CURSURI NUMEROLOGIE

Cursuri Numerologie pentru incepatori si avansati!

Cursuri Numerologie online, sistem individual sau de grup. Cursurile de Numerologie din cadrul Scolii de Stiinte Spirituale se adreseaza tuturor nivelurilor de pregatire si acopera toate ramurile acestei stiinte: Numerologie aplicata, Numerologie natala, Numerologie previzionala, Cursuri Numerologie karmica, Cursuri Numerologie relationala, Cursuri Numerologie oculta si Curs Geometrie sacra. 

Cursurile de Numerologie sunt concepute astfel incat sa poata fi sustinute independent, fara o ordine anume si fara cunostinte anterioare, asadar te poti inscrie la oricare dintre ele!

Numerologia studiaza semnificatia vibrationala din spatele numerelor si relevanta lor pentru viața noastra. Este folosita pentru a dezvolta o înțelegere mai profundă asupra propriei personalitati, asupra punctelor forte si a celor slabe, fata de obstacolele ce pot aparea, talentele, nevoile interioare și reacțiile emoționale.

 

Totodata, numerologia foloseste numerele pentru a determina cel mai bun moment pentru evenimente majore, pentru a identifica cand o anume situatie este cel mai probabil sa se intample, precum si care sunt cauzele pentru care ceva s-a intamplat!

Cursuri Numerologie realizate de catre astrolog - numerolog Barbara Bacauanu.

 

Fie ca vrei un curs de numerologie in sistem de studiu individual sau fie ca vrei sa inveti numerologia prin predare directa, vei gasi ceea ce cauti urmand linkurile de mai jos.

 

Practica Numerologia la cel mai intalt nivel si invata de la un numerolog cu experienta in arta consultatiilor.

Alege din lista de mai jos cursul de Numerologie de care esti interesat!

Image-empty-state.png

Curs Numerologie Previzionala

Viata este despre alegeri! Care este usa pe care trebuie sa o deschizi pentru a obtine tot ce ti-ai propus? Curs intensiv de weekend, online! Rezerva-ti locul, incepem in curand!

Pret

500 lei

Durata

2 zile

Image-empty-state.png

Curs Numerologie Initiere

Studiul Numerologiei este o arta straveche prin care se descifreaza secretele inscrise in data nasterii si in numele pe care il purtam

Pret

250 lei

Durata

Nedeterminata

Image-empty-state.png

Curs Numerologie

In matricea numerologica sunt codate toate aspectele personalitatii. Invata cum sa ii descifrezi secretele!

Pret

250 lei

Durata

Nedeterminata