Curs Astrologie Incepatori 

 

Astrograma natala este o harta vie, o harta care ne reprezinta, ne indruma si in care sunt codificate toate aspectele personalitatii, ale destinului si ale drumului nostru in viata. 

Astrologia este o o stiinta foarte veche, un instrument valoros in calea catre cunoastere si catre autocunoastere, atat la nivel de persoana, cat si la nivel de tara, natiune sau...Pamant. 

Odata intelese principiile dupa care functioneaza ea si arhetipurile ce stau la baza intregii sale simbolistici, ne putem trai constient viata,  intelegand atat de unde venim si incotro ne indreptam, de ce suntem intr-un anumit mod sau de ce trebuie sa trecem prin anumite situatii si experiente de viata!

Eveniment: Curs
Tematica: Astrologie Natala pentru Incepatori - notiuni introductive

Durata: Un weekend - sambata si duminica (h10.00 - 18.00)
Lector: astrolog Barbara Bacauanu 
Data: in functie de cererile de inscriere
Tarif: 400 Ron (include pretul cursului, materiale de curs, analiza astrologica personalizata si coffe-break-urile asigurate). Chiar daca nu achitati suma intergrala inainte de inceperea cursului, este necesara asigurarea unui loc in sala prin inscriere si prin achitarea unui avans de 100 Ron. Locurile sunt limitate la 16 persoane.

 

 
Se acorda atestate de participare din partea Scolii de Stiinte Spirituale si a formator-astrolog Barbara Bacauanu
Inscrierile preliminare se fac cu ajutorul formularului de mai jos!

   Tematica cursului

        Ziua 1 si 2

      Cursul isi propune sa va initieze in conceptele primare cu care functioneaza astrologia: zodii, planete, case si aspecte. Nu sunt necesare                        cunostinte anterioare, acesta este un curs basic.