top of page

Cursuri teoretice in domeniul spiritual

Daca ai ajuns pe aceasta pagina inseamna ca doresti:
 

- sa profesezi in domeniul Astrologiei, Numerologiei sau Tarotului

- sa ai o cariera de succes in domeniul spiritual

​- sau sa fii initiat in aceste minunate stiinte pentru a le folosi in viata personala


Care este drumul tau si in ce domeniu iti doresti sa te specializezi?

Alege una dintre categoriile: Astrolog, Numerolog, Tarotolog, iar eu iti voi povesti pe larg despre fiecare traseu in parte.

ASTROLOG

Alege aceasta sectiune daca te atrage domeniul astrelor si iti doresti sa obtii diploma autorizata de Astrolog, cu care poti profesa legal si sa iti poti deschide propriul cabinet!

Cursul de Astrologie autorizat te va purta de la nivelul initiat pana la cel avansat, in trei trepte de cunoastere - Astrologie Natala, Astrologie Karmica si Astrologie Previzionala, oferindu-ti atat cunoasterea teoretica, cat si mediul in care sa aplici practic tot ceea ce studiezi. 

Totodata, aici vei gasi cursuri de specializare si aprofundare in mai multe ramuri ale acestei stiinte, cum ar fi Astrologia relationala, Astrologia orara si Astrologia Asteroizilor!

Invata de la oameni cu ani si zeci de mii de ore experienta in domeniul consultatiilor astrologice!

NUMEROLOG

Mergi mai departe pe acest traseu daca numerele, matematica si stiintele exacte sunt cele care te atrag. Vei invata in cursurile teroretice ale scolii cum toate acestea, pe langa componenta lor fizica, au si una spirituala, care influenteaza in mod inconstient viata de zi cu zi, alegerile, actiunile sau modul in care gandesti.

Parcurgand cursurile de numerologie vei obtine diploma de numerolog si vei putea transforma toata aceasta cunoastere practic, in consultatii pe care sa le oferi mai departe! Vei invata pas cu pas toate tehnicile, metodele si interpretarile de care ai nevoie pentru a descifra toata tainele si pentru a putea raspunde la toate intrebarile legate de trecut, prezent si viitor, indiferent de domeniu!

In aceasta sectiune, am pregatit pentru tine si un pachet special, format din doua cursuri - Numerologie natala si Numerologie previzionala, la care iti ofer cadou un curs de Geometrie sacra!  

TAROTOLOG

Daca esti o persoana intuitiva sau doresti sa iti activezi aceasta abilitate, daca poti descifra in simboluri, imagini si arhetipuri adevarate povesti de viata, atunci Tarotul este cel care ti se potriveste. Vei invata atat partea teoretica a acestei arte, cat si cum sa interpretezi corect, intuitiv si personal fiecare carte pentru a putea oferi consultatii mai departe!

Tarotul nu este doar o metoda de a descifra ce se afla in spatiul energetic al unei persoane, ci o practica spirituala care te va ajuta sa te conectezi la dimensiunea lumii subconstiente. Pe langa cursul de Tarot initiere vei beneficia bonus si de o baza larga de etalari deja executate si de acces la comunitatea studentilor din Scoala de Stiinte Spirituale!

Nu ai gasit ceea ce cautai?

Intoarce-te la pagina anterioara si alege alt parcurs sau realizeaza un cont gratuit si te vom anunta de cate ori cream un program nou! Promitem ca nu iti vom umple casuta de mail!

bottom of page