top of page

Tabara Spiritualitate

Tabara Astrologie, Numerologie, Tarot, Meditatie 2021

Organizator si indrumator: Barbara Bacauanu 

Bine ne-am (re)gasit!

Prin tabara de spiritualitate te invit alaturi de mine intr-o experienta noua, in care ne vom relaxa, ne vom conecta cu natura si vom invata in mijlocul ei, vom calatori in locuri minunate si vom avea parte de activitati felurite!

 

Cadrul frumos de la munte, discutiile purtate, jocurile si aplicatiile cu cantec de stele, activitatile propuse in program, oamenii primitori, focul de tabara, drumetiile, mancarea traditionala si veselia sunt cateva din ingredientele acestei propuneri.

Citeste mai departe toate detaliile si daca iti place ceea ce vezi, hai sa ne petrecem vacanta impreuna!

Enjoying the Nature

Activitatile Taberei de Spiritualitate

 

Astrologie, Numerologie, Tarot

Pentru o saptamana vom schimba sala de curs sau sesiunile online cu un peisaj inedit si vom invata in natura, la umbra copacilor, acompaniati de sunetul minunat al apei de cascada. Am pregatit pentru tine ateliere, seminarii si teme de discutie foarte diverse si complexe!

Meditatii si ritualuri

Se organizeaza in aer liber, in razele diminetii, la lumina lunii sau in jurul focului

Jocuri de testare a cunostintelor, divertisment si competitie

Am pregatit pentru tine activitati care sa destinda atmosfera, care sa te scoata din rutina orelor de predare si in care sa te bucuri la maxim de energia grupului si a vacantei

Yoga si Pillates

Optional, in fiecare dimineata, te invit alaturi de mine sa realizam tehnici de respiratie, miscari de tonifiere a corpului, sa ne conectam cu natura si sa ne incarcam cu lumina si energia soarelui

Catarare, tiroliana

Distractie si aventura la inaltime, intr-un peisaj idilic: Mini parcul de la Motorom este exact locul potrivit pentru aventurierii tineri in suflet. Parcul ofera distractie si emotii la inaltime. Abilitatea corporala, concentrarea si autodepasirea sunt cerute si dezvoltate.

Tragere cu arcul

O activitate menita sa dezvolte concentrarea, echilibrul intern si calmul, orientarea spre obiective, consecventa si postura corecta a corpului.

Drumetii

Templul Ursitelor – Sinca Veche, un loc cu o energie deosebita, plimbari prin padure, conectare cu natura

Discutii libere, conversatii pe teme de spiritualitate, lucrul cu sinele si transformare personala

Vom petrece 7 zile impreuna, de dimineata pana seara tarziu, vom povesti cate in luna si in stele, ne vom plimba prin padure, ne vom conecta cu ghizii spirituali si cu totemurile personale, vom trece dincolo de bariera vazutului, vom deschide harti astrale si numerologice, vom face magii si vom avea parte de voie buna!

Detalii administrative

Perioada de desfasurare & Locatie

Tabara va fi organizata in doua serii.

Seria 1: Perioada – 15 – 21 august 2021 – locuri disponibile: 16, locuri ocupate: 16, locuri libere: 0

Seria 2: Perioada – 22 – 28 august 2021 - locuri disponibile: 16, locuri ocupate 12, locuri libere 4

Locatia: Zarnesti, judetul Brasov, un loc confortabil in care vom putea simti emotiile placute oferite de spiritul primitor al oamenilor cu o viata simpla, de gustul bucatelor romanesti, de intoarcerea la traditii.

Zarnesti se gaseste la poalele Muntilor Piatra Craiului, in apropierea unor importante si cunoscute monumente ale naturii din Romania: Cerdacul si Grota Stanciului, Pestera Dambovicioara, Prapastiile Zarnestilor sau Marele Grohotis, Padina lui Calinet, Fântâna Domnilor, Fântâna lui Botorog, La Zaplaz, Templul ursitelor – Sinca Veche si Castelul Bran.

Cazare & Masa

Cazare: Pensiunea Motorom, 3 stele

Pensiunea se află la o altitudine de 800 m, situată in noua zonă de agrement din curbura carpatică. Această zonă este străjuită impunător de Munţii Piatra Craiului şi Bucegi, imprimand regiunii o amprentă inconfundabilă şi etaland din plin frumuseţea priveliştilor şi a oamenilor; o oaza de liniste in mijlocul naturii. Situată sub coaste de deal, pensiunea se integrează perfect in peisajul vrăjit al ţinutului, datorat unui lac natural, lac ce a determinat poziţia construcţiilor de lemn, stăpanit de frumoasele păsări de apă şi de păstrăvi.

Cazarea se va face in camere duble in casute, ce dispun de baie proprie, televizor si internet wi-fi. Nu exista camere single!

Masa: Menu fix – mancare traditionala romaneasca; 3 mese/ zi

mic dejun – ora 9; pranz – ora 13.30; cina – ora 19.30

*exceptie face ziua 1, in care se va servi o gustare la sosire + cina si ziua 7, in care se va servi doar micul dejun

Pret si modalitate de achitare

 

Pret: 400 euro/ persoana

(aproximativ 280 lei/zi)

 

Pretul include:

 

cazarea pentru 6 nopti

3 mese/ zi: mic dejun/ pranz / cina

toate activitatile descrise in program

 

*Nu se asigura bauturile si transportul la venirea si plecarea din tabara.

 

Contravaloarea pachetului total se poate achita numerar sau cu transfer bancar la sosirea in tabara, dar pentru a-ti asigura locul este nevoie de achitarea unui avans de minim 20% imediat dupa inscriere.

 

Cazuri exceptionale si restrictii datorate pandemiei

Complexul Motorom asigura si respecta normele de igiena impuse de conditiile actuale ale pandemiei cu COVID 19. Deoarece ne dorim ca tabara sa se desfasoare in cele mai bune conditii, fara masti si sa avem o vacanta frumoasa, tinem la urmatoarele cerinte, pe care le vom aplica fara echivoc pentru toata lumea:

La sosirea in tabara se va executa un test rapid covid (fara costuri suplimentare din partea ta), iar participarea nu va fi posibila decat in urma unui rezultat negativ. In situatia in care acesta este pozitiv, contravaloarea achitata pana in acel moment (avans, plata partiala sau totala) va fi returnata in totalitate in maxim 2 saptamani.

Programa generala a Taberei de Spiritualitate - Seria 1 si 2

(programul detaliat va fi trimis celor interesati direct)

 

Yoga, exercitii de respiratie si salutul Soarelui

Ateliere si seminarii

1. Schimbarea paradigmei, noua era; Ideologia noii ere; Iesirea din Matrice; Tu esti creator; Cine vrei sa fii acum?

Atragerea din campul potential a realitatii dorite

2. Arhetipuri feminine in cartile de Tarot; Activarea Marii Preotese si a capacitatilor Yin; Puterea feminina, Intuitia. Clarvederea. Magia. Erotismul; Conversatii, manifestare si teme aplicate pe lucrul cu arhetipurile

3. Tranzite planetare 2021 -2022; Ce am de inteles? Cum ma pregatesc?; Cuadratura Saturn - Uranus; NN in Taur Trigon Jupiter/ Neptun - Nodul Sud; Activarea Pesti – Scorpion; Transformarea/ Subconstientul/ Lumea de dincolo; Activarea valului cuantic

4. Numerologie oculta si geometrie sacra. Cum ma folosesc de simboluri? Saculete magice si faurirea propriilor talismane

5. Entitati, limbaje de lumina, galaxii si alte dimensiuni

6. Cuvinte creatoare, cuvinte magice

Jocuri si competitii:

“Stii astrologie? Descopera indiciile, parcurge harta si castiga alaturi de echipa ta!”

"Stii astrologie? Descopera harta si castiga alaturi de echipa!

Tragere cu arcul, zburat cu tiroliana si catarari in copaci.

Meditatii ghidate

1. Meditatie ritual pentru deschiderea spatiului sacru al taberei

2. Crearea spatiului astral propriu

3. Imbracarea corpului magic

4. Meditatie pentru eliberare energetica si protectie personala

5, Meditatie samanica - Intalnirea totemului personal

6. Intalnirea ghidului spiritual

Drumetii

Templul Ursitelor, un loc cu o vibratie inalta, unde vom bea apa din izvorul Buneivestiri, vom vizita Cetatea Bran si orasul, iar dupa amiaza ne vom plimba prin padure pentru a strange lemne de foc. Seara ne va prinde sus pe deal, cu foc de tabara, muzica, dorinte lansate cu lampioane albe si ... vin fiert!

Pentru ca tabara sa fie antrenanta si captivanta, in afara de toate activitatile descrise succint in program, am pregatit pentru tine si surprize, aplicatii secrete, mici cadouri si momente ce nu pot fi dezvaluite in avans! Programa completa si alte informatii vor fi transmise celor interesati direct!

Pentru a vedea locatia si felul in care s-a desfasurat ultima tabara, vizioneaza filmuletul urmator:

Formular inscriere in Tabara

Mesaj trimis! Vom reveni catre tine cat de curand!

bottom of page