CURSURI TAROT ON LINE

Tarotul este o arta si o practica invaluita in mister. Este o metoda de a vedea adevarul vietii folosind simboluri mistice si imagini. Simbolurile si secventele in care acestea apar in timpul citirii Tarotului, atunci cand este interpretat corect, pot fi folosite ca o modalitate de divinatie, ca un ghid spiritual sau unul ghid personal. Tarotul este mai bine cunoscut ca un mijloc de divinatie, ca arta de a cerceta trecutul, prezentul si viitorul dintr-o perspectiva paranormala decat ca joc de carti obisnuit (tarocchi). Simbolurile Tarotului sunt cheia catre psihic si trezirea constiintei ...

CURS TAROT ON LINE - MODUL I

Indiferent de motivul pentru care vrei sa studiezi Tarotul, acest curs este un instrument de referinta permanent. El contine atat metodele, cat si procedurile, interpretarile necesare invatarii artei divinatiei, dar si mai mult, el ofera o initiere spirituala celor care il studiaza!

Cursul de Tarot on-line Modul I cuprinde atat partea teoretica (interpretarile cartilor, modalitati de etalare, instructiuni precise, combinatii intre carti) cat si partea practica (aplicatii, exercitii) si este destinat in principal incepatorilor, dar si acelora care au cunostinte medii.

CURS TAROT ON LINE - MODUL II

Cel de-al doilea modul al cursului de Tarot on-line este un program maraton de transformare personala, foarte puternic si profund, ce reuneste sub aceeasi umbrela tarotul, psihologia, astrologia, lucrul cu energiile, ocultismul si magia, practicile ritualice si kabala, meditatia si afirmatiile ghidate, notiunile de simbolistica avansata!

Corect folosit si inteles, Tarotul este o unealta magica cu ajutorul careia se pot accesa dimensiuni nebanuite, se poate ajunge la cunoastere personala si universala inalta si se pot dezvolta abilitati personale uluitoare!

Copyright © 2013-2020 Scoala De Stiinte Spirituale - Toate drepturile sunt rezervate.

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus

Contact:

barbarabacauanu@gmail.com

strada General Constantinide 4, sector 1,  Bucuresti