Program 

Transformational

Matricea Numerologica
Curs

Acest curs este cel de-al doilea pas pe care trebuie sa il faci pentru a definitiva studiul Numerologiei natale. In cadrul cursului vei fi initiat in realizarea si interpretarea matricei numerologice, tehnica care completeaza fisa numerologului si pasii parcursi in primul modul. Pe langa informatiile valoroase pe care le vei afla, parcurgerea programului presupune o calatorie de autocunoastere, care iti va oferi multe revelatii despre propria persoana!

Pret

Durata

Sistem predare

250 lei

Nedeterminata

Incepe

In curand

Matricea numerologică, numită și numerograma datei de naștere este echivalentul horoscopului din astrologie, doar că numerologia nu ia în calcul ora nașterii ci numai cifrele din data nașterii. Aceste cifre sunt ca un veritabil cod ADN cu ajutorul căruia numerologul poate descrie ce se va petrece cu o persoană la nivel psihic, energetic și fizic de-a lungul vieții sale.

Data de naștere marchează începutul existenței unei persoane pe pământ și, similar cu planetele studiate în astrologie, numerele au impact asupra caracterului, personalității, abilităților și evoluției unei persoane.

Care sunt puterile si abilitatile tale? Afla in acest curs care este potentialul tau si cum il poti manifesta la cel mai inalt nivel!

windows-Pmu6-i4iyNE-unsplash.jpg

Modalitate de Predare

Matricea Numerologica
Curs

Self Learning

Materialele de studiu sunt descarcate instant dupa achizitionarea cursului in contul personal al cursantului. Acesta parcurge in ritmul propriu lectiile cursului, fiind ghidat automat in procesul de invatare de catre functiile platformei.

Teorie

Prin combinatiile de numere pe care le arata, fiecare matrice numerologica este unica in felul sau. In acest curs vei invata pas cu pas cum sa le descifrezi mesajul!

Practică

Pentru a avea o experienta cat mai completa, cursul este imbogatit cu teste, chestionare, teme de gandire si proiecte on-line.

Dezvoltare personală

Pe langa informatiile valoroase pe care le vei afla, parcurgerea programului presupune o calatorie de autocunoastere, care iti va oferi multe revelatii despre propria persoana!

Matematica este limba cu care Dumnezeu a scris universul - Galileo Galilei

Programa

Studiind matricea numerologica vei afla despre tine si despre ceilalti informatii legate de:

- forta psihica
- minte, abilități de comunicare, studiu si memorare
- sănătate, sistem imunitar, vitalitate
- intuiție, discernământ, ratiune, mentalitate
- capacitatea de a crea (fertilitate, bani, idei practice)
- nivel spiritual, evoluție, talente
- grad de responsabilitate si putere de sacrificiu
- viața socială, familie
- bunăstare materială
- energii fizice și psihice
- voința, motivație, atingerea scopurilor, cariera

DATA INCEPERE

In curand

INDRUMĂTOR

Barbara Băcăuanu

Trainer/ Formator, Astrolog, Numerolog, Tarolog, Autor programe transformationale, Fondator Scoala de Stiinte Spirituale

TAXĂ PARTICIPARE

250 lei

CONDITII PRELIMINARE

Nu exista. Poti incepe imediat!

DIPLOMĂ

Matricea Numerologica
Curs

La finalizarea cursului se obtine diploma de participare din partea Scoala de Stiinte Spirituale.

Lista asteptare

Ce spun cei care au terminat acest curs...

Antonia L

Cu adevarat matricea numerologica completeaza perfect ceea ce am invatat la primul modul si te ajuta sa realizezi o introspectie personala de valoare.

Copyright © 2013-2020 Scoala De Stiinte Spirituale - Toate drepturile sunt rezervate

  • w-facebook