mine imi face bine sau nu. Cu pasi mici, cu fiecare secventa de lucru, devin mai mult eu, mai real, mai flexibil, mai in contact cu sanatatea si realitatea mea.

Ce sunt constelațiile intenționale și de ce să participi?

Ce poti obtine cu ajutorul 
constelatiilor intenționale?

 • Prevenirea divortulului 

 • Rezolvarea conflictelor personale

 • Rezolvarea problemelor din viata sentimentala sau in rolul de parinte

 • Reusita profesionala si gasirea propriului drum de succes

 • Bunastare si prosperitate

 • Eliberarea de tendinte autodistructive (adictii si tipare comportamentale negative repetitive)

 • Sentimentul implinirii personale

 • Infrangerea temerilor

 • Gasirea vocatiei, iubirii, sinelui si implinirea dorintelor personale

Ce este diferit fata de constelatiile clasice? Metoda constelatiilor intentionale

Prof. Dr. Franz Ruppert, cel care a formulat metoda, a observat in cei peste 27 de ani de lucru, ca se produc clarificari, reglari profunde si ameliorari la nivel de psihic in lucrul cu aceasta metoda.

Dr. Ruppert a dezvoltat metoda intentiei pe baza metodei constelatiei lui Bert Hellinger, transformand-o intr-un model terapeutic profund si eficient, intr-un instrument de intelegere a mecanismelor psihice sanatoase si a mecanismelor de protectie fata de experientele traumatizante.

 

Prin intermediul Metodei Intentiei, avem acces la aspecte mai putin constiente ale psihicului nostru, putem vedea mai clar conflictele noastre interioare si interpersonale, le putem intelege si integra.

Structura cursului

Întâlnire workshop la clasă 

Incepand cu martie 2022, in Scoala de Stiinte Spirituale, Bucuresti, se vor organiza ateliere de constelatii familiale facilitate de Dna. Psiholog Ioana Păduraru.

Date eveniment

Sesiuni 2024: 20 Ianuarie; 24 Februarie; 23 Martie; 27 Aprilie; 26 Mai, 22 Iunie

Datele pot suferi modificări în funcție de apariția unor evenimente neprevăzute, însă orice modificare va fi anunțată și banii achitati restituiti sau distribuiți către o dată ulterioară.

Durată - 10.00 - 17.00

Locuri limitate

Nota: Locul este asigurat doar in urma achitarii taxei de participare. Suma achitata nu se restituie in cazul in care te razgandesti ulterior sau nu mai poti participa. Locatia va fi anuntata numai persoanelor inscrise.

Pentru inscrierea la oricare dintre evenimente, trimite un mesaj pe WhatsApp la numarul de telefon 0771.577.427, cu mesajul - Inscriere Sesiune Constelatii Intentionale si data sesiunii la care doresti sa participi. Vei primi personalizat toate detaliile si informatiile de care ai nevoie!

Te astept cu drag sa ne cunoastem!

Cui se adresează?

Acest workshop de constelatii se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa aduca la lumina informatiile continute in inconstient, pentru a nu repeta incontinuu aceleasi tipare, frici si blocaje.

 

De ce anume ai nevoie? De curajul de a privi in umbra, de intentia de a primi mesajul de la oglinzile care iti vor revela secretele bine ascunse in inconstient si de increderea in proces.

 

Persoanele care vor fi prezente sunt atrase de firul nevazut al povestilor comune de viata. De aceea, intreaba-ti sufletul si nu mintea, daca aceasta intalnire ti se potriveste. Mai mult ca sigur vei primi raspunsul corect!

Cum se produce schimbarea?

Metoda terapeutica faciliteaza constientizarea continuturilor profunde/inconstiente si arata dinamica partilor noastre in interactiune, aducand in afara adevarul nostru interior, precum un microscop pentru dinamicile noastre interioare. Aceasta metoda furnizeaza un acces important la feedback-ul intern real al corpului si psihicului nostru la ceea ce traim.

Intalnirea cu continuturile noastre profunde de informatie si energie aduse la suprafata prin intermediul intentiei si rezonantei cu celelalte persoane declanseaza o restructurare a conexiunilor noastre, ca un fel de update de sistem. Asadar fiecare secventa de lucru este un pas inainte catre reconectare si armonizare.

Scopul acestei metode este acela de a da voce experientelor traumatice pentru a fi simtite, pentru a le aduce in spatiul constient, sa nu mai continue sa fie ignorate, evitate, rationalizate sau verbalizate.

 

Se ajunge astfel in profunzimile psihicului uman, procesul fiind unul profund, intens, mult mai la obiect si rapid, vindecator.

Cum se lucreaza cu metoda constelatiei intenționale?

*Protagonistul va scrie o propozitie a intentiei sale, plecand de la ce anume isi doreste sa schimbe în viata sa. Nici o intentie nu este buna sau rea, fiecare intentie reprezintă ceea ce are persoana nevoie în acel moment, ceea ce poate psihicul sau sa proceseze atunci. 

*Propozitia este impărtita în parti sau cuvinte, iar acestea sunt in continuare distribuite spre intrare in rezonanta celorlalti participanti. Cei care vor reprezenta cuvintele din propozitia intentiei sunt alesi de catre protagonist, dupa cum aceasta simte ca se potrivesc cu cuvintele, cu partile de propozitie. Cand cineva este ales ca reprezentant, cel care il alege ii da un fel de incredere, iar asta activeaza in reprezentant partea sanatoasa care doreste sa ajute. Acest ajutor se da, nu prin stradania de a spune ceva ce reprezentantul ar crede ca este potrivit, ci ceea ce ii vine in minte sa spuna, in inima sa simta si in corp sa se miste sau sa stea pe loc.

*Urmeaza ca toti participantii sa intre în rezonanta cu propozitia intentiei, rezonatorii cu cuvintele ce le-au fost desemnate si vorbind despre ceea ce simt, ce ganduri au, imaginea vietii psihice interioare și a dinamicilor dintre partile psihicului sa fie redate de participanti. Persoana care a propus propozitia isi va constientiza astfel viata psihica interioara, blocajele, posibilele parți ramase in infantilitate din cauza traumelor, parți aflate în loialitate fată de un parinte, etc. 

*** Intrarea în rezonantă 

Probabil ai simtit uneori doar apropiindu-te de cineva ca va potriviti sau nu, ca rezonati sau nu. Intram în rezonanta unii cu ceilalti cu usurinta, simtim. Pentru acest lucru sunt responsabili si intuitia si neuronii oglinda si partile din noi care au experimentat si ele ceea ce au experimentat ceilalti chiar daca nu stim asta, chiar daca nu stim nimic despre ceilalti in mod constient. Despre intrarea în rezonanta am primit cel mai des intrebari si a fost, atunci cand persoana care a intrebat a lucrat intr-o constelatie, cel mai usor lucru pe care l-a făcut atunci cand a spus si a facut exact cum a simtit si cum a gandit.

ioana paduraru.jpg
 • Psihoterapeut psihodrama

 • Psiholog clinician

 • Formator

 • Consilier dezvoltare personala

 • Terapeut Bowen acreditat de academia Bowen din Australia 

 • Facilitator al terapiei Iertării- Călătoria 

 • Facilitator Acces Consciosness


Am urmat cursuri de:

 • Facultatea de Psihologie

 • Formare în psihoterapie de grup Psihodrama la asociatia de psihoterapie JL Moreno

 • Curs de psihoterapie practică

 • Curs de formare terapie de cuplu Imago

 • Curs de Formator

 • Curs de consilier dezvoltare personala

 • Curs terapie Bowen în cadrul academiei Bowen Australia 

 • Psihologie cuantică la scoala lui Ramtha

 • Cursuri Radiestezie si inforenergetica

 • Curs medicina energetică

 • Curs Acces Consciousness(The Bars)

Despre mine:

 

De când îmi aduc aminte văd si simt ceea ce lumea din jurul meu nu percepe, fiind în contact cu lumea subtilă. Desi am fost supusa unor controale „de rutina” in urma carora s-a constatat ca sunt perfect sanatoasa si tot ceea ce vad este posibil sa fie plasmuirea imaginativa a unui copil prea sensibil, parintilor li s-a sugerat sa-mi administreze calmante usoare care sa ma ajute sa ma deconectez de la lumea „ireala” pe care eu o percepeam, si care, spuneau medicii, vor duce in timp la dispariţia tuturor „micilor neplăceri”.

 

Multumesc Lui Dumnezeu că părintii mei nu au recurs la această soluţie, lasand Viaţa sa-si urmeze cursul firesc. Am ajuns economist şi am profesat câţiva ani in acest domeniu, desi nu gaseam nicio satisfactie si neregasindu-ma in activitatea pe care o desfasuram. In mine era o dorinta nebuna de a cunoaste Omul sub toate aspectele lui, cu bune si cu mai putin bune, a cunoasterii tuturor parghiilor si mecanismelor psihice care ne determina sa actionam in felul in care o facem. Ca economist am stat intr-un compromis o perioada, facand fara sa-mi dau seama terapie cu mai toti colegii mei, filosofand printre negocieri si bilanturi despre Dumnezeu, rostul nostru in Viata, Iubire sau alte subiecte „de Suflet”. Si pentru ca pe acea vreme eram prinsa in tipare conform carora „trebuia” sa muncesc orice doar ca sa-mi asigur traiul si sa las „bazaconiile” care nu platesc facturi sau tin de foame, am trenat schimbarea pana in momentul in care am intalnit o persoana foarte speciala care uitandu-se la mine mi-a spus: „Te vei duce la cursuri si vei incepe sa te formezi pe alt plan decat cel pe care-l profesezi acum, pentru ca ai calitati deosebite pe care le tii in stare latenta. Ai curajul sa fii ceea ce esti si sa te manifesti in acord cu inima ta!” Am crezut-o si astfel au început căutările mele.

 

Urmandu-mi vocea inimii am parcurs diverse cursuri de spiritualitate şi psihologie pentru a înţelege cu mintea raţională ceea ce eu simţeam şi trăiam dintotdeauna. Odată cu formarea pe plan spiritual, cunoştintele şi cursurile absolvite, m-au ajutat să înţeleg care este drumul meu şi menirea în această viaţă şi… aşa am ajuns la rândul pe care il citiţi acum….

Psihoterapeut Ioana Păduraru

Cunoasterea de sine este prin ea insasi Putere!


„Este imperios necesar ca Femeia secolului 21 sa inteleaga importanta rolului ei real in strategia Vietii, ea fiind pastratoarea cunoasterii stravechi, creatoarea noii vieti, formatoarea viitorului prin felul in care isi educa copilul, deci in esenta - sustinatoarea vietii.

 

Este la fel de necesar ca Barbatul prezentului sa nu mai fuga de propriile emotii si trairi invatand sa construiasca viitorul alaturi de femeie, intelegand ca forta vine din Unime si nu din separare si cu ajutorul iubirii continatoare si sustinatoare se cladesc imperiile stabile si durabile.”

Te invit sa te lasi surprins de o calatorie vindecatoare in trecutul tau transgenerational, trecut atat de prezent in viata ta, manifestat in mod inconstient in toate alegerile pe care le faci! Cu ajutorul constelatiilor vom naviga impreuna in necunoscut pentru a aduce la lumina blocajele din propriul arbore genealogic.

De ce sa faci asta?

Pentru ca atat timp cat informatiile din inconstient raman necunoscute si secretele predecesorilor vor cauta incontinuu un urmas care sa aduca lumina si dreptate in clanul familial, tu, cel din prezent, fiind programat de trecut, nu vei putea manifesta propriile alegeri sau dorinte.Cei care nu-si cunosc trecutul vor blama destinul pentru nenorocul lor.

Psihoterapeut specializat psihodramă Ioana Păduraru

Pentru inscrierea la oricare dintre evenimente, trimite un mesaj pe WhatsApp la numarul de telefon 0771.577.427, cu mesajul - Inscriere Sesiune Constelatii Intentionale si data sesiunii la care doresti sa participi.

Vei primi personalizat toate detaliile si informatiile de care ai nevoie!

Revelatii Simboluri Transparente.png

Oracolul
Psihoterapeutic

 • Esti in cautare de raspunsuri?

 • Esti psihoterapeut sau practici o alta forma de terapie?

 • Iti doresti sa ajuti cat mai multe persoane sa isi raspunda la intrebari, sa se vindece, sa isi gaseasca sensul in viata si sa aiba parte de revelatii?

 • Citeste mai departe despre un nou instrument psihoterapeutic, unic in lume, ce se bazeaza pe metoda de vindecare si lucru cu Sinele a lui Carl G Jung, dar si mai mult!

 • Instrument de terapie - autocunoastere - psihoterapie - divinatie - introspectie si vindecare

 • Odata ce te conectezi cu el, vei activa intelepciunea interioara, intuitia si capacitatea de auto-vindecare!

 • Se adreseaza direct lucrului cu subconstientul si umbra interioara.

 • Revelatii uimitoare!

Sau poate te intereseaza alte cursuri

Cursuri Astrologie

Autorizat Ocupatia Astrolog, Natala, Karmica, Previzionala, Relationala, Arhetipuri, Tipare

Fie ca vrei sa faci din astrologie o profesie sau fie ca vrei sa folosesti astrologia ca pe un instrument de transformare si dezvoltare personala, cursurile sustinute de catre Barbara Bacauanu iti vor satisface ambele dorinte.​​

Cursuri Tarot

Initiere, Master, Rider Waite, Lenormand

Tarotul este o metoda de a vedea adevarul vietii folosind simboluri mistice si imagini. Simbolurile pot fi folosite ca o modalitate de divinatie, ca un ghid spiritual sau ca un ghid personal, deoarece ele sunt cheia catre trezirea constientei.

Cursuri Psihoterapeutice

Nu esti ce ti s-a intamplat, ci esti cine alegi sa devii

Programe psihoterapeutice profunde care te vor purta pe taramul iubirii, al relatiilor, al copilului interior, al tiparelor comportamentale pentru a dobandi viata implinita pe care ti-o doresti!

Constelatii Familiale

Workshopuri lunare cu participare fizica, Bucuresti

Primeste invitația de a călători în trecutul îndepărtat al familiei pentru a vedea, înțelege și a elibera poveștile nespuse, secretele, evenimentele și trăirile strămoșilor tăi.

Carte

Astrologie Transgenerationala

Cartea combina psihogenealogia cu astrologia intr-un manual complex, ce analizeaza hartile astrale (planetele, zodiile si aspectele) prin prisma sistemelor familiale, a mostenirii transgenerationale si a tiparelor care se repeta in mod inconstient de-a lungul unui arbore genealogic.

Cursuri Numerologie

Aplicata, Natala, Previzionala

Numerologia foloseste numerele pentru a decodifica liniile de destin, pentru a planifica cel mai bun moment al unui eveniment, pentru a identifica cand o situatie este cel mai probabil sa se intample, precum si care sunt cauzele pentru care ceva s-a intamplat!​

Cursuri Evolutie Personala

Realizeaza o schimbare de proportii in viata ta!

Cursuri care iti vor schimba perceptia despre tine, lume, viata si te vor ajuta pe calea evolutiei personale, a cresterii spirituale si a vibratiei.

Cursuri Revelatii

Realizeaza calatoria eroului interior spre desavarsire

Sub categoria Revelatii vei gasi programe introspective, destinate fiecarui aspect al vietii tale, iubirii si abundentei, care se realizeaza cu ajutorul instrumentului psihoterapeutic Revelatii, Simboluri Transparente.

Oracol Psihoterapeutic

Acceseaza constient inconstientul

Un nou instrument psihoterapeutic, unic in lume, ce se bazeaza pe metoda de vindecare si lucru cu Sinele a lui Carl G Jung, dar si mai mult!

Evenimente

Conferinte si Intalniri

Te invitam sa ne fii alaturi atunci cand organizam sau cand suntem invitati la diferite evenimente cu participare fizica!

bottom of page