Program 

Transformational

Curs Numerologie Aplicata

Modulul I al cursului de Numerologie natala este primul pas pe care trebuie sa il faci pentru a deveni Numerolog. In cadrul cursului vei fi initiat in tehnicile de baza cu care opereaza aceasta stiinta si vei intelege caracteristicile fiecarui numar in parte.

Pret

Durata

Sistem predare

250 lei

Nedeterminata

Incepe

In curand

Descopera prin Numerologie cum sa iti modelezi personalitatea astfel incat sa beneficiezi de succes, echilibru, abundenta si relatii implinite!

Afla care sunt numerele tale personale si lasa-le sa te ghideze in alegerile pe care le faci, in alegerea destinatiei de viata si a implinirii dorintelor!

Puterea sta in cunoastere, iar daca in trecut aceasta cunoastere era accesibila doar initiatilor, acum ea se afla doar la un clic distanta.

windows-Pmu6-i4iyNE-unsplash.jpg

Modalitate de Predare

Curs Numerologie Aplicata

Self Learning

Materialele de studiu sunt descarcate instant dupa achizitionarea cursului in contul personal al cursantului. Acesta parcurge in ritmul propriu lectiile cursului, fiind ghidat automat in procesul de invatare de catre functiile platformei.

Teorie

Acest curs este primul din seria cursurilor de numerologie, deoarece ofera notiunile de baza, necesare alcatuirii unui profil numerologic complet.

"In spatele fiecarui numar se afla un arhetip, un cumul de caracteristici, o vibratie, e energie, o entitate, experiente sau lectii de viata, o cale catre divinitate sau un concept. Astfel, Numerologia, transformandu-se in metafizica matematicii, nu ia in considerare atributul cantitativ, ci studiaza valoarea simbolica din spatele numerelor. Traind intr-un univers al numerelor, al legilor si al tiparelor, in care formele nu sunt numai frumoase, ci au viata, odata ce invatam sa le recunoastem si sa le intelegem, simbolurile si povestile din spatele persoanelor, obiectelor si situatiilor de viata ne vor iesi repede in evidenta."

Practică

Pentru a avea o experienta cat mai completa, cursul este imbogatit cu teste, chestionare, teme de gandire si proiecte on-line.

Dezvoltare personală

Pe langa informatiile valoroase pe care le vei afla, parcurgerea programului presupune o calatorie de autocunoastere, care iti va oferi multe revelatii despre propria persoana!

Matematica este limba cu care Dumnezeu a scris universul - Galileo Galilei

Programa

Ce este Numerologia?

La ce intrebari poti raspunde cu ajutorul calculelor numerologice?

Numerele de baza – simbolistica

Numerele maestre – simbolistica

Pitagora - Traducerea numerelor in litere

Literele – simbolistica

Importanta numelui pe care il purtam

Calcularea fisei numerologice de baza

Vibratia nasterii

Numarul de expresie

Numarul cosmic

Vibratia de interior

Vibratia de exterior

Numarul activ

Numarul ereditar

Numarul dominant

Numarul karmic

Legea rezonantei

DATA INCEPERE

In curand

INDRUMĂTOR

Barbara Băcăuanu

Trainer/ Formator, Astrolog, Numerolog, Tarolog, Autor programe transformationale, Fondator Scoala de Stiinte Spirituale

TAXĂ PARTICIPARE

250 lei

CONDITII PRELIMINARE

Nu exista. Poti incepe imediat!

DIPLOMĂ

Curs Numerologie Aplicata

La finalizarea cursului se obtine diploma de participare din partea Scoala de Stiinte Spirituale.

Lista asteptare

Ce spun cei care au terminat acest curs...

Antonia L

Sunt eleva din nou! :) Un curs foarte bine structurat, o noua tehnologie, foarte practic si util. M-am temut ca nu ma voi descurca, dar este foarte simplu totul. Toate cursurile mele sunt bine organizate si accesibile oricand, mai ales in pauzele cand nepoteii dorm.