Cursuri Astrologie

Daca ai ajuns pe aceasta pagina inseamna ca doresti sa devii astrolog profesionist, sa oferi consultatii, sa te specializezi intr-o anumita ramura sau, pur si simplu, sa inveti astrologie la cel mai inalt nivel! Alege dintre cursurile de mai jos pe acela care ti se potriveste cel mai bine!

 

Destinul exista in masura in care ne supunem lui si in care folosim intelegerea ASTROLOGIEI MECANICE, pe cand in noua lume, ASTROLOGIA CUANTICA relevă posibilitatea de a combina dorința personală cu resursele oferite de univers pentru a crea cea mai bună variantă a realității dorite! Tu ce fel de astrologie vrei sa inveti?

Curs Astrologie Autorizat

Autorizat Anc

Se adreseaza celor care doresc sa faca din astrologie o profesie, dar nu numai! Contine Astrologie Natala, Astrologie Karmica, Astrologie Previzionala.

Curs Astrologie Relationala

Relationala

De ce, cum si in ce moment s-a format o relatie, ce tipuri de experienta vor trai partenerii, care sunt tiparele dupa care se ghideaza in iubire, care este drumul pe care il vor parcurge impreuna si, mai ales, pana cand?

Curs Astrologie Orara

Studiu unu la unu

Astrologia orara este arta de a interpreta o harta astrala pentru a raspunde la intrebari specifice, oferind raspunsuri clare si la obiect! Ea reprezinta un stil de gandire aparte, diferit de cel al astrologiei clasice.

Curs Astrologie Natala

Studiu individual

Pune bazele astrologiei si demareaza cu primul pas, studiul Astrologiei natale! Decodifica ce secrete se ascund codificate in hartile astrale!

Arhetipuri si linii de destin

AstroPsihologie

Psihologia analitica a lui Carl Gustav Jung este combinata cu astrologia intr-un curs transformational de AstroPsihologie.

Curs Astrologie Karmica

Studiu individual

Treci dincolo de axa timpului si de existenta actuala pentru a intelege viata dintr-o alta perspectiva, cea a incarnarilor trecute si viitoare. Linii de destin, lectii de viata, karma si dharma.