Cursuri Tarot

Indiferent de motivul pentru care vrei sa studiezi Tarotul, cursurile de Tarot oferite de Scoala de Stiinte Spirituale sunt un instrument de referinta permanent. Pe langa teoria predata, care te va ajuta sa stapanesti arta interpretarii cartilor, ele propun o calatorie interioara, de descoperire a sinelui.

Simboluri transparente

Set Tarot 72 carduri

Esti psihoterapeut sau practici o alta forma de terapie? Iti doresti sa ajuti cat mai multe persoane sa isi raspunda la intrebari, sa se vindece, sa isi gaseasca sensul in viata si sa aiba parte de revelatii? Revelatii leagă într-un singur concept elemente de psihologie, astrologie, numerologie, geometrie sacra si tarot, oferindu-le oportunitatea de a comunica între ele eficient și constructiv, printr-un alfabet comun tuturor, simbolurile.

Curs Tarot Master

Transformarea Sinelui

Cursul iti ofera o alta perspectiva asupra arhetipurilor si imaginilor ce se regasesc in cartile de Tarot. El imbina meditatiile ghidate, ritualurile oculte, tehnicile de transformare personala, fizica cuantica si cartile de Tarot pentru ca tu sa ai toate uneltele necesare unei schimbari radicale, cu efecte infinite, de care vei beneficia permanent.

Revelatii

Tarot Jungian

Revelatii reprezinta un parcurs de lucru cu sinele, de introspectie si meditatie fata de trecut, prezent si viitor, o metoda de terapie si transformare personala, la finalul caruia te vei simti eliberat, perfect constient de ceea ce iti doresti si pregatit pentru a imbratisa bucuria si darul vietii! Revelatii iti propune un dialog cu propriul sine, folosindu-te de un instrument fascinant, setul de Simboluri transparente.

Curs Tarot Initiere

Dialoguri cu Sinele

Fie ca vrei acest curs de tarot pentru dezvoltarea ta personala sau pentru a deveni expert si a face o meserie din asta, acest parcurs iti va oferi toate informatiile si mijloacele pentru a-ti satisface dorintele! Cursul de Tarot Initiere imbina vechea paradigma cu o perspectiva noua, aceea a transformarii personale, a imbunatatirii calitatii vietii si a conexiunii cu propriul sine!