Cursuri active

Programe transformationale * Meditatii * Cursuri * Webminarii * Dezvoltare spirituala

Scoala de Stiinte Spirituale propune o gama larga de cursuri si programe transformationale ce reunesc tehnicile, metodele și principiile mai multor științe sau credințe - Neuroplasticitate, Epigenetică, Fizică cuantică - Visare lucidă, Imaginație dirijată, Meditație transcedentală, Meditație ghidată - Tehnică Energetică - Mindfulness, Psihologie - Șamanism - Meta-Muzică pentru ca participantul sa aiba parte de transformare personală, dobândirea unei noi personalități, exprimarea libertății personale și a liberului arbitru, dezvoltare spirituală, conștientizarea potențialului interior si trezire spirituală

Alege domeniul care te pasioneaza

Program 

Transformational

Puterea Cristalelor

Invata cum sa folosesti vibratiile si energiile corpului tau pentru a le induce in cristale, cum sa te aperi de atacuri energetice, cum sa creezi evenimentele pe care ti le doresti sa le traiesti si cum sa iti dezvolti abilitati psihice precum: clarviziune, intuitie, telepatie, psihometrie, vizualizare!

Program 

Transformational

Curs Tarot Master

Folosite corect, cu ajutorul unor ritualuri si meditatii, arhetipurile si imaginile din cartile de Tarot se pot transforma in experiente personale. Constientizeaza potentialul tau interior, schimba-ti viata si devino oricine doresti sa fii!

Program 

Transformational

Curs Astrologie Autorizat

Acest curs se adreseaza celor ce doresc sa faca din Astrologie o profesie, dar nu numai! Parcurgearea lui promite un traseu de autodezvoltare personala si transformare totala a propriei vieti, care se intinde pe parcursul a 6 luni si dincolo de acestea!

Program 

Transformational

Curs Tarot Initiere

Indiferent de motivul pentru care vrei sa studiezi Tarotul, acest curs este un instrument de referinta permanent. El contine tehnicile, metodele si teoria de care ai nevoie pentru a invata aceasta arta. Cursul ofera o calatorie interioara si un proces de dezvoltare personala celui ce il parcurge!

Program 

Transformational

Curs Sinele Cuantic

Un program transformational profund, o calatorie in campul si in sinele cuantic, in lumea Totemurilor, a Ghizilor spirituali si pe taramul tuturor posibilitatilor. Fii arhitectul propriei vieti. Meditatii. Ritualuri. Practica aplicata.

În curând

Înscrie-te pe listă pentru a te anunța atunci cand cursul preferat va fi disponibil

Curs Numerologie Previzionala

Viata este despre alegeri! Care este usa pe care trebuie sa o deschizi pentru a obtine tot ce ti-ai propus? Afla in acest curs!

Curs Numerologie Aplicata

Studiul Numerologiei este o arta straveche prin care se descifreaza secretele inscrise in data nasterii si in numele pe care il purtam

Curs Matricea Numerologica

In matricea numerologica sunt codate toate aspectele personalitatii. Invata cum sa ii descifrezi secretele!