CURSURI ASTROLOGIE

Cursuri astrologie pentru toate nivelurile!

Actualmente la granita dintre misticism, psihologie si noua fizica a secolului 21, astrologia este o practica veche, un instrument de cunoastere al oamenilor si al Universului, o modalitate de autodezvoltare si de evolutie personala !

Fie ca vrei sa faci din astrologie o profesie sau fie ca vrei sa studiezi astrologia folosind-o ca pe un instrument de transformare si dezvoltare personala, cursurile de astrologie sustinute de catre astrologul si formatorul Barbara Bacauanu in cadrul Scolii de Stiinte Spirituale iti vor satisface ambele dorinte. 

In prezent, in grila de cursuri a scolii poti gasi cursuri astrologie pentru incepatori, cursuri astrologie de perfectionare, precum si cursul de astrologie autorizat de Ministerul Muncii - daca esti interesat de practica acestei stiinte la un nivel profesionist.

CURS ASTROLOGIE autorizat

contine Astrologie Natala, Astrologie Karmica, Astrologie Previzionala

Acest curs se adreseaza celor care doresc sa faca din Astrologie o profesie. La finalizare, cursantii vor primi diploma autorizata de Autoritatea Natioanala a Calificarilor profesionale din Romania, din partea Ministerului Muncii si a Ministerului Educatiei si Cercetarii stiintifice in ocupatia de Astrolog (cod COR 516101), diploma cu care se poate profesa si cu care se poate deschide cabinet de consultatii. Competentele proesionale de baza dobandite in urma cursului sunt: comunicarea interactiva, folosirea programelor de astrologie, intocmirea astrogramelor, realizarea horoscopului individual, consilierea privind modelarea comportamentala, intocmirea horoscoapelor pentru persoane juridice, alcatuirea horoscoapelor generale, alcatuirea prognozelor generale.  

CURS ASTROLOGIE relationala

Acest curs se adreseaza celor care au deja cunostinte de Astrologie, nivel minim sau avansat si care vor sa cunoasca mai multe sau care vor sa isi imbunatateasca tehnicile, intelegerea si modul de interpretare.

 

Aceasta ramura a astrologiei studiaza relatiile in profunzimea lor - de ce s-au format, ce tipuri de experienta vor trai partenerii impreuna, care sunt tiparele dupa care se ghideaza in alegerea partenerului, care este drumul pe care vor trebui sa-l parcurga impreuna si, mai ales, pana cand?

 

Nu toate relatiile sunt facute sa dureze in timp, ci numai pana atunci cand...

CURS ASTROLOGIE cuantica

In acest curs, astrologia traditionala este adusa in prezent si este privita prin filtrul noilor desoperiri stiintifice si a noii viziuni asupra infinitelor posibilitati prin care se poate desfasura destinul...sau harta natala.

Ce este pre-destinarea? De ce am nevoie de destin? Pot crea alte variante?

Dintre toate posibilitatile, cum pot manifesta cea mai buna varianta a mea?

Cum pot atrage cel mai repede si cel mai usor abundenta, prosperitate, armonie si echilibru in viata personala?

Ce ma tine pe loc?

Afla raspunsurile la intrebarile de mai sus ... in harta ta natala!

Acest curs se adreseaza celor care au deja minime cunostinte de astrologie (zodii, planete, case, aspecte)