Cursuri Numerologie

Numerologia studiaza semnificatia vibrationala din spatele numerelor si relevanta lor pentru viața noastra. Este folosita pentru a dezvolta o înțelegere mai profundă asupra propriei personalitati, asupra punctelor forte si a celor slabe, fata de obstacolele ce pot aparea, talentele, nevoile interioare și reacțiile emoționale. Totodata, numerologia foloseste numerele pentru a determina cel mai bun moment pentru evenimente majore, pentru a identifica cand o anume situatie este cel mai probabil sa se intample, precum si care sunt cauzele pentru care ceva s-a intamplat!

Simboluri

Numerologie, Astrologie, Geometrie sacra

Simbolurile se regasesc peste tot in jurul tau si compun fiecare aspect al vietii. Invatand semnificatia lor vei ajunge nu numai sa decodifici mesajele ce iti sunt transmise permanent de catre univers, divinitate sau subconstient, dar si sa comunici la randul tau cu lumea invizibila sau sa operezi la nivel subtil cu realitatea ce te inconjoara.

Curs numerologie

Previzionala

Vrei sa afli cauzele care au facut ca viata ta sa se desfasoare asa pana in prezent? Doresti sa stii cum va fi ziua de maine si ce iti va aduce viitorul? Vrei sa stii concret care sunt pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a progresa in viata si pentru a avea succes pe toate planurile? Numerologia previzionala iti poate oferi raspunsul la toate aceste intrebari, ba chiar mai mult!