Simboluri

Universul ne vorbeste prin simboluri. Ele se afla peste tot in jurul nostru pentru a ne calauzi si pentru a ne raspunde la intrebari. Ridica privirea, urmareste semnele, asculta ceea ce ti se comunica, fii recunoscator si raspunde inapoi! Unii ii zic miracol, altii coincidenta, putini cunoastere.

Simboluri

Astrologie, Numerologie, Geometrie sacra, Arhetipuri

Simbolurile se regasesc peste tot in jurul tau si compun fiecare aspect al vietii. Invatand semnificatia lor vei ajunge nu numai sa decodifici mesajele ce iti sunt transmise permanent de catre univers, divinitate sau subconstient, dar si sa comunici la randul tau cu lumea invizibila sau sa operezi la nivel subtil cu realitatea ce te inconjoara.

Revelatii

Tarot Jungian

Revelatii reprezinta un parcurs de lucru cu sinele, de introspectie si meditatie fata de trecut, prezent si viitor, o metoda de terapie si transformare personala, la finalul caruia te vei simti eliberat, perfect constient de ceea ce iti doresti si pregatit pentru a imbratisa bucuria si darul vietii! Revelatii iti propune un dialog cu propriul sine, folosindu-te de un instrument fascinant, setul de Simboluri transparente.

Simboluri transparente

Set Tarot 72 carduri

Esti psihoterapeut sau practici o alta forma de terapie? Iti doresti sa ajuti cat mai multe persoane sa isi raspunda la intrebari, sa se vindece, sa isi gaseasca sensul in viata si sa aiba parte de revelatii? Revelatii leagă într-un singur concept elemente de psihologie, astrologie, numerologie, geometrie sacra si tarot, oferindu-le oportunitatea de a comunica între ele eficient și constructiv, printr-un alfabet comun tuturor, simbolurile.