CURSURI TAROT

Online

Indiferent de motivul pentru care vrei sa studiezi Tarotul, cursurile de Tarot oferite de Scoala de Stiinte Spirituale sunt un instrument de referinta permanent. Pe langa teoria predata, care te va ajuta sa stapanesti arta interpretarii cartilor, ele propun o calatorie interioara, de descoperire a sinelui.

1. Curs Tarot Initiere - Dialoguri cu Sinele

2. Curs Tarot Master - Transformarea Sinelui

Cursuri create de formator - astrolog - tarotolog Barbara Bacauanu.

Citeste detaliile si programa pentru fiecare curs in parte urmand linkurile de mai jos! 

 
Image-empty-state.png

Revelatii - Simboluri transparente

Inovator, transformator, complex, UNIC IN LUME, setul de Simboluri transparente poate fi folosit ca instrument clasic de divinație sau, mai profund, ca unul pentru terapie și vindecare, introspecție și meditație, dezvoltare personală și lucru cu sinele, ca pe un canal de comunicare cu lumea subtilă.

Image-empty-state.png

Curs Tarot Initiere

Indiferent de motivul pentru care vrei sa studiezi Tarotul, acest curs este un instrument de referinta permanent. El contine tehnicile, metodele si teoria de care ai nevoie pentru a invata aceasta arta. Cursul ofera o calatorie interioara si un proces de dezvoltare personala celui ce il parcurge!

Image-empty-state.png

Curs Tarot Master

Folosite corect, cu ajutorul unor ritualuri si meditatii, arhetipurile si imaginile din cartile de Tarot se pot transforma in experiente personale. Constientizeaza potentialul tau interior, schimba-ti viata si devino oricine doresti sa fii!

Ce este Tarotul?

Tarotul este o arta si o practica extrem de veche, dar pentru multi oameni ea este invaluita cu totul de mister. Tarotul este o metoda de a vedea adevarul vietii folosind simboluri mistice si imagini. Simbolurile si secventele care apar in timpul citirii Tarotului, atunci cand este interpretat corect, pot fi folosite ca o modalitate de divinatie, ca un ghid spiritual sau ca un ghid personal. Simbolurile Tarotului sunt cheia catre psihic si trezirea constiintei.

Cursurile de Tarot Scoala de Stiinte Spirituale 

Cursurile de Tarot din cadrul Scoala de Stiinte Spirituale sunt atent realizate pentru a indeplini complexitatea de probleme si nevoi ale cursantului, precum si pentru a face cunoscut Tarotul pe toate nivelurile sale. 

Nivelul I - Cunoasterea cartilor de Tarot. Lucrul ca cartile de Tarot in etalari. Tarotul ca practica divinatorie. Tarotul ca mijloc de introspectie si terapie. Toate acestea sunt acoperite de teoria si practica cursului de Tarot Initiere.

La cel mai de baza nivel al lor, Cartile de Tarot sunt imagini cu ajutorul carora tarotologul se conecteaza la intelepciunea universala si exprima in cuvinte situatii ce au avut loc in trecut, exista in prezent sau tind sa se manifeste in viitor. Fiecare carte de tarot exprima mai multe situatii de viata sau mai multe aspecte ale personalitatii umane, astfel incat ele pot reliefa adevarate povesti care oglindesc realitatea.  

Pe un nivel superior de intelegere, cartile de Tarot au avut intotdeauna radacini adanci in practica psihologica. Carl Jung a explicat cum acestea sunt o modalitate de a reprezenta arhetipurile omenirii sau trasaturi universale precum forta, ambitia, curajul, perseverenta, pasiunea, iubirea, lasitatea, vina, rusinea, durerea ..., facandu-le instumente ideale pentru terapie si dezvoltare personala.

Cartile de Tarot sunt imagini aplicabile oricarei persoane astfel incat pot oglindi un film al vietii personale sau a unei situatii punctuale. Odata ce imaginea realitatii este asezata in fata practicantului, a studentului sau a pacientului, ea creeaza adevarate revelatii prin care devine foarte clar ceea ce se doreste de fapt. Aceasta tehnica te va ajuta sa iti exteriorizezi problemele, sa devii constient si sa pornesti catre rezolvarea lor!   

Cartile de Tarot iti permit sa iti povestesti viata in imagini, culori si simboluri. Unele iti pot crea emotii frumoase si o stare de bine, altele te vor speria sau iti vor aduce disconfort. Privind sperantele sau temerile, dorintele sau esecurile in fata, vei intelege care este cea mai rapida metoda de vindecare sau de solutionare a blocajelor cu care te confrunti.

Frumusetea si maretia acestor imagini este aceea ca se adapteaza unicitatii fiecaruia, ca pentru fiecare persoana in parte ele pot semnifica altceva si ca in functie de personalitatea celui ce lucreaza cu ele, pot trezi diferite tipuri de amintiri, de abilitati sau de fluxuri de energie!  

Nivel II - Folosirea cartilor de Tarot ca mijloc de transformare personala. Meditatii ghidate cu ajutorul cartilor de Tarot. Tarotul ca mijloc de introspectie, planificare si transformare a propriei vieti. Toate acestea sunt acoperite de cursul Tarot Master - Transformarea Sinelui.

Adaptate lumii moderne in care traim si cunoasterii actuale in care intelegem ca fiecare are capacitatea de a modifica realitatea conform gandurilor, emotiilor si vointei proprii, meditatiile ghidate si practicile ritualice cu ajutorul cartilor de Tarot reprezinta cel mai profund mod de utilizare a lor!

Conceput ca un adevarat program de transformare personala, cursul de Tarot Master imbina cele mai noi tehnici de meditatie ghidata cu studiile de fizica cuantica pentru a te ajuta sa iti reprogramezi viata!