Bine ne-am reGasit!

Numele meu este Barbara Bacauanu, fondator si indrumator al Scolii de Stiinte Spirituale, formator in ocupatia de astrolog, numerolog si creator de programe si instrumente transformationale practice.

Vocatia mea in ultimii 15 ani a fost aceea de a ajuta mii de oameni sa se elibereze de vechile paradigme, sa isi constientizeze potentialul interior si sa paseasca cu incredere spre o noua viata, mult mai implinita, precum si sa-si formeze o cariera in domeniul spiritual. Cu peste 20 de ani de pregatire in domeniul stiintelor ezoterice, a psihologiei si a gandirii new age, in prezent impartasesc cu tine toata cunoasterea si experienta acumulata pentru ca tu sa devii cea mai buna varianta a ta.

barbara-bacauanu.jpg

Scoala de Stiinte Spirituale

Prin Scoala de Stiinte Spirituale imi doresc sa creez un mediu in care cei pregatiti sa faca o schimbare in constiinta sa aiba parte de cunoastere si, totodata, sa ofere mai departe din ceea ce cunosc! Suntem in timpul in care umanitatea se elibereaza usor de vechile tipare de gandire pentru a imbratisa cu incantare si recunostinta un univers in care totul este posibil, ba mai mult, in care intelegem ca suntem pe deplin creatori.

 

Avem privilegiul ca in aceasta viata sa asistam la o mare schimbare in lume, aceea in care descoperirile stiintifice si psihologia se unesc in sfarsit cu conceptele lumii spirituale, iar din aceasta aliniere sa rezulte un nou set de legi universale, un nou mod de a intelege realitatea si de a o trai, un nou tip de om, acela care nu mai traieste in deriva, ci isi cunoaste puterea ce o detine si rolul pe care il are pe Pamant.

 

Universul, Creatorul, Dumnezeu, Mama Pamant, Divinitatea exista, au fost si sunt prezenti peste tot in jurul nostru. Ei ne ghideaza si ne vorbesc constant intr-un limbaj simplu și natural – cel al arhetipurilor si simbolurilor. Acest limbaj este intiparit deja in sufletul nostru si in subconstientul individual sau colectiv, in natura, in vise, in povesti, in tipare de viata, iar daca il decodificam nu numai ca intelegem pe deplin mesajele ce ni se transmit, dar avem posibilitatea si de a raspunde inapoi, influentand astfel realitatea.

Noua Era

Scoala de Stiinte Spirituale este despre saltul catre o noua constiinta, despre gandirea simbolica, despre viziunea cuantica, despre imaginatia creatoare si noile legi universale.

 

Aceasta este invitatia pentru a porni in calatoria de descoperire a eroului tau interior! Accept-o si viata ta nu va mai fi niciodata la fel!

Sandy Beach

Modalitate de predar​​​e​

Deoarece informatia nu a fost niciodata mai accesibila ca in momentul prezent si pentru ca dorim sa ne adresam cat mai multor persoane ce se afla pe calea evolutiei si a lucrului cu sinele, am parasit sala de clasa si am creat o platforma de studiu profesionala care poate fi accesata online, de oriunde si oricand.

In functie de necesitatile si de preferintele fiecarei tipologii de cursant, am organizat cursurile in trei variante de predare: 

 

1. Cursuri SelfLearning  

2. Cursuri cu predare mixta

3. Cursuri Online/ Live

Apasa aici pentru a afla care este varianta de studiu care ti se potriveste cel mai bine.

Comunitati de cursanti si cont personal

Telul nostru este acela de a reuni in acelasi loc persoane dornice de cunoastere si dezvoltare personala cu indrumatori valorosi. In acest sens, am creat in spatele tuturor cursurilor prezente in Scoala de Stiinte Spirituale cate un spatiu virtual in care toti cursantii participanti pot dialoga pe teme de interes, pot schimba pareri sau pot pune intrebari. Cursurile la care se participa se regasesc in contul personal de cursant al fiecaruia. Citeste mai multe despre modalitatea prin care iti poti realiza gratuit un cont de cursant si care sunt beneficiile sale aici.

Oferte si bonusuri

Deoarece tinem la fidelizarea cursantilor nostri, precum si la posibilitatea ca acestia sa poata participa la mai multe cursuri de dezvoltare personala intr-o forma continua sau concomitenta, venim in intampinarea ta cu scheme de bonusuri, reduceri si cadouri. Consulta pagina noastra cu oferte aici.

Tabere si evenimente periodice

Tinem sa ne cunoastem si in afara salilor de curs sau a mediului online, asadar organizam in fiecare an tabara de astrologie, numerologie si tarot, in care sunt asteptati toti cursantii nostri. Iti povestim mai multe despre activitatile desfasurate in tabere, evenimente speciale si drumetii aici! 

 

Recunoastere si acreditare

Pe langa programele de dezvoltare personala pe care le oferim si pentru care se elibereaza atestate de participare/ evaluare din partea Scolii de Stiinte Spirituale, venim in intampinarea absolventilor nostri si cu posibilitatea de a-si forma o cariera din ceea ce studiaza. Scoala noastra este acreditata din 2015 de catre Autoritatea Nationala a Calificarilor din Romania pentru a sustine programe de formare profesionala in ocupatia de astrolog. Diploma de astrolog este certificata de Ministerul Muncii si al Educatiei si are recunoastere internationala. Cu aceasta diploma, se poate profesa legal si se poate deschide cabinet de astrolog. Afla mai multe despre diplomele obtinute in cadrul scolii aici.

Colaborari si Parteneriate​

Deoarece dorim ca scoala de stiinte spirituale sa inglobeze o paleta mai mare de discipline din sfera stiintelor spirituale si a dezvoltarii personale, suntem deschisi sa colaboram cu traineri, indrumatori, profesori, formatori sau terapeuti ce se aliniaza viziunii noastre! Daca consideri ca am putea lucra impreuna, acceseaza aceasta pagina si haide sa facem cunostinta!

Blog si resurse gratuite

Desi inca la inceput, in sectiunea Blog ne dorim sa impartasim materiale gratuite despre temele abordate in scoala - astrologie, numerologie, tarot, terapii complementare, meditatie ghidata, stil de viata, noi teorii si filosofii. Totodata, suntem deschisi oamenilor care doresc sa contribuie cu articole personale si sa publice in siteul nostru. Daca esti interesat de aceasta colaborare, citeste mai multe aici!

  

Indrumatori

Indrumatorii Scolii de Stiinte Spirituale sunt formatori acreditati, traineri, profesori sau profesionisti in domeniul pe care il predau, astfel incat participantii la programe sa beneficieze de cea mai buna instruire si de cele mai valoroase informatii.

Consultatii personale, indrumare spirituala si programe unu la unu

Pentru persoanele care doresc ca parcursul dezvoltarii personale/ spirituale sa fie asistat de catre un indrumator cu vasta experienta sau vor sa primeasca indrumare pentru situatii specifice, oferim consultanta personalizata (astrologie, numerologie, terapii complemetare), online sau la cabinet. Consulta pagina aceasta unde iti povestim pe larg despre toate serviciile!

Contact

Pentru a lua legatura cu noi, acceseaza sectiunea contact sau pagina de FaceBook a scolii. Totodata, nu uita sa te abonezi la newsletter pentru a te putea notifica de cate ori apar cursuri noi sau oferte!

Scoala de Stiinte Spirituale.png