CURSURI TAROT ON LINE

Tarotul este o arta si o practica invaluita in mister. Este o metoda de a vedea adevarul vietii folosind simboluri mistice si imagini. Simbolurile si secventele care apar in timpul citirii Tarotului, atunci cand este interpretat corect, pot fi folosite ca o modalitate de divinatie, ca un ghid spiritual sau ca un ghid personal. Tarotul este mai bine cunoscut ca un mijloc de divinatie, ca arta de a cerceta trecutul, prezentul si viitorul dintr-o perspectiva intuitiva. Simbolurile Tarotului sunt cheia catre psihic si trezirea constiintei.

Curs Tarot Initiere

Dialoguri cu sinele

Curs Tarot Master

Transformarea sinelui

Cartile de Tarot reprezinta arhetipuri puternice si experiente de viata ce pot fi atrase si manifestate in mod magic de catre un cunoscator. Bazat pe ritualuri vechi si adaptat timpurilor moderne in care traim, acest curs iti poate schimba viata.

Curs (Non Tarot)

Sinele cuantic

Ca o continuitate fireasca a primelor doua cursuri, dar fara a mai utiliza cartile de Tarot, Sinele cuantic este un program transformational puternic, care iti va dezvalui puterea ta interioara si te va invata cum sa recreezi realitatea.

Indiferent de motivul pentru care vrei sa studiezi Tarotul, acest curs este un instrument de referinta permanent. Pe langa teoria predata, care te va ajuta sa stapanesti arta interpretarii cartilor, el propune o calatorie interioara, de descoperire a sinelui.

Curs Tarot Master

Folosite corect, cu ajutorul unor ritualuri si meditatii, arhetipurile si imaginile din cartile de Tarot se pot transforma in experiente personale. Constientizeaza potentialul tau interior, schimba-ti viata si devino oricine doresti sa fii!

Pret

Durata

600 lei

30 zile

Curs Tarot Initiere

Indiferent de motivul pentru care vrei sa studiezi Tarotul, acest curs este un instrument de referinta permanent. El contine tehnicile, metodele si teoria de care ai nevoie pentru a invata aceasta arta. Cursul ofera o calatorie interioara si un proces de dezvoltare personala celui ce il parcurge!

Pret

Durata

450 lei

30 zile