Program 

Transformational

Numerologie previzionala
Curs

Doresti sa obtii o mai mare claritate asupra situatiilor traite sau sa stii cum arata viitorul? Numerologia previzionala iti releva harta energiilor ce au interactionat cu destinul tau, dar si pe cele care urmeaza de azi incolo! Modulul I reliefeaza tehnicile si metodele care iau in calcul data nasterii, iar modulul II pe cele care iau in calcul numele.

Pret

Durata

Sistem predare

350 lei

Nedeterminata

Incepe

In curand

Numerele joaca o parte esentiala in universul nostru. Timpul si spatiul in care traim se masoara in ore, minute si secunde, kilometri si metri. Cat mai este pana promovez? Cand exista predispozitia de a ma indragosti? Cand ma voi muta intr-o casa noua? Cand este cel mai bun moment pentru a actiona? Poti afla toate acestea studiind Numerologia previzionala!

Pot numerele sa influenteze mediul in care traim? Pot anumite numere sa atraga anumite experiente? Pot numerele sa ne avertizeze in privinta unor pericole sau sa ne semnaleze evenimente importante? La toate aceste intrebari iti va raspunde Numerologia!

Puterea numerelor si puterea celui care le intelege si stie sa le foloseasca se apropie pentru omul de rand de magie! In spatele fiecarui numar in parte sta o serie de caracteristici, de arhetipuri, de forte, abilitati, entitati si simboluri, care modeleaza lumea in care traim! Cea mai desavarsita arta este aceea de a o modela dupa propria dorinta!

windows-Pmu6-i4iyNE-unsplash.jpg

Modalitate de Predare

Numerologie previzionala
Curs

Self Learning

Materialele de studiu sunt descarcate instant dupa achizitionarea cursului in contul personal al cursantului. Acesta parcurge in ritmul propriu lectiile cursului, fiind ghidat automat in procesul de invatare de catre functiile platformei.

Teorie

Luand in calcul numele pe care il poarta o persoana si data la care s-a nascut, in acest curs vei invata toate tehnicile cu care opereaza Numerologia previzionala!

Practică

Pentru a avea o experienta cat mai completa, cursul este imbogatit cu teste, chestionare, teme de gandire si proiecte on-line.

Dezvoltare personală

Ce ascunde numele de familie pe care il porti? Dar prenumele? Cum iti traseaza data nasterii destinul si cum poti sti in avans care sunt predispozitiile fiecarei zile, luni sau an din viata ta? Numerologia previzionala nu numai ca iti va raspunde la aceste intrebari, dar iti va oferi si toata cunoasterea necesara pentru a fi in permanent control fata de energiile intalnite in drumul tau!

Timpul există pentru ca lucrurile să nu se întâmple în același timp – Albert Einstein

Programa

Numerologia previzionala
Numerele de baza in tehnica previzionala
Numerele maestre in tehnica previzionala
Numerele karmice in tehnica previzionala
Analiza numerologica pentru o perioada de 81 ani
Ciclurile de 10 ani - Pinacluri
Legea cosmica si Ciclurile de 9 ani - Piramide
Karma si Ciclurile de 7 ani
Varsta critica
Tranzitele numerice
Analiza fiecarui an, luna sau zi
Asocierea numere - planete
Numele in tehnica previzionala
Schimbarea numelui de familie
Literele de tranzit
Ciclurile literelor
Metoda diamantului - care sunt lectiile si invatamintele experientelor numerice
Numarul de aur - Cand se repeta destinul?

DATA INCEPERE

In curand

INDRUMĂTOR

Barbara Băcăuanu

Trainer/ Formator, Astrolog, Numerolog, Tarolog, Autor programe transformationale, Fondator Scoala de Stiinte Spirituale

TAXĂ PARTICIPARE

350 lei

CONDITII PRELIMINARE

Nu exista. Poti incepe imediat!

DIPLOMĂ

Numerologie previzionala
Curs

La finalizarea cursului se obtine diploma de participare din partea Scoala de Stiinte Spirituale.

Lista asteptare

Ce spun cei care au terminat acest curs...

Mihail

Un curs foarte bine structurat, in care am primit toata informatia de care aveam nevoie pentru a aplica Numerologia in viata de zi cu zi. Toate cele patru module se completeaza perfect impreuna. Recomand tuturor pasionatilor de numere si celor care sunt in cautare de raspunsuri fata de propria viata.

Ana

Numerologia m-a captivat dintotdeauna, iar acest curs m-a prins total! Am descoperit lucruri extrem de interesante in numerogramele celor din familie, iar asta mi-a oferit o mai mare claritate fata de evenimentele care ne-au marcat. Multumesc!

Carmen

Este incredibil cat de multe poti afla doar pornind de la o data de nastere sau de la un nume! Am terminat cursul, dar simt sa il reiau si sa aprofundez bine toata materia! Senzational!

David

Mi-a placut foarte mult parcursul acestui modul. Am avut timp sa invat in ritmul meu, am descoperit o gramada de lucruri, iar modul in care decurg aplicatiile practice si temele pe care le avem de facut sunt o comoara pentru dezvoltarea personala.

Manu

Exceptional! Un curs e-learning foarte bun! Bravo pentru initiativa, Scoala de Stiinte Spirituale!

Eliza

Cautam demult un curs de numerologie complet, dar pe care sa il pot studia in ritmul propriu deoarece am foarte putin timp liber pentru mine! Multumesc, Barbara Bacauanu, imi place extrem de mult tot ceea ce citesc!

Raluca T

Multumesc pentru aceasta experienta minunata! Am inteles foarte multe lucruri despre anumite momente din viata mea si am reusit sa ma repozitionez fata de prezent! A fost ca un dus rece, pentru care sunt recunoscatoare. :)

Pera B

Desi studiasem numerologie inainte, acest curs a reusit sa ma surprinda cu multe tehnici sau amanunte noi. Experienta practica inserata la fiecare lectie a facut clar si ea diferenta. Recomand! 10+

Isabel

Copyright © 2013-2020 Scoala De Stiinte Spirituale - Toate drepturile sunt rezervate

  • w-facebook