top of page

Astrologie
Transgenerationala

Astrologia tiparelor de familie si calea vindecarii personale

 

Autor: Barbara Bacauanu

Ed. Beta Aquarii, 2023, 358 pagini

Categoria: Astrologie & Psihogenealogie

O noua perspectiva asupra astrologiei, care este privita prin filtrul psihologiei, a mostenirii transgenerationale si a tiparelor care se repeta de-a lungul arborelui genealogic. 

LIVRARE GRATUITA

Comenzile date dupa data de 14 iulie, vor fi livrate incepand cu data de 28 iulie.

astrologie transgenerationala.jpg
astrologie transgenerationala_edited.png

Astrologie Transgenerațională
Astrologia tiparelor de familia si calea vindecarii personale

Ce s-a intamplat in trecutul arborelui tau genealogic?

De ce se repeta anumite tipare?

Care este mostenirea pe care ai preluat-o inconstient de la stramosii tai?

Care este tiparul dupa care functionezi, te indragostesti, actionezi, simti si care sunt datoriile pe care ti le-ai asumat inconstient?

Care sunt urmele lasate pe corpul tau si cum se transmit inconstient bolile?

Ce informatii se ascund in harta ta astrala si cum le poti decodifica?

Paseste in lumea fabuloasa a inconstientului si descopera firul rosu al romanului tau familial!

secrete * legi nescrise * credințe * dogme * iubire * relații familiale * fidelitate * sanatate * inconstient * destin * dualitate * traumă * vindecare

Un nou instrument de lucru, o noua perspectiva, o noua metoda de intelegere si vindecare, pentru tine, pentru familia ta si pentru clientii din cabinetul de consultatii!

Cartea ”Astrologie Transgenerationala - Astrologia tiparelor de familie si calea vindecarii personale” combina psihogenealogia cu astrologia intr-un manual complex, ce analizeaza hartile astrale (planetele, zodiile si aspectele) prin prisma sistemelor familiale, a mostenirii transgenerationale si a tiparelor care se repeta in mod inconstient de-a lungul unui arbore genealogic.

Cartea se adreseaza pasionatilor de astrologie, fiind conceputa ca un ghid complex, ce contine atat teorie, cat si studii de caz, explicatii si interpretari, menite sa aduca multe revelatii cititorului si o noua perspectiva asupra astrologiei si asupra unei noi ramuri care se formeaza in prezent, astrologia transgenerationala.

*

Când omul se naște în acest mare arhetip, lumea, racordat fiind la el și mânat de instinct, viața i se desfășoară întocmai conform uneia dintre piesele și scenariile sale, fără nicio urmă de libertate, atras și condus de firele nevăzute ale unor reguli inconștiente, pe care le urmează fără abatere de la tipar.

 

Deși pare că relațiile noastre au loc numai în lumea fizică, cu cei care sunt în viață și cu care interacționăm în mod real, legăturile cu strămoșii continuă să existe. Suntem cu toții conectați, de la rădăcini și până la ultimul membru născut, iar această relație străbate legile dimensiunii în care trăim, transcende timpul, viața și moartea, deoarece are loc pe un tărâm subtil.

 

Prin dezvăluirea modelelor și a problemelor care se repetă de-a lungul generațiilor și conștientizarea inconștientului familial, omul poate începe să-și înțeleagă mai bine propria istorie și identitate, să se elibereze de tipar și să devină un sine autentic, vindecându-se. Această vindecare, atunci când se produce, nu numai că îi schimbă viața și traiectoria personală, dar și pe cea a familiei, echilibrând o întreagă ramură a sistemului.

 

Vindecarea nu se produce doar în lumea fizică, ci și în cea subtilă, reprezentând o terapie pentru întreg arborele genealogic.


 

astrologie transgenerationala_edited.jpg

Ce vei descoperi in carte?

cuprins.png

LIVRARE GRATUITA

Comenzile date dupa data de 14 iulie, vor fi livrate incepand cu data de 28 iulie.

Anchor 1

Afla mai multe despre subiectul cartii, urmarind podcastul de mai jos, in care Barbara Bacauanu, povesteste traseul ce a condus la scrierea ei!

Revelatii Simboluri Transparente.png

Oracolul Psihoterapeutic

  • Esti in cautare de raspunsuri?

  • Esti psihoterapeut sau practici o alta forma de terapie?

  • Iti doresti sa ajuti cat mai multe persoane sa isi raspunda la intrebari, sa se vindece, sa isi gaseasca sensul in viata si sa aiba parte de revelatii?

  • Citeste mai departe despre un nou instrument psihoterapeutic, unic in lume, ce se bazeaza pe metoda de vindecare si lucru cu Sinele a lui Carl G Jung, dar si mai mult!

  • Instrument de terapie - autocunoastere - psihoterapie - divinatie - introspectie si vindecare

  • Odata ce te conectezi cu el, vei activa intelepciunea interioara, intuitia si capacitatea de auto-vindecare!

  • Se adreseaza direct lucrului cu subconstientul si umbra interioara.

  • Revelatii uimitoare!

Anchor 2
bottom of page