Program 

Transformational

Curs Numerologie Previzionala

Doresti sa obtii o mai mare claritate asupra situatiilor traite sau sa stii cum arata viitorul? Numerologia previzionala iti releva harta energiilor ce au interactionat cu destinul tau, dar si pe cele care urmeaza de azi incolo! Modulul I reliefeaza tehnicile si metodele care iau in calcul data nasterii, iar modulul II pe cele care iau in calcul numele.

Pret

Durata

Sistem predare

350 lei

Nedeterminata

Incepe

In curand

Numerele joaca o parte esentiala in universul nostru. Timpul si spatiul in care traim se masoara in ore, minute si secunde, kilometri si metri. Cat mai este pana promovez? Cand exista predispozitia de a ma indragosti? Cand ma voi muta intr-o casa noua? Cand este cel mai bun moment pentru a actiona? Poti afla toate acestea studiind Numerologia previzionala!

Pot numerele sa influenteze mediul in care traim? Pot anumite numere sa atraga anumite experiente? Pot numerele sa ne avertizeze in privinta unor pericole sau sa ne semnaleze evenimente importante? La toate aceste intrebari iti va raspunde Numerologia!

Puterea numerelor si puterea celui care le intelege si stie sa le foloseasca se apropie pentru omul de rand de magie! In spatele fiecarui numar in parte sta o serie de caracteristici, de arhetipuri, de forte, abilitati, entitati si simboluri, care modeleaza lumea in care traim! Cea mai desavarsita arta este aceea de a o modela dupa propria dorinta!

windows-Pmu6-i4iyNE-unsplash.jpg

Modalitate de Predare

Curs Numerologie Previzionala

Self Learning

Materialele de studiu sunt descarcate instant dupa achizitionarea cursului in contul personal al cursantului. Acesta parcurge in ritmul propriu lectiile cursului, fiind ghidat automat in procesul de invatare de catre functiile platformei.

Teorie

Cu ajutorul unor calcule foarte usoare fiecarei perioade din viata noastra i se va atribui o frecventa, o vibratie, adica un numar, iar fiecarui numar in parte i se vor atribui anumite caracteristici si atribute, pe care intelegandu-le, putem decodifica mesajul fiecarui moment in parte.

Plecand de la un tablou de ansamblu (adica de la mesajul fiecarui ciclu in parte) si ajungand in profunzime (la decodificarea vibratiilor ce insotesc fiecare an, luna sau zi in parte), numerologia previzionala ne asterne in fata harta propriului traseu de parcurs.

"Daca analizam ceva mai exact ciclurile naturii descoperim ca fiecare face parte dintr-un ciclu mai mare care, la randul sau, face parte dintr-unul si mai mare si asa mai departe, formandu-se astfel cicluri temporare si energetice, care guverneaza ritmurile Universului si ale vietii.

Lucrul cu ajutorul ciclurilor planetare asigura o perspectiva ampla asupra evolutiei in timp a unei persoane sau a unui eveniment. A cunoaste si a decodifica mesajul vibrational al fiecarui ciclu personal in parte reprezinta o arma foarte puternica pentru acela care doreste sa traiasca in armonie cu ritmurile naturale ale vietii, pentru acela care stie cand trebuie sa actioneze sau cand sa astepte si sa planifice, astfel incat evolutia sa si drumul spre mai bine sa nu intampine dificultati..."

Practică

Pentru a avea o experienta cat mai completa, cursul este imbogatit cu teste, chestionare, teme de gandire si proiecte on-line.

Dezvoltare personală

Ce ascunde numele de familie pe care il porti? Dar prenumele? Cum iti traseaza data nasterii destinul si cum poti sti in avans care sunt predispozitiile fiecarei zile, luni sau an din viata ta? Numerologia previzionala nu numai ca iti va raspunde la aceste intrebari, dar iti va oferi si toata cunoasterea necesara pentru a fi in permanent control fata de energiile intalnite in drumul tau!

Timpul există pentru ca lucrurile să nu se întâmple în același timp – Albert Einstein

Programa

Studiul Numerologiei este o arta straveche prin care se descifreaza secretele inscrise in data nasterii si in numele pe care il purtam. Pe langa partea teoretica in care se invata principalele tehnici din numerologia previzionala, acest curs este un program transformational, care pune accent pe lucrul cu sinele, pe activarea potentialului interior si pe modelarea tiparelor necorespunzatoare evolutiei! In cadrul cursului se analizeaza trecutul, prezentul si se programeaza atragerea intregului potential viitor.

   1.     Fisa de analiza folosita in numerologia predictiva 
   2.     Ciclicitate, tipare si evolutie 
   3.     Metode folosite in tehnica predictiva  
   4.     Metoda 1 - Ciclurile de 10 ani - aflarea primului cod personal - predispozitii de-a lungul a 70 ani
   5.     Metoda 2 - Piramide/ Pinacluri - aflarea celui de-al doilea cod personal, varstele critice - predispozitii de-a lungul a 84 ani 
   6.     Metoda 3 - Tranzite numerice - predispozitii anuale
   7.     Metoda 4 - Predispozitii lunare si zilnice​
   8.     Ciclurile de 7 ani
   9.     Ciclurile de 9 ani
   10.   Varste importante, de tranzitie 
   11.   Numerele 1 - 9, Numerele maestre - 11, 22 si Numerele karmice: 13, 14, 16, 19 - semnificatii si interpretari in tehnica predictiva
   12.   Compatibilitatea numerelor - Cum sa traiesti armonios fiecare moment al vietii - Legea rezonantei 
   13.   Numele in tehnica previzionala - cum impacteaza destinul numele pe care il purtam
   14.   Schimbarea numelui si karma de familie
   15.   Tranzitele literelor - predispozitii anuale si cicluri de viata
   16.   Interpretarea si simbolistica fiecarei litere din alfabet
   17.   Ciclul numelui
   18.   Metoda diamantului - previziuni pe 81 ani
   19.   Lectiile de viata, provocarile, transformarile, cauza si efect
   20.   Recomandari personale
   21.   Studii de caz, analize si comentarii   

DATA INCEPERE

In curand

INDRUMĂTOR

Barbara Băcăuanu

Trainer/ Formator, Astrolog, Numerolog, Tarolog, Autor programe transformationale, Fondator Scoala de Stiinte Spirituale

TAXĂ PARTICIPARE

350 lei

CONDITII PRELIMINARE

Nu exista. Poti incepe imediat!

DIPLOMĂ

Curs Numerologie Previzionala

La finalizarea cursului se obtine diploma de participare din partea Scoala de Stiinte Spirituale.

Lista asteptare

Ce spun cei care au terminat acest curs...

Mihail

Un curs foarte bine structurat, in care am primit toata informatia de care aveam nevoie pentru a aplica Numerologia in viata de zi cu zi. Toate cele patru module se completeaza perfect impreuna. Recomand tuturor pasionatilor de numere si celor care sunt in cautare de raspunsuri fata de propria viata.

Ana

Numerologia m-a captivat dintotdeauna, iar acest curs m-a prins total! Am descoperit lucruri extrem de interesante in numerogramele celor din familie, iar asta mi-a oferit o mai mare claritate fata de evenimentele care ne-au marcat. Multumesc!

Carmen

Este incredibil cat de multe poti afla doar pornind de la o data de nastere sau de la un nume! Am terminat cursul, dar simt sa il reiau si sa aprofundez bine toata materia! Senzational!

David

Mi-a placut foarte mult parcursul acestui modul. Am avut timp sa invat in ritmul meu, am descoperit o gramada de lucruri, iar modul in care decurg aplicatiile practice si temele pe care le avem de facut sunt o comoara pentru dezvoltarea personala.

Manu

Exceptional! Un curs e-learning foarte bun! Bravo pentru initiativa, Scoala de Stiinte Spirituale!

Eliza

Cautam demult un curs de numerologie complet, dar pe care sa il pot studia in ritmul propriu deoarece am foarte putin timp liber pentru mine! Multumesc, Barbara Bacauanu, imi place extrem de mult tot ceea ce citesc!

Raluca T

Multumesc pentru aceasta experienta minunata! Am inteles foarte multe lucruri despre anumite momente din viata mea si am reusit sa ma repozitionez fata de prezent! A fost ca un dus rece, pentru care sunt recunoscatoare. :)

Pera B

Desi studiasem numerologie inainte, acest curs a reusit sa ma surprinda cu multe tehnici sau amanunte noi. Experienta practica inserata la fiecare lectie a facut clar si ea diferenta. Recomand! 10+

Isabel