Program 

Transformational

Curs Sinele Cuantic

Meditația permite transformarea creierului, a trupului și a felului de a fi, iar cel mai important lucru este că astfel de transformări se pot realiza fără intervenția vreunei acțiuni de ordin fizic sau a unei interacțiuni cu ambientul.

Rezultatul meditației este o stare de a fi, pe care daca o repetam constant, la nivel neuronal se creează noi circuite. Creierul nu face diferența între un eveniment petrecut în realitatea fizică și emoțiile create exclusiv prin gând. Când suntem într-o nouă stare de a fi, adică într-o nouă personalitate, emitem o altă frecvență în univers și, astfel, realitatea personală se schimbă.

Prin meditație se instalează echipamentul neurologic necesar, exact ceea ce ne trebuie pentru a materializa și pentru a produce schimbări în câmpul cuantic!

Pret

Durata

Sistem predare

600 lei

30 zile

Incepe

3 Noiembrie

Atunci când încetezi să mai gândesti la fel despre propria persoană și despre viață, când stopezi rutinele și tai dependențele emoționale, vechiul sine începe să fie remodelat neurologic. Amintirile active despre trecut vor fi încredințate sufletului sub formă de înțelepciune, iar noul sine va atrage după el o nouă realitate, din ce în ce mai bună!

Dacă cineva are 50 de ani, mintea sa subconștienta are probabil 50 de ani de condiționare față de un concept pe care acum îl consideră adevărat. Pentru a depăși acești 50 de ani de condiționare într-o perioadă foarte scurtă, este necesară o metodă foarte eficientă. În mintea subconștientă programele nu se schimbă, ci se înlocuiesc. Mintea subconștientă poate accepta numai unul din două concepte ca fiind adevărat.

Orice proces de transformare necesită mai întâi dezvățare (de obiceiuri, tipare, stări, concepții, situații care nu îți mai servesc și care îți blochează evoluția) și apoi învățarea unora noi, care să îți confere libertate, fericire, bucurie și împlinire pe toate planurile. Dezvățarea presupune ca circuitele nervoase despre sine să fie demontate și șterse, în timp ce învățarea presupune o funcție de activare și formare de noi circuite cerebrale.

windows-Pmu6-i4iyNE-unsplash.jpg

Modalitate de Predare

Curs Sinele Cuantic

Modalitatea de invatare se face in mediul ON LINE - lectiile sunt trimise in pachete de curs zilnice pe adresa de mail, iar practica (teme, etalari, discutii) se va realiza tot zilnic in cadrul unui grup WhatsApp.

Nu exista orar sau termene limita pentru cursant, fiecare poate participa in ritmul propriu.

Toate lectiile, temele de lucru si discutiile sunt asistate si se desfasoara sub indrumarea profesorului.

Teorie

În cadrul meditației, nu se mai pune întrebarea ce înseamnă să fii fericit, ci de a trăi o stare de fericire plenară. Creierul, îmbătat de această emoție puternică, creează un fel de hologramă, oferind un model de urmat în crearea noii realități.
Meditația constituie un mijloc de accesare a subconștientului, locul unde se găsesc toate acele obiceiuri proaste și comportamente pe care dorim să le schimbăm.

Practică

Parcurgerea cursul iti ofera meditatiile ghidate si ritualurile necesare pentru a transpune teoria intr-o experienta palpabila, cu rezultate imediate. In plus, beneficiezi de accesul la discutiile de grup, asistate de catre Indumator si de exercitii, aplicatii si recomandari personalizate, in functie de situatia de viata in care te afli.

Dezvoltare personală

Practicile din acest program îți vor permite să îți explorezi obstacolele psihologice și să te transformi radical, să ieși din sfera de condiționare și să creezi ceea ce îți dorești!
Vei produce în corp senzații și emoții de splendoare, încântare, uimire, fericire, bucurie, pace, vei crește vibrația și energia corpului, activând un nou destin!

Cel ce priveste in exterior viseaza. Cel ce priveste in interior se trezeste.

Programa

SINELE CUANTIC este un program transformațional multidimensional, ce reunește tehnicile, metodele și principiile mai multor științe sau credințe

- Neuroplasticitate, Epigenetică, Fizică cuantică
- Visare lucidă, Imaginație dirijată, Meditație transcedentală, Meditație ghidată
- Tehnică Energetică
- Mindfulness, Psihologie
- Șamanism
- Meta-Muzică si sunete Binaurale pentru inducerea stărilor Alfa, Theta, Delta

pentru ca tu să ai parte de...

1. Transformare personală și dobândirea unei noi personalități
2. Exprimarea libertății personale și a liberului arbitru
3. Dezvoltare spirituală și conștientizarea potențialului interior
4. Trezire spirituală
5. Vindecare/ Depășirea limitărilor fizice
6. Rezolvarea problemelor, vindecarea emoțiilor, depășirea temerilor, experimentarea unor situații imposibile în dimensiunea fizică
7. Perfecționare în tehnica creației conștiente și manifestarea realității dorite
8. Mărirea ariei de percepție a sinelui și îmbogățirea creativității
9. Intensificarea focusului interior și dirijarea atenției către timpul prezent
10. Explorarea minții
11. Participarea la un sclipitor teatru interior

Pasii de baza pe care ii vom urma:

NIVEL 1
Servește ca punte de plecare pentru realizarea schimbărilor în spațiul cuantic

Lecții și aplicații: Conștientizarea sinelui și a momentului prezent. Declarația de intenție către Univers. Corp astral - Călătorie în astral. Crearea spațiului cuantic și a locului sacru propriu. Delimitarea spațiului. Protecția și securizarea.

Meditație ghidată: Corpul astral și crearea spațiului cuantic propriu

NIVEL 2
Servește pentru curățarea corpurilor energetice, protecție, echilibru interior și împământare

Lecții și aplicații: Frecventa corpului si semnatura energetica. Realizarea canalului de lumina. Cascada de lumină. Purificarea structurilor energetice. Eliberarea. Protectia personala. Locul de putere. Impamantarea.

Meditație ghidată: Cascada de lumină și Locul de putere

NIVEL 3
Servește pentru deprogramarea vechiului sine și programarea/ manifestarea unui nou Eu

Lecții și aplicații: Învățare și dezvățare. Noi șine neuronale. Vechiul sine și noul sine. Lucru cu propria imagine. Ce-ți dorești? Cine vei deveni? Șantierul disipării, Șantierul creației.

Meditație ghidată: Deprogramare și Programare

NIVEL 4
Servește pentru dobândirea de abilități și puteri primare

Lecții și aplicații: Totemurile. Copacul sacru. Rădăcinile. Călătorie șamanică. Întâlnirea animalului de putere. Conștientizare puteri sau blocaje. Lucrul cu sinele.

Meditație ghidată: Dobândirea totemului personal. Călătorie șamanică.

NIVEL 5
Servește pentru accesarea câmpurilor cuantice – vitalitate, iubire, abundenta, înțelepciune

Lecții și aplicații: Cele patru semnături energetice - semnătura vitalității; semnătura iubirii; semnătura abundenței; semnătura înțelepciunii; semnătura secretă. Accesarea frecvențelor. Identificarea propriei semnături energetice. Schimbarea.

Meditație ghidată: Crearea izvoarelor energetice

NIVEL 6
Servește pentru racordarea la o inteligență superioară

Lecții și aplicații: Ghizi, protectori și maeștri înălțați. Supraconștientul. Întâlnirea ghidului personal. Îndrumare. Mesaje subtile și comunicare.

Meditație ghidată: Întâlnirea Ghidului spiritual

NIVEL 7
Servește la conectarea cu informația câmpului cuantic, Cronica akașă

Lecții și aplicații - Atelierul de creație, magie și cunoaștere. Conectarea la fișierul de informații astrale. Computerul astral. Ajutorul secret. Cronica Akașica. Ce vrei sa afli? Tu știi tot.

Meditație ghidată: Biblioteca Universală

NIVEL 8
Servește la crearea propriului templu interior – Recunoștință, adâncire, meditație profundă

Lecții și aplicații: Construirea propriului templu. Meditatie, recunostinta si mulțumire. Starea de recunoștință. Anularea vechiului și creația noului. Schimbarea frecvenței și a propriei semnături astrale.

Meditație ghidată – Templul

NIVEL 9
Servește la crearea de noi legături cu spațiul cuantic și de perfecționare în tehnica manifestării și a magiei

Lecții și aplicații: Camera corpurilor magice. Camera artefactelor. Camere ascunse. Tu ești arhitect!

Meditație ghidată – Sinele nemărginit


NIVEL 10
Servește la extinderea nivelului de percepție. Experiment.

Lecții și aplicații: Intrarea în câmpul cuantic al altor persoane. Lucrul cu energia și informația universală. Detectarea dezechilibrelor din câmpul energetic al altor persoane.

Meditație ghidată – Meditație de grup/ perechi

DATA INCEPERE

3 Noiembrie

INDRUMĂTOR

Barbara Băcăuanu

Trainer/ Formator, Astrolog, Numerolog, Tarolog, Autor programe transformationale, Fondator Scoala de Stiinte Spirituale

TAXĂ PARTICIPARE

600 lei

CONDITII PRELIMINARE

Nu exista

DIPLOMĂ

Curs Sinele Cuantic

La finalizarea cursului se obtine diploma de participare din partea Scoala de Stiinte Spirituale.

Formular inscriere

Ce spun cei care au terminat acest curs...