top of page
Scoala Stiinte Spirituale.png

Școala de Științe Spirituale
Barbara Băcăuanu

Invata intr-o scoala avizata pentru a obtine certificarile si specializarile de care ai nevoie pentru a profesa in domeniul stiintelor spirituale!

 

Investesti acum in formarea ta si primesti inmiit pe urma!

- Inveti de la formatori si indrumatori avizati, cu experienta, care iti predau toate informatiile, tehnicicile, metodele si pasii pe care ii ai de urmat, atat teoretic, cat si practic in parcursul ales

- Obtii certificari care atesta integrarea cunostintelor si definitivarea cursurilor

- Imediat dupa absolvirea cursurilor teoretice, poti sustine consultatii reusite in ramura aleasa - astrologie - numerologie - revelatii - tarot, sa oferi raspunsuri cu acuratete si sa ii indrumi si pe altii in parcursul lor de dezvoltare personala

- Detii instrumente valoroase de lucru, aplicabile atat in viata personala, cat si in cea profesionala

- Progresezi, evoluezi, devii cea mai buna varianta a ta

- Intri in comunitatea Scolii, alaturi de alti oameni ce profeseaza in domeniul spiritual, pentru a fi sustinut si recunoscut!

- Crestem impreuna!

De ce Școala de Științe Spirituale?

Scoala de Stiinte Spirituale - Barbara Bacauanu - concretizeaza, intr-un cadru legal si autorizat, stiinte care nu isi gasesc locul pe grilele de educatie din invatamantul clasic

Intentia Scolii este aceea de a consolida bazele stiintelor spirituale in Romania, prin informare corecta, educare si formare continua de profesionisti in domeniu

In parcursul sau din cadrul Scolii, dorim ca toti cursantii sa aiba la dispozitie atat cursuri teoretice, de certificare a cunostintelor, cat si programe de dezvoltare personala, ateliere practice si sesiuni aplicate, in care sa se formeze holistic 

Din grila Scolii fac parte atat stiinte foarte vechi, precum astrologia, numerologia, tarotul, geometria sacra, ritualurile, tehnicile de meditatie si vindecare energetica, care sunt foarte reale si indelung studiate si teoretizate, dar si stiinte foarte noi, contemporane - psihologia transpersonala, sistemica, constelatiile familiale, neurostiintele, epigenetica, limbajul de lumina. Toate acestea sunt integrate intr-o forma complexa, adaptata lumii in care traim in prezent.

In metodele noastre de predare, folosim tehnologie noua, resursele oferite de studiouri multimedia de inregistrare, captare, redare, de platforme de studiu online si de cei mai buni profesionisti in domeniu, pentru ca produsul final ce ajunge la cursant sa fie de cea mai buna calitate!

online_learning_0.jpg

Pilonii pe care ne-am fundamentat
Certifcare - Dezvoltare personala - Evolutie

Astrolog

Numerolog

Tarotolog

02

Constelatii familiale

Revelatii

Arbore genealogic

03

Programe transformare personala si lucru cu sinele

04

Tehnici de lucru

Protocoale

Theta Healing

Accesare spatiu cuantic

05

Channeling

Limbajul Luminii

Simbolistica

PSIHOLOGIE
SI PSIHOTERAPIE

DEZVOLTARE
PERSONALA

MEDITATIE
GHIDATA

SUBCONSTIENT
LUMEA SUBTILA

01

CERTIFICARE
IN STIINTE SPIRITUALE

Mediu

Universul, Creatorul, Dumnezeu, Mama Pamant, Divinitatea exista, au fost si sunt prezenti peste tot in jurul nostru. Ei ne ghideaza si ne vorbesc constant intr-un limbaj simplu și natural – cel al arhetipurilor si simbolurilor. Acest limbaj este intiparit deja in sufletul nostru si in subconstientul individual sau colectiv, in natura, in vise, in povesti, in tipare de viata, iar daca il decodificam nu numai ca intelegem pe deplin mesajele ce ni se transmit, dar avem posibilitatea si de a raspunde inapoi, influentand astfel realitatea.

Avem privilegiul ca in aceasta viata sa asistam la o mare schimbare in lume, aceea in care descoperirile stiintifice si psihologia se unesc in sfarsit cu conceptele lumii spirituale, iar din aceasta aliniere sa rezulte un nou set de legi universale, un nou mod de a intelege realitatea si de a o trai, un nou tip de om, acela care nu mai traieste in deriva, ci isi cunoaste puterea ce o detine si rolul pe care il are pe Pamant.

Scoala de Stiinte Spirituale isi doreste sa creeze un mediu in care cei pregatiti sa faca o schimbare in constiinta sa aiba parte de cunoastere si, totodata, sa ofere mai departe din ceea ce cunosc! Suntem in timpul in care umanitatea se elibereaza usor de vechile tipare de gandire pentru a imbratisa cu incantare si recunostinta un univers in care totul este posibil, ba mai mult, in care intelegem ca suntem pe deplin creatori.

Scoala de Stiinte Spirituale este despre saltul catre o noua constiinta, despre gandirea simbolica, despre viziunea cuantica, despre imaginatia creatoare si noile legi universale.

 

Aceasta este invitatia pentru a porni in calatoria de descoperire a eroului tau interior!

Accept-o si viata ta nu va mai fi niciodata la fel!

Echipa noastră

Barbara Bacauanu.jpg

Barbara Băcăuanu Ghimpu
Fondator

Fondator, Creator programe dezvoltare personala si cursuri teoretice, Indrumator, Formator astrologi

florian ghimpu.jfif

Florian Ghimpu
Co-Fondator

Co-Fondator, Creator programe si Meditatie filmica, Regizor muzical, Voce, Marketing Manager

Piloni & Colaboratori

ioana paduraru.jpg

Ioana Păduraru

Psiholog, Facilitator Constelatii Familiale, Terapii sistemice, Psihoterapie, Psihogenealogie, Astrolog

Modalitate de predar​​​e​

Deoarece informatia nu a fost niciodata mai accesibila ca in momentul prezent si pentru ca dorim sa ne adresam cat mai multor persoane ce se afla pe calea evolutiei si a lucrului cu sinele, am parasit sala de clasa si am creat o platforma de studiu profesionala care poate fi accesata online, de oriunde si oricand.

In functie de necesitatile si de preferintele fiecarei tipologii de cursant, am organizat cursurile in trei variante de predare: 
 
1. Cursuri SelfLearning  
2. Cursuri cu predare mixta
3. Cursuri Online/ Live

Comunitati de cursanti si cont personal

Telul nostru este acela de a reuni in acelasi loc persoane dornice de cunoastere si dezvoltare personala cu indrumatori valorosi. In acest sens, am creat in spatele tuturor cursurilor prezente in Scoala de Stiinte Spirituale cate un spatiu virtual in care toti cursantii participanti pot dialoga pe teme de interes, pot schimba pareri sau pot pune intrebari. Cursurile la care se participa se regasesc in contul personal de cursant al fiecaruia.

Oferte si bonusuri

Deoarece tinem la fidelizarea cursantilor nostri, precum si la posibilitatea ca acestia sa poata participa la mai multe cursuri de dezvoltare personala intr-o forma continua sau concomitenta, venim in intampinarea ta cu scheme de bonusuri, reduceri si cadouri. Consulta sectiunea oferte din menu.

Tabere si evenimente periodice

Tinem sa ne cunoastem si in afara salilor de curs sau a mediului online, asadar organizam in fiecare an tabara de astrologie, numerologie si tarot, in care sunt asteptati toti cursantii nostri. Totodata, tinem sa intram in legatura si prin sesiuni live, seminarii, formulare de contact samd. Iti povestim mai multe despre activitatile desfasurate in tabere, evenimente speciale si drumetii in sectiunea evenimente sau pe retelele noastre de socializare.
 
Recunoastere si acreditare

Pe langa programele de dezvoltare personala pe care le oferim si pentru care se elibereaza atestate de participare/ evaluare/ certificare din partea Scolii de Stiinte Spirituale, care este acreditata de catre Ministerul Educatiei si Invatamantului sa formeze in ocupatia de astrolog si stiinte conexe, venim in intampinarea absolventilor nostri si cu posibilitatea de a-si forma o cariera din ceea ce studiaza. Scoala noastra este acreditata din 2015 de catre Autoritatea Nationala a Calificarilor din Romania pentru a sustine programe de formare profesionala in ocupatia de astrolog. Diploma de astrolog este certificata de Ministerul Muncii si al Educatiei si are recunoastere internationala. Cu aceasta diploma, se poate profesa legal si se poate deschide cabinet de astrolog. Din 2022, Scoala este autorizata de ofere diplome de specializare in ocupatia de astrolog.

Colaborari si Parteneriate​

Deoarece dorim ca scoala de stiinte spirituale sa inglobeze o paleta mai mare de discipline din sfera stiintelor spirituale si a dezvoltarii personale, suntem deschisi sa colaboram cu traineri, indrumatori, profesori, formatori sau terapeuti ce se aliniaza viziunii noastre! Daca consideri ca am putea lucra impreuna, acceseaza aceasta pagina si haide sa facem cunostinta!

Blog si resurse gratuite

Desi inca la inceput, in sectiunea Blog ne dorim sa impartasim materiale gratuite despre temele abordate in scoala - astrologie, numerologie, tarot, terapii complementare, meditatie ghidata, stil de viata, noi teorii si filosofii. Totodata, suntem deschisi oamenilor care doresc sa contribuie cu articole personale si sa publice in siteul nostru. Daca esti interesat de aceasta colaborare, citeste mai multe aici!
  
Indrumatori

Indrumatorii Scolii de Stiinte Spirituale sunt formatori acreditati, traineri, profesori sau profesionisti in domeniul pe care il predau, astfel incat participantii la programe sa beneficieze de cea mai buna instruire si de cele mai valoroase informatii.

Consultatii personale, indrumare spirituala si programe unu la unu

Pentru persoanele care doresc ca parcursul dezvoltarii personale/ spirituale sa fie asistat de catre un indrumator cu vasta experienta sau vor sa primeasca indrumare pentru situatii specifice, oferim consultanta personalizata (astrologie, numerologie, terapii complemetare), online sau la cabinet.

Contact

Pentru a lua legatura cu noi, acceseaza sectiunea contact sau paginile de FaceBook si Instagram ale Scolii.
Totodata, nu uita sa iti faci un cont gratuit pentru a te putea notifica de cate ori apar cursuri noi sau oferte!

Diplome si certificari

Bine ne-am reGasit!

Numele meu este Barbara Bacauanu, fondator si indrumator al Scolii de Stiinte Spirituale, formator in ocupatia de astrolog, numerolog si creator de programe si instrumente transformationale practice.

Vocatia mea in ultimii 15 ani a fost aceea de a ajuta mii de oameni sa se elibereze de vechile paradigme, sa isi constientizeze potentialul interior si sa paseasca cu incredere spre o noua viata, mult mai implinita, precum si sa-si formeze o cariera in domeniul spiritual. Cu peste 20 de ani de pregatire in domeniul stiintelor ezoterice, a psihologiei si a gandirii new age, in prezent impartasesc cu tine toata cunoasterea si experienta acumulata pentru ca tu sa devii cea mai buna varianta a ta.

barbara-bacauanu.jpg
Revelatii Simboluri Transparente.png

Oracolul
Psihoterapeutic

  • Esti in cautare de raspunsuri?

  • Esti psihoterapeut sau practici o alta forma de terapie?

  • Iti doresti sa ajuti cat mai multe persoane sa isi raspunda la intrebari, sa se vindece, sa isi gaseasca sensul in viata si sa aiba parte de revelatii?

  • Citeste mai departe despre un nou instrument psihoterapeutic, unic in lume, ce se bazeaza pe metoda de vindecare si lucru cu Sinele a lui Carl G Jung, dar si mai mult!

  • Instrument de terapie - autocunoastere - psihoterapie - divinatie - introspectie si vindecare

  • Odata ce te conectezi cu el, vei activa intelepciunea interioara, intuitia si capacitatea de auto-vindecare!

  • Se adreseaza direct lucrului cu subconstientul si umbra interioara.

  • Revelatii uimitoare!

bottom of page