Program 

Transformational

Curs Tarot Master

Cel de-al doilea modul al cursului de Tarot este un program maraton de transformare personala, puternic si profund, ce reuneste sub aceeasi umbrela tarotul, psihologia, astrologia, lucrul cu energiile, ocultismul si magia, practicile ritualice si kabala, meditatia si afirmatiile ghidate, notiunile de simbolistica avansata!

​Corect folosit si inteles, Tarotul este o unealta magica cu ajutorul careia se pot accesa dimensiuni nebanuite, se poate ajunge la cunoastere personala si universala inalta si se pot dezvolta abilitati personale uluitoare!

Pret

Durata

Sistem predare

600 lei

30 zile

Incepe

3 Noiembrie

Meditatiile ghidate din acest curs sunt menite sa deschida noi fluxuri de constiinta, sa activeze un potential interior nebanuit, sa dezvolte abilitati personale noi si sa conduca catre materializarea celei mai frumoase realitati posibile! In cadrul lor sunt folosite tehnici si ritualuri oculte, adaptate noilor cercetari si descoperiri din psihologie, epigenetica, neuroplasticitate, fizica cuantica, precum si meta-muzica, sunete si efecte sonore care sa conduca catre stari ridicate de vibratie.

Prima parte a cursului se desfasoara pe ciclul lunii in descrestere (de la luna plina pana la luna noua), interval benefic tehnicilor de constientizare si eliberare, de purificare si curatare interiora si exterioara. Cea de-a doua parte a cursului se desfasoara pe ciclul lunii in crestere (de la luna noua la luna plina), interval benefic tehnicilor de manifestare, atractie si incarcare energetica.

Programare mentala a cristalelor, Eliberare si curatare structuri energetice, Intrare in cartile de Tarot, Imbracare corpuri magice, Dobandire daruri si abilitati magice, Intalnire cu fiinte angelice, Artefacte

windows-Pmu6-i4iyNE-unsplash.jpg

Modalitate de Predare

Curs Tarot Master

Modalitatea de invatare se face in mediul ON LINE - lectiile sunt trimise in pachete de curs zilnice pe adresa de mail, iar practica (teme, etalari, discutii) se va realiza tot zilnic in cadrul unui grup WhatsApp.

Nu exista orar sau termene limita pentru cursant, fiecare poate participa in ritmul propriu.

Toate lectiile, temele de lucru si discutiile sunt asistate si se desfasoara sub indrumarea profesorului.

Teorie

Cursul de Tarot Master iti ofera o alta perspectiva asupra arhetipurilor si imaginilor ce se regasesc in carti si te indruma pas cu pas in tehnicile de Atractie si Manifestare a oricarei dorinte!

Practică

Cursul iti ofera meditatiile ghidate si ritualurile necesare pentru a transpune teoria intr-o experienta palpabila, cu rezultate imediate. In plus, beneficiezi de accesul la discutiile de grup, asistate de catre Indumator.

Dezvoltare personală

Vei afla in acest curs ca poti deveni oricine iti doresti sa fii. Acum. Vei afla ca poti atrage in viata ta orice experienta doresti. Acum. Vei afla ca esti creator. Dintotdeauna.

Cel ce priveste in exterior viseaza, cel ce priveste in interior se trezeste!

Programa

Programa generala contine:


Primenirea energiei din spatiul personal (casa, loc de munca)

Ritualuri cabalistice/ meditatii

Transpunerea experientelor personale in cartile de Tarot

Ritual binecuvantare si multumire

Meditatie ghidata audio - Ritualul intrarii in carte – atragerea si manifestarea unei realitati dorite

Meditatie ghidata audio - Crearea corpului magic

Meditatie ghidata audio pentru eliberare, detasare, inchidere, vindecare

Puterea lui acum, eu sunt, eu am

Afirmatii ghidate audio pentru manifestarea arhetipurilor arcanelor majore

Meditatie Nebunul

Meditatie Magicianul

Meditatie Marea Preoteasa

Meditatie Imparatul

Meditatie Puterea

Meditatie Indragostitii

Meditatie Carul,

....etc

Lucrul cu arhanghelii in etalari si meditatii

Metatron

Ratiel

Tzapkiel

Kamael

Haniel

Mihail

Rafael

Gabriel

Sandalfon

Lucrul cu principalele cristale in etalari si meditatii

​Programarea mentala a cristalelor

Practici magice

Culorile magiei

Folosirea cartilor de tarot in ritualurile de magie

Practici oculte cabalistice

Haxagrama - Atragerea si diminuarea energiei planetare

Pentagrama – Atragerea si diminuarea energiei elementelor

Iantrele - patratele magice personale si planetare

Etalari

Etalare - Cine sunt eu?

Etalare - Care este lectia de viata cu care ma confrunt in prezent?

Etalare – Echilibrul personal si chakrele

Secvente si logaritmi de activare a cartilor de tarot

Lucrul cu fazele lunii/ Luna in zodii/ Ghid de planificare a intentiilor pentru o perioada de trei ani

Cheia de Tarot personala

Cartea de Tarot a anului personal - Cartile de tarot care influenteaza fiecare an de viata

Simbolistica avansata a cartilor de tarot – zeci de simboluri explicate - animale, pasari, artefacte, unelte, arhitectura, fenomene meteo, culori, forme de relief...etc

Si multe altele!

DATA INCEPERE

3 Noiembrie

INDRUMĂTOR

Barbara Băcăuanu

Trainer/ Formator, Astrolog, Numerolog, Tarolog, Autor programe transformationale, Fondator Scoala de Stiinte Spirituale

TAXĂ PARTICIPARE

600 lei

CONDITII PRELIMINARE

Participare si finalizare Curs Tarot Initiere

DIPLOMĂ

Curs Tarot Master

La finalizarea cursului se obtine diploma de participare din partea Scoala de Stiinte Spirituale.

Formular inscriere

Ce spun cei care au terminat acest curs...

Nuca Bursuc

Mi-a placut foarte mult cursul si de aceea am ales sa continui sa aprofndez cunoasterea cu modulul doi. Multumesc tuturor celor implicati

Ioana

A fost cea mai minunatcalatorie in sinele meu! Nu am cuvinte, o experienta magica! Multumesc, Barbara

Mari

Multumesc Barbara ca mi-ai dezvaluit pas cu pas aceasta lume minunata si plina de mistere a tarotului,iantrelor si viselor magiceheartAcum am "aripi" cu care sa zbor prin acest taram magic si sa visez.

Anca

Nu am cuvinte sa descriu aceasta experienta magica! Am dobandit atat de multe daruri si am invatat atat de multe lucruri! Barbara, esti un indrumator desavarsit, iar programul acesta cu adevarat transformator si revelator!

Cristina

Am participat la multe cursuri de transformare personala, dar niciunul nu si-a pus amprenta pe mine atat de puternic cum a fost acesta! Numai meditatiile tale si ale lui Joe Dispenza ma fac sa ma simt asa. A fost incredibil si iti multumesc ca esti, Barbara. Pe cand urmatorul curs?

Maria

In aceste 30 zile am dobandit mai multa claritate, mai multa intelegere si mai multa incredere in mine, iar asta doar acestor practici minunate, adevarate si intelepte. Toate zilele au fost speciale si o mare surpriza. Nu am crezut ca poti realiza atat de multe prin meditatie. Multumesc!

Zinca

Eu inca trebuie sa procesez tot ce s-a intamplat aici! A fost o luna foarte intensa, in care am zburat foarte departe si m-am scufundat foarte adanc in subconstient. Senzatiile traite nu pot fi descrise. Am cerut o transformare in viata mea si ai aparut tu, Barbara. Multumesc tie, multumesc colegilor! Va iubesc!

Alina M

Nu stiam nimic despre Tarot cand m-am inscris la primul modul, iar despre cel de-al doilea nici nu mai zic. Totul pentru mine a fost foarte nou, spectaculos, de vis. M-am contopit cu toata frumusetea de pe pamant, am devenit Imparateasa, Mare Preoteasa. Acest curs mi-a schimbat realmente perceptia despre realitate si despre cum se construieste ea!

Mirabela

Toate dorintele pe care mi le-am pus la inceputul cursului in declaratia de intentie s-au indeplinit pe parcursul a doua luni!!! Absolut toate! Acum sunt exact in locul in care imi doream sa fiu si stiu exact unde imi doresc sa fiu! Multumesc cu recunostinta Universului!

Laura

Meditez de foarte multi ani, dar niciodata nu am ajuns la performantele de acum si nu am simitit atat de profund totul. Un curs foarte bine gandit, cu pasi care se pregatesc unul pe altul, totul surprinzator. Imbracarea corpului magic a fost WOOOOOW! Multumesc, Barbara pentru ceea ce ai creat!

Cri

Iubesc cristalele de cand ma stiu, am o colectie impresionanta acasa, dar pana acum nu stiam ce putere mare au si cum pot fi utilizate. Senzatia intrarii in fiecare cristal, incarcarea corpului cu energie si schimbarea frecventei mi s-au parut ceva senzational. Multumesc ca am facut parte din acest grup minunat si ca am avut parte de indrumarea ta, Barbara. Esti un om special, foarte bine pregatit si cu o rabdare de fier! :)

L.T.

Cand m-am inscris la modulul 2 de Tarot ma asteptam sa facem multe etalari, dar ceea ce am descoperit ca sunt cartile este mai mult decat imi imaginam! Inteleg acum totul altfel si ma bucur ca am avut sansa sa fac parte din aceasta serie atat de speciala. Mai mult ca sigur voi urma si modulul 3 cu ochii inchisi!

Mihaela

Meditatiile din acest curs nu se compara cu cele de pe youtube sau cele citite. Sunt adevarate programe transformationale, o adevarata comoara! Recomand tuturor celor care vor ceva de calitate si care vor sa lucreze cu propria persoana!

Tudor

Foarte fain conceput totul, foarte fain grup, foarte echilibrat si foarte concentrat! Jos palaria, doamna!

Ana

Pe bune? Chiar s-a terminat? Au trecut 30 de zile? Wow, cat de repede insa atat de complet totul. Meditatiile au avut un efect extraordinar, ca sa nu mai zic de restul lectiilor. De-abia astept sa incep modulul 3!! Multumesc, Barbara, pentru tot ce insemni tu!