Light
Language

Limbajul luminii transcede dincolo de lumea fizica si rationala, deoarece se adreseaza mintii inconstiente, vorbind pe intelesul sufletului.

Light Language (Limbajul luminii) este considerat a fi limbajul ingerilor, Limbajul galactic, Limbajul sufletului sau Limbajul Mintii universale! 

Limbajul luminii este o forma de vindecare, de receptie si activare a unor vibratii inaltatoare, care au abilitatea de a schimba ceea ce este si de a modifica structurile lumii fizice! 

Sesiunile de transmisie sunt gratuite!

light language.jpg

Limbajul Luminii este un Limbaj multidimensional care este înțeles la nivel de suflet, dar își poate manifesta influența la nivelul tuturor structurilor unei persoane. Limbajul Luminii foloseste frecvențe de sunet și lumină, coduri ce se activează în structurile a tot ceea ce este viu. Sesiunile de vindecare si activare energetica cu Limbajului luminii functioneaza prin transfer vibrational la nivelurile corpului energetic fizic si subtil.

Beneficiile ascultarii sesiunilor

  • Elibereaza blocajele energetice din toate corpurile - fizic, emotional, psihic si energetic

  • Aduce intelegere, claritate, revelatii fata de anumite situatii trecute sau prezente

  • Activeaza ceea ce ii este necesar fiecaruia sa primeasca

  • Codurile de lumina vindeca, curata, purifica, transforma energia negativa intr-una pozitiva

  • Activeaza intuitia, clarauditia, clarvederea

Nu te intreba ce semnifica ceea ce auzi, sunetele, miscarile, desenele, vibratiile, frecventele, sunt recunoscute, sunt simtite, sunt traite de catre suflet, corp si inima!

Meditatiile Light Language (Limbajul Luminii) sunt transmise si oferite in dar doritorilor de catre Divine Light Language . 

 

Vei regasi in lista de mai jos meditatii si transmisii din toate domeniile -  activare, protectie, vindecare, claritate, energizare, curatare, eliberare, geometrie sacra samd.

 

Urmareste canalul de YouTube sau pagina de FaceBook a Scolii de Stiinte Spirituale pentru a nu rata nicio transmisie. Urmeaza multe altele in curand!

Limbajul Luminii.jpeg

Sesiuni private de Limbajul Luminii!

In curand!