Program 

Transformational

Curs Tarot Initiere

Indiferent de motivul pentru care vrei sa studiezi Tarotul, acest curs este un instrument de referinta permanent. El contine atat metodele, cat si procedurile, interpretarile necesare invatarii artei divinatiei, dar si mai mult, el ofera o initiere spirituala celor care il studiaza!

Pret

Durata

Sistem predare

450 lei

30 zile

Incepe

17 Noiembrie

Tarotul este o arta si o practica invaluita in mister, o metoda de a vedea adevarul vietii, de a te conecta cu sinele divin si de a-ti amplifica receptivitatea.

Atunci cand sunt interpretate corect, simbolurile si secventele ce apar in timpul citirii Tarotului, pot fi folosite ca o modalitate de divinatie, ca un ghid spiritual sau un ghid personal.

Interpretand mesajele pe care ti le transmit cartile de Tarot, vei avea o mai mare claritate asupra trecutului si vei ramane in contact permanent cu posibilitatile de manifestare ale viitorului!

windows-Pmu6-i4iyNE-unsplash.jpg

Modalitate de Predare

Curs Tarot Initiere

Modalitatea de invatare se face in mediul ON LINE - lectiile sunt trimise in pachete de curs zilnice pe adresa de mail, iar practica (teme, etalari, discutii) se va realiza tot zilnic in cadrul unui grup WhatsApp.

Nu exista orar sau termene limita pentru cursant, fiecare poate participa in ritmul propriu.

Toate lectiile, temele de lucru si discutiile sunt asistate si se desfasoara sub indrumarea profesorului.

Teorie

Cursul de Tarot Initiere cuprinde atat partea teoretica (interpretarile cartilor, modalitati de etalare, instructiuni precise, combinatii intre carti) cat si partea practica (aplicatii, exercitii) si este destinat in principal incepatorilor, dar si acelora care au cunostinte medii.

Practică

Ai invatat teoria si ce simbolizeaza fiecare carte, dar nu esti sigur de interpretarile tale sau de mesajele ce ti se transmit? In cadrul cursului de Tarot Initiere ai ocazia de a practica zilnic, de a ti se oferi indrumari, de a analiza zeci/ sute de etalari si de a pune toate intrebarile necesare aprofundarii Tarotului!

Dezvoltare personală

Tarotul este o modalitate de a comunica cu subconstientul propriu si colectiv, de a te deplasa pe axa timpului si de a intelege cauza unor situatii de viata. El ofera mesajele ce conduc catre introspectie si revelatie, catre transformare totala si catre progres pe toate planurile!

Simbolurile Tarotului sunt cheia catre sine si trezirea intuitiei ...

Porneste in aceasta calatorie!

Programa

Arcanele mici si numerologia

Combinatii de carti

Arcanele majore si bolile

Arcanele majore si meseriile

Etalare astrologica

Etalare crucea celtica

Etalare cu noua carti

Etalare cu sase carti

Etalare cu trei carti

Etalare cu o carte

Absenta cartilor dintr-o etalare

Ritual de atragere si manifestare

Ritual de eliberare pentru situatiile dificile din trecut

Etalarea umbrei personale

Etalare pentru relatii dificile

Timpul in Tarot

Interactiunea cartilor de curte

Cartile de curte - cele 16 personalitati

Arcane minore - pozitia dreapta si inversata

Arcanele minore si Numerologia

Suitele - spade, baghete, monede, cupe

Arcanele majore si data nasterii

Cele 22 Arcane majore - pozitia dreapta si cea inversata

Formularea corecta a intrebarilor

Cartile inversate - metode de interpretare

Greseli de evitat in etalari

Curatarea cartilor de tarot

Zeci de etalari realizate de fiecare cursant

Practica si aplicatii practice

Dezvoltarea intuitiei

Transformare personala, lucrul cu sinele in practica Tarotului

Instructiuni pentru pregatirea, curatarea, lucrul ca cartile de Tarot

Tipuri de etalari

Legatura Tarotului cu Astrologia sau Numerologia

Familia cartilor de curte

Interpretarea suitelor

Descrierea si interpretarea fiecarei carti de Tarot - pozitie dreapta si pozitie inversata

DATA INCEPERE

17 Noiembrie

INDRUMĂTOR

Barbara Băcăuanu

Trainer/ Formator, Astrolog, Numerolog, Tarolog, Autor programe transformationale, Fondator Scoala de Stiinte Spirituale

TAXĂ PARTICIPARE

450 lei

CONDITII PRELIMINARE

Este necesar ca participantii sa aiba un set de carti Tarot Rider Waite

DIPLOMĂ

Curs Tarot Initiere

La finalizarea cursului se obtine diploma de participare din partea Scoala de Stiinte Spirituale.

Formular inscriere

Ce spun cei care au terminat acest curs...

Sara Maria

Sunt o persoana care este atrasa de lumea ezoterica, am studiat cat am putut de mult, am participat la multe cursuri din Romania insa niciunul nu se compara cu acest curs - complet, diversificat, argumentat, o atmosfera extraordinara (chiar daca intalnirile sunt online), informatii revelatoare, o experienta unica. Cu siguranta voi participa si la Modulul 2. Iti multumesc, Barbara, esti o minune!

Anca

Iti mulțumesc, Barbara pentru aceasta experiența minunata! Nu numai ca am învățat sa descifrez mesajele cartilor de tarot, ci am înțeles multe despre ce sunt eu acum! Minunat!

Mari

O poveste minunata,speciala traita impreuna cu Barbara si cartile de Tarot!Va incurajez si pe voi sa traiti "povestea voastra "in Universul Tarotului .Multumesc Barbara !

Gina

Am inceput sa o consult pe Barbara acum multi ani.
Mai recent am ales sa fiu studenta ei urmand mai multe cursuri inclusiv cel de Tarot. Barbara aduce intotdeauna un plus de info, un plus de profunzime si implicare sincera. Singurele cursuri efectuate in Romania au fost cu ea si voi continua!

Marcela S.

Iti multumesc suflet frumos! Tarotul a adus in viata mea un plus de claritate si credinta. Descopar zi de zi cat de minunata este viata si cum clipa de clipa ne scriem singuri povestea. Tu si colegele de curs ati fost la momentul respectiv niste invatatori!
Si cine stie?! Poate vei mai fi! Ai atat de multe lucruri minunate de oferit si eu atat de multe de primit!

Mia

Am urmat cursul cu deosebită atracție/deschidere, datorită spritului tău dăruit trezirii celor ce aleg să-ți fie aproape. Magia Tarotului m-a determinat să-mi doresc și mai multă cunoaștere prin tine, așa că nu ratez nici un curs. Cu smerenia cuvenită îți mulțumesc, îndrumătorule!

Vio

Multumesc Barbara, pentru toate informatiile si invataturile primite de la tine! Cu ajutorul Tarotului si Numerologiei, m-am cunoscut in primul rand pe mine, apoi pe cei dragi mie si am putut sa rezolv probleme apasatoare. Acum, primesc laude in munca pe care o desfasor si acest lucru se datoareaza, in primul rand, cursurilor parcurse cu tine. Multumesc, inca o data, si vreau sa continuam!

Andrea

Nu a fost primul curs de tarot pe care l-am făcut. Am mai încercat unele online de pe Udemy sau DailyOM, însă nu se compara cu ce Primești când ești intr-o mica comunitate împreuna cu care parcurgi drumul. Lecțiile practice, posibilitatea de a învață și din experiențele altora, etalarile pe care le faci pentru persoane necunoscute și vezi ca rezonează, toate sunt foarte iluminatoare.
Faptul ca poți face lecțiile in ritmul tău, fără sa depinzi de un orar strict, faptul ca ești ghidat de un mentor experimentat ca Barbara...face toți banii :) mi-a plăcut, mai vreau, mai fac

Ezereea

Multumita Barbarei am invatat despre Tarot in sens spiritual, pe sufletul meu. Dintre toate sursele de informare despre Tarot, acest curs a fost cel mai complet si cu aplicabilitate practica imediata. Un mare SUFLET, un mare OM, Barbara!

Mari I

Multumesc Barbara ca mi-ai dezvaluit pas cu pas aceasta lume minunata si plina de mistere a tarotului,iantrelor si viselor magiceAcum am "aripi" cu care sa zbor prin acest taram magic si sa visez.

Ioana

A fost cea mai minunata calatorie in sinele meu! Nu am cuvinte, o experienta magica! Multumesc, Barbara

Nicoleta

M-au trecut emotiile. Sunt atat de bucuroasa! Cred ca e unul din foarte putinele cursuri care m-au atras, implicat si mi-au dat asa multa bucurie si senzatie de apartenenta. Iti multumesc tare mult. Barbara

Alexandra N

Ești specială și foarte profii...am toată admiratia pentru tine ! Îmi place cum ai crescut si evoluat ,cursul acesta m-a ajutat in mai multe privințe și mi-a redat increderea in mine ,iti sunt recunoscătoare pentru toată implicarea ta și pentru acest curs minunat ,te recomand cu incredere tuturor cunostintelor mele care doresc să descopere ceea ce le poți transmite și indruma prin cursurile tale. Îți doresc un drum stralucit in viată,cu impliniri și satisfacții!

Lara

Am citit multe despre Tarot, dar in aceste 30 zile am invatat si am inteles si am practicat mai mult ca niciodata! Multumesc, Barbara si multumesc colegilor. Ati fost minunati si mi-ati oferit o calatorie extraordinara! M-am regasit pe mine si stiu mult mai bine ce am de facut! Vreau sa continui si cu modulul II !

George

O experienta fabuloasa, traita alaturi de oameni speciali si de un Indrumator cu mult har. Recomand cu putere acest curs de Tarot. De fapt, nu este doar un curs, ci terapie in toata regula! Wow!