top of page

Cursuri Numerologie

Esti pasionat de sensul metafizic al numerelor?

Cauti raspunsuri in viata personala?

Vrei sa afli ce semnifica si cum te influenteaza data in care te-ai nascut?

Dar numele tau?

Vrei sa stii de ce s-au intamplat anumite lucruri sau ce urmeaza in viitor?

Sau poate doresti sa devii numerolog, sa oferi consulatii si sa realizezi din pasiunea ta o cariera prin care sa ajuti oameni?

Ai ajuns pe pagina potrivita!

In cadrul cursurilor de Numerologie oferite de Scoala de Stiinte Spirituale, indrumator Barbara Bacauanu, vei invata toate tehnicile, metodele si interpretarile de care ai nevoie pentru a face performanta ca numerolog!

Pentru ca informatia pe care o primesti sa fie completa, am pregatit pentru tine si un cadou!

La achizionarea celor doua cursuri, impreuna sau separat, primesti si un curs de Geomterie Sacra din partea noastra!

Numerologia studiaza semnificatia vibrationala din spatele numerelor si relevanta lor pentru viața noastra. Este folosita pentru a dezvolta o înțelegere mai profundă asupra propriei personalitati, asupra punctelor forte si a celor slabe, fata de obstacolele ce pot aparea, talentele, nevoile interioare și reacțiile emoționale. Totodata, numerologia foloseste numerele pentru a determina cel mai bun moment pentru evenimente majore, pentru a identifica cand o anume situatie este cel mai probabil sa se intample, precum si care sunt cauzele pentru care ceva s-a intamplat!

Curs Numerologie Natala

Studiu individual

Studiul Numerologiei este o arta straveche prin care se descifreaza secretele inscrise in data nasterii si in numele pe care il porti. Afla care este structura ta numerologica si profeseaza aceasta stiinta la nivel de expert!

Curs Numerologie Previzionala

Studiu individual

Afla cauzele care au facut ca viata ta sa se desfasoare asa pana in prezent. Afla cum va fi ziua de maine si ce iti va aduce viitorul. Afla concret care sunt pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a progresa in viata si pentru a avea succes pe toate planurile. Afla aceste lucruri, ba chiar mai mult!

Revelatii Simboluri Transparente.png

Oracolul
Psihoterapeutic

  • Esti in cautare de raspunsuri?

  • Esti psihoterapeut sau practici o alta forma de terapie?

  • Iti doresti sa ajuti cat mai multe persoane sa isi raspunda la intrebari, sa se vindece, sa isi gaseasca sensul in viata si sa aiba parte de revelatii?

  • Citeste mai departe despre un nou instrument psihoterapeutic, unic in lume, ce se bazeaza pe metoda de vindecare si lucru cu Sinele a lui Carl G Jung, dar si mai mult!

  • Instrument de terapie - autocunoastere - psihoterapie - divinatie - introspectie si vindecare

  • Odata ce te conectezi cu el, vei activa intelepciunea interioara, intuitia si capacitatea de auto-vindecare!

  • Se adreseaza direct lucrului cu subconstientul si umbra interioara.

  • Revelatii uimitoare!

bottom of page