Cursuri Numerologie

Numerologia studiaza semnificatia vibrationala din spatele numerelor si relevanta lor pentru viața noastra. Este folosita pentru a dezvolta o înțelegere mai profundă asupra propriei personalitati, asupra punctelor forte si a celor slabe, fata de obstacolele ce pot aparea, talentele, nevoile interioare și reacțiile emoționale. Totodata, numerologia foloseste numerele pentru a determina cel mai bun moment pentru evenimente majore, pentru a identifica cand o anume situatie este cel mai probabil sa se intample, precum si care sunt cauzele pentru care ceva s-a intamplat!

Curs Numerologie Natala

Studiul Numerologiei este o arta straveche prin care se descifreaza secretele inscrise in data nasterii si in numele pe care il porti. Afla care este structura ta numerologica si profeseaza aceasta stiinta la nivel de expert!

Curs Numerologie Previzionala

Afla cauzele care au facut ca viata ta sa se desfasoare asa pana in prezent. Afla cum va fi ziua de maine si ce iti va aduce viitorul. Afla concret care sunt pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a progresa in viata si pentru a avea succes pe toate planurile. Afla aceste lucruri, ba chiar mai mult!