top of page

Cursuri spirituale

Programe transformationale * Meditatii * Cursuri * Webminarii * Dezvoltare spirituala

Cursuri spirituale - Scoala de Stiinte Spirituale propune o gama larga de cursuri dezvoltare personala si programe transformationale ce reunesc tehnicile, metodele și principiile mai multor științe sau credințe - Neuroplasticitate, Epigenetică, Fizică cuantică - Visare lucidă, Imaginație dirijată, Meditație transcedentală, Meditație ghidată - Tehnică Energetică - Mindfulness, Psihologie - Șamanism - Meta-Muzică pentru ca participantul sa aiba parte de transformare personală, dobândirea unei noi personalități, exprimarea libertății personale și a liberului arbitru, dezvoltare spirituală, conștientizarea potențialului interior si trezire spirituală

Alege domeniul care te pasioneaza

Revelatii

Revelatii

Curs dezvoltare personala

Revelatii reprezinta un parcurs de lucru cu sinele, de introspectie si meditatie fata de trecut, prezent si viitor, o metoda de terapie si transformare personala, la finalul caruia te vei simti eliberat, perfect constient de ceea ce iti doresti si pregatit pentru a imbratisa bucuria si darul vietii!

Revelatii - Simboluri transparente

Revelatii - Simboluri transparente

Set 72 carduri

Inovator, transformator, complex, UNIC IN LUME, setul de Simboluri transparente poate fi folosit ca instrument clasic de divinație sau, mai profund, ca unul pentru terapie și vindecare, introspecție și meditație, dezvoltare personală și lucru cu sinele, ca pe un canal de comunicare cu lumea subtilă.

Curs Astrologie Relationala

Curs Astrologie Relationala

Perfectionare in studiul Astrologiei!

Ce se ascunde in spatele chimiei dintre doua persoane? Ce rol joaca celalalt in viata ta? Care sunt lectiile pe care le aveti de invatat impreuna si care sunt experientele de viata la care sunteti predispusi? Va fi o relatie longeviva? Si multe alte intrebari pe care ti le poti pune despre oamenii din viata ta si relatia pe care o ai cu fiecare in parte... isi pot gasi raspunsul in Astrologie!

Puterea Cristalelor

Puterea Cristalelor

Meditatii Mindfulness Cristale

Invata cum sa folosesti vibratiile si energiile corpului tau pentru a le induce in cristale, cum sa te aperi de atacuri energetice, cum sa creezi evenimentele pe care ti le doresti sa le traiesti si cum sa iti dezvolti abilitati psihice precum: clarviziune, intuitie, telepatie, psihometrie, vizualizare!

Sinele Cuantic

Sinele Cuantic

Calatorie Astrala/ Program transformare personala

Un program transformational profund, o calatorie in campul si in sinele cuantic, in lumea Totemurilor, a Ghizilor spirituali si pe taramul tuturor posibilitatilor. Fii arhitectul propriei vieti. Meditatii. Ritualuri. Practica aplicata.

Curs Tarot Initiere

Curs Tarot Initiere

Dialoguri cu Sinele/ Program transformare personala

Tarotul este o arta, dar in acelasi timp si un intstrument valoros de lucru cu Sinele! Priveste in oglinda adevarului, invata Tarotul si activeaza-ti intuitia!

Arhetipuri si linii de destin

Arhetipuri si linii de destin

Porneste in calatoria eroului interior

Revelator, Cursul Arhetipuri face legatura dintre Psihologia analitica, al carei fondator este doctorul, psihologul si psihiatrul Carl Gustav, Astrologie si teme de spiritualitate inalta, unindu-le intr-un singur limbaj!

Tabara Astrologie, Numerologie si Tarot

Tabara Astrologie, Numerologie si Tarot

Tabara spiritualitate

Pentru o saptamana vom schimba sala de curs sau sesiunile online cu un peisaj inedit si vom invata in natura, la umbra copacilor, acompaniati de sunetul minunat al apei de cascada. Am pregatit pentru tine ateliere, seminarii si teme de discutie foarte diverse si complexe!

Afirmatii pozitive

Afirmatii pozitive

Sanatate, Bucurie, Iubire, Abundenta, Incredere, Fertilitate, Credinta

Fiecare gand pe care il emiti iti modeleaza viitorul. Cu alte cuvinte, tu creezi experientele de viata prin gandurile pe care le emiti si prin cuvintele pe care le rostesti. Lucrurile in care crezi prin libera ta alegere iti pot imbogati lumea si viata, iar fiecare zi poate fi pentru tine o experienta care te umple de entuziasm si bucurie!

Curs Astrologie Autorizat

Curs Astrologie Autorizat

Astrologie Natala, Karmica, Previzionala

Acest curs se adreseaza celor ce doresc sa faca din Astrologie o profesie, dar nu numai! Parcurgearea lui promite un traseu de autodezvoltare personala si transformare totala a propriei vieti, care se intinde pe parcursul a 6 luni si dincolo de acestea!

Curs Tarot Master

Curs Tarot Master

Arhetipuri si ritualuri/ Program transformare personala

Folosite corect, cu ajutorul unor ritualuri si meditatii, arhetipurile si imaginile din cartile de Tarot se pot transforma in experiente personale. Constientizeaza potentialul tau interior, schimba-ti viata si devino oricine doresti sa fii!

Curs Numerologie Previzionala

Curs Numerologie Previzionala

Curs Video

Viata este despre alegeri! Care este usa pe care trebuie sa o deschizi pentru a obtine tot ce ti-ai propus? Curs intensiv de weekend, online! Rezerva-ti locul, incepem in curand!

bottom of page