Program 

Transformational

Curs Astrologie Autorizat

Acest curs se adreseaza celor ce doresc sa faca din Astrologie o profesie, dar nu numai!

​Pe langa invatarea astrologiei, parcurgearea cursului ofera extrem de multe beneficii pentru cursant si promite un traseu de autodezvoltare personala si transformare totala a propriei vieti, care se intinde pe parcursul a 6 luni si dincolo de acestea!

Pret

Durata

Sistem predare

600 lei/ luna

6 luni

Incepe

Ianuarie 2021

Desi exista prezentari scrise si o metodologie care se urmeaza pas cu pas in procesul de formare al astrologului, cursantul nu invata doar dupa un manual, ci prin predarea directa, fata in fata cu profesorul, care isi impartaseste toata cunoasterea teoretica, dar si experienta acumulata in mii de consultatii astrologice, in 14 ani de predare si 7 de formare a astrologilor, precum si in realizarea de programe transformationale

Modalitatea de predare interactiva se bazeaza pe dialogul deschis intre cursanti si profesor, pe studiul si aprofundarea fiecarei harti individuale, pe discutii si introspectii, pe teme de lucru si aplicatii, astfel incat experienta cursantului sa fie una de cea mai buna calitate, atat in sens teoretic cat si practic.

​​Sesiunile de grup au ca obiectiv principal invatarea atat din experienta si practica proprie, dar si din a celorlalti participanti la curs.

Cursul abordeaza astrologia atat in forma sa clasica, traditionala, cat si prin prisma noii paradigme a lumii contemporane, astrologia cuantica, astrologia posibilitatilor si a liberului arbitru​.

​Discutiile si temele abordate pe parcurs transced dincolo de clasica si stufoasa teorie a astrologiei, imbinand si teme actuale de psihologie, fizica cuantica, filosofie, metafizica, arta consilierii si dezvoltarea potentialului creator.

windows-Pmu6-i4iyNE-unsplash.jpg

Modalitate de Predare

Curs Astrologie Autorizat

Ne vom intalni in sesiuni live, pe platforma Zoom, in fiecare luni seara, de la 18 la 22.
Nu iti face griji daca nu poti participa la o sesiune, vei primi inregistrarea cursului cat si materialele predate imediat dupa finalizarea orelor.

Teorie

84 ore de predare live, peste 2000 pagini materiale scrise, referinte si resurse pentru a dobandi la cel mai inalt nivel toate cunostintele si abilitatile artei consilierii prin astrologie!

Practică

Practica in cadrul sesiunilor live, teme individuale si de grup saptamanale, analiza a sute de harti astrologice, intrebari si raspunsuri, teste de verificare, dialog deschis.

Dezvoltare personală

La finalizare, cursantii vor primi diploma autorizata de Autoritatea Natioanala a Calificarilor profesionale din Romania, din partea Ministerului Muncii si a Ministerului Educatiei in ocupatia de Astrolog (cod COR 516101), diploma cu care se poate profesa si cu care se poate deschide cabinet de consultatii, dar mai mult decat atat, vor avea o altfel de perspectiva in fata a ceea ce numim realitate!

Astrele predispun, omul dispune!

Programa

6 luni. 3 module. I Astrologie natala. II Astrologie karmica. III Astrologie previzionala.

​Tipul cursului:

Curs autorizat de catre ANC (Autoritatea Nationala a Calificarilor) in ocupatia de Astrolog - se ofera diploma cu ajutorul careia se poate deschide cabinet si se poate profesa intr-un mod legal, atat pentru a oferi consultanta cat si pentru a furniza previziunile pentru canalele media.

Structura:

Modul I - Astrologie natala - 7 saptamani
Modul II - Astrologie karmica - 7 saptamani
Modul III - Astrologie previzionala - 7 saptamani

​La finalizarea celor trei module, pentru obtinerea diplomei autorizate in ocupatia de astrolog, se sustine examen scris si oral, ambele on-line.

Competentele profesionale de baza dobandite in urma cursului sunt:

- astrologie natala - interpretarea hartilor astrale natale si competenta de a oferi sfaturi pe baza lor (Zodii, Planete, Case, Aspecte, Planete in case si zodii, Configuratii, Arhetipuri, Demnitati si detrimente, Elemente)

- astrologie karmica - interpretarea elementelor karmice si competenta de a oferi sfaturi pe baza lor (Planete retrograde, Axa destinului, Regenti karmici, Lilith, Kyron, Tipuri de karma, Sublimarea si arderea, Casele karmice, Patternul karmic)

- astrologie previzionala - interpretarea elementelor de astrologie previzionala si competenta de a face predictii sau de a oferi sfaturi pe baza lor (Tranzite, Progresii, Revolutie solara, Revolutie lunara, Ciclicitate)

- astrologie juridica - interpretarea hartilor persoanelor juridice si competenta de a face analize, predictii

- codul etic al astrologului

- arta consilierii

- comunicarea interactiva

- folosirea programelor de astrologie

- consiliere privind modelarea comportamentala si dezvoltarea personala

​Pe langa dorinta de a urma o cariera, studiul astrologiei este o experienta minunata, profunda si revelatoare, care te ajuta sa intelegi natura umana, relatiile in care te afli, experientele din trecut si posibilele linii de destin pe care ti le va aduce viitorul

DATA INCEPERE

Ianuarie 2021

INDRUMĂTOR

Barbara Băcăuanu

Trainer/ Formator, Astrolog, Numerolog, Tarolog, Autor programe transformationale, Fondator Scoala de Stiinte Spirituale

TAXĂ PARTICIPARE

600 lei/ luna

CONDITII PRELIMINARE

Cetatenie romana. Studii liceale.

DIPLOMĂ

Curs Astrologie Autorizat

Diploma autorizata de catre Autoritatea Nationala a Calificarilor, Ministerul Muncii si Ministerul Invatamantului in ocupatia de Astrolog.

Formular inscriere

Ce spun cei care au terminat acest curs...

Anca

In acest curs nu am invatat nimic pe dinafara, ci am invatat cum sa simt energia astrelor si felul in care interactioneaza intr-o harta astrala. Am inteles altfel multe persoane din jurul meu si drumul pe care si l-au ales in viata! Multumesc pentru ocazia de a studia cu tine!

Maria

Am invatat astrologia de la un om cu adevarat pregatit si de la un mare profesor! Iti voi multumi mereu pentru tot!

Cristina

Astrologia a insemnat pentru mine o mare revelatie in privinta relatiilor ce au aparut in viata mea. Pot spune ca m-am eliberat de multe poveri, iar acum stiu exact ce imi doresc. Voi urma si alte cursuri sustinute de Barbara, toate se impletesc minunat.

Teo B.

Nu stiam nimic despre astrologie atunci cand m-am hotarat sa schimb ceva in viata mea. Talentul Barbarei ca pedagog mi-a fost recomandat de o prietena care a urmat mai multe cursuri in cadrul scolii. Dupa cele sase luni petrecute la curs mi-am gasit menirea, mi-am raspuns la intrebari si mi-am linistit sufletul. Multumesc pentru tot.

Dan

Desi am fost singurul baiat de la curs, energia grupului si conexiunea care s-a creat intre noi, m-a ajutat sa ma exteriorizez, sa povestesc despre mine si viata mea, sa imi fac prieteni si sa invat despre secretele astrologiei. Viata mea s-a schimbat in mod categoric.

Ioana P.

Desi am citit foarte multe despre astrologie inainte de a ma inscrie la acest curs, nimic nu se compara cu bogatia de informatii primite, cu discutiile prelungite de la intalnirile din fiecare luni, cu metoda Barbarei de a ne face sa intelegem. Am inceput sa dau consultatii apropiatilor inca dupa primul modul, ceea ce a fost wow!

Marcela

Startul meu in acest curs a fost greu si nu credeam ca o sa reusesc sa invat si sa inteleg atat de multe informatii. Multumesc, Barbara pentru rabdarea pe care ai avut-o si pentru toate indrumarea pe care mi-ai oferit-o. Ai predat acest curs la un nivel inalt si fiecare pas l-a pregatit pe celalalt. De exceptie!

Ruxi I.

Nu m-a interesat ca in urma acestui curs sa imi fac o profesie din astrologie, ci am vrut sa ma cunosc mai mult pe mine. Am primit mult mai mult decat atat. Am primit o transformare totala, multa incredere in mine si prieteni fabulosi.

Teo R

O sa imi fie dor de serile in care ne intalneam si in care nu stiam cand zboara orele. Zilele de luni au fost pentru mine cele mai frumoase din ultimile 6 luni... Multumesc!

Gina

Imi doream de foarte mult timp sa studiez astrologia, dar pana acum nu am gasit indrumatorul potrivit. Recomand cursul tuturor celor care doresc sa schimbe cu adevarat ceva la propriul destin. De fapt, asa cum am invatat, destinul este in mainile noastre.

Petra G

Am participat la acest curs cu toata incantarea. Chiar daca nu am fost foarte comunicativa, am sorbit fiecare vorba in parte. Sunt mai bogata acum de o mie de ori!

Sandu

Multumesc indrumatorului meu in aceasta minunata experienta. Nu este usor sa inveti astrologie, dar Barbara a facut totul mai simplu!

Raluka

In sfarsit, astrolog! Am visat la asta dintotdeauna, sa pot intelege si ajuta oamenii! Chiar daca stiam multe despre astrologie, ceea ce am invatat aici nu se regaseste in nicio carte! Recomand mai ales modulul de astrologie relationala, care m-a fascinat in mod deosebit.

Maria L

Eu nu as fi vrut sa se termine cursul niciodata. Atat de multe povesti de viata, atatea harti studiate si un grup atat de frumos. M-am simtit ca acasa, in familie. Ma inscriu si la cursul de tarot si la cel de numerologie mai mult ca sigur!

Lucia

Multumesc cu recunostinta universului pentru ca mi-a scos in cale acest curs la momentul potrivit. Cele sase luni petrecute alaturi de voi m-au invatat extrem de multe lucruri despre astre, univers si oameni.