Revelatii  
SIMBOLURI TRANSPARENTE

Esti in cautare de raspunsuri? Iubesti tarotul sau alte forme de divinatie? Esti psihoterapeut sau practici o alta forma de terapie? Iti doresti sa ajuti cat mai multe persoane sa isi raspunda la intrebari, sa se vindece, sa isi gaseasca sensul in viata si sa aiba parte de revelatii?

Citeste mai departe despre un nou instrument psihoterapeutic, unic in lume, ce se bazeaza pe metoda de vindecare si lucru cu sine a lui Carl G Jung, dar si mai mult!

Revelatii leagă într-un singur concept elemente de psihologie, astrologie, numerologie, geometrie sacra si tarot, oferindu-le oportunitatea de a comunica între ele eficient și constructiv, printr-un alfabet comun tuturor, simbolurile.

Simboluri transparente.png

Revelatii - Simboluri transparente

Fie ca este vorba de inconstientul colectiv, fie ca este vorba de inconstientul individual, accederea la inconstient este indirecta, prin intermediul simbolurilor. Asadar, toate manifestarile arhetipurilor sunt simbolice sau, altfel spus, simbolurile reprezinta singura cale de acces la arhetipuri. (Carl Gustav Jung)

Revelatii este un concept ce poate fi utilizat pe mai multe niveluri si grade de intelegere, de la cel mai simplu, in care nu este nevoie de nicio cunostinta anterioara - simbolurile si imaginile fiind indeajuns de sugestive pentru a fi interpretate, pana la cel mai complex, in care arhetipurile diferitor stiinte (psihologie, astrologie, numerologie, geometrie sacra) se impletesc si transmit utilizatorului mesaje mult mai subtile.

Intrebuintari complexe:

- carduri cu simboluri Carl G. Jung; dezvoltare personala, lucru cu sinele, introspectie si meditatie, instrument psihoterapeutic, carti oracol,

carduri metaforice, carduri de intelepciune, carduri cu arhetipuri, tarot, tarot astrologic, tarot numerologic si geometrie sacra, divinatie, tarot Jungian

 

lilith.png

Inovator, transformator, complex, UNIC IN LUME, setul de Simboluri transparente poate fi folosit ca instrument clasic de divinație sau, mai profund, ca unul pentru terapie și vindecare, introspecție și meditație, dezvoltare personală și lucru cu sinele, ca pe un canal de comunicare cu lumea subtilă.


Simbolurile transparente pot fi utilizate atât de terapeuți ca metodă de lucru cu pacienții, cât și de orice persoană ce dorește să treacă dincolo de lumea fizică și să pătrundă într-una magică, mult mai vividă decât dimensiunea în care trăim - lumea interioară!

Transparența cărților le oferă acestora posibilitatea de a se suprapune și de a se combina în felurite imagini, ce expun în fața conștienței celui ce le mânuiește un film de benzi desenate, o peliculă cu detalii ample, ce are menirea de a trezi din amintire sau din subconștient, de a aduce la suprafață și de a debloca adevărul, atunci când este privit în esența lui.

Setul de Simboluri transparente a fost conceput ca un instrument complex de lucru cu sinele, ce lansează utilizatorului său invitația de a intra în dialog cu propriul Eu și de a medita în fața parcursului personal, trecut, prezent sau viitor. În conexiune cu el, devine o oglindă a sufletului, ce conferă revelații extrem de valoroase și profunde din interior, din Univers sau din spațiul sub și supraconștientului.

Lucrand fara efort si vizand adaptarea la lumea interioara a omului, gandirea simbolica isi extrage valoarea din faptul ca este vehicolul inconstientului colectiv. (Carl Gustav Jung)

PSIHOLOGIE - ASTROLOGIE - NUMEROLOGIE - GEOMETRIE SACRA - TAROT - SIMBOLISTICA

Desi Revelatii poate fi utilizat cu succes de orice persoana, fara nicio cunostinta anterioara, pasionatii de psihologie, astrologie, arhetipuri, numerologie sau geometrie sacra vor fi incantati sa descopere toate elementele de care au nevoie pentru a-si completa metoda de intelegere si lucru cu sinele. Setul de simboluri transparente este unic in esenta sa deoarece poate fi abordat din mai multe puncte de vedere, de la initiati pana la avansati, de la adolescenti pana la persoane cu multa experienta in artele divinatorii sau in procesele psihoterapeutice. 

Legatura cu Psihologia

Sistemul teoretic pe care l-a dezvoltat în timp Carl Gustav Jung i-a oferit harta necesară explorării psihicului și un cadru structurat pentru sesiunile de terapie. În munca s-a terapeutică, opera în mod constant cu simbolurile, mesajele arhetipale, asociațiile, imaginația activă, vizualizările creative, balansarea contrariilor. 

Ordinea în care au fost așezate imaginile în cartea explicativa descrie perfect cercul vieții și al evoluției sinelui, precum și toate etapele unui proces terapeutic sau transformator. Astfel, persoana ce lucrează cu cardurile transparente se poate regăsi într-unul dintre personaje, precum și într-unul dintre scenariile ce se aseamănă cu experiența sa de viață. Vizionarea lanțului secvențial descris de poveste și meditația asupra sa îi va conferi acesteia revelația de care are nevoie pentru a obține claritate asupra parcursului ce îl are de făcut în viitor și al rolului pe care îl joacă în prezent.

 

Revelatii, Simboluri transparente este un instrument psihoterapeutic ce se fundamenteaza pe metoda analitica a lui Carl Jung, conform caruia simbolurile sunt indicatii privind arhetipurile inconstientului colectiv, dar si ale Sinelui. Nimic nu este intamplator, iar simbolurile sunt poarta care ne vorbeste despre ceea ce este atat in interior, cat si dincolo de el.

Citeste mai multe despre povestea pe care o formeaza imaginile aici - Calatoria Sinelui.

Legatura cu Astrologia

Cunoscătorul de astrologie va fi încântat să descopere în spatele simbolisticii mai multor cărți toate elementele unei harti astrale: planetele (Soare, Luna, Marte, Venus, Mercurs, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluto, Lilith, Chiron), semnele zodiacale de la Berbec la Pesti, elementele (apa, aer, foc, pamant), axele și chiar aspectele (conjunctie, trigon, cuadratura, opozitie, inconjunctie), astfel încât va putea interpreta și înțelege secvențele relevate în sesiunile de lucru și din această perspectivă. Citeste mai multe despre cartile astrologice din Simboluri transparente aici.
 

Legatura cu Numerologia si Geometria sacra

Deși toate simbolurile reprezentate în imagini pot fi reduse la o singură vibrație numerologică, nouă dintre acestea pot fi asociate direct cifrelor si formelor geometrice sacre (Monada, Binada, Triada, Patratul, Floarea vietii...etc).

 

Legatura cu Tarotul


Setul de Simboluri transparente poate fi folosit ca un oracol sau ca metoda clasica de divinatie ce se aseamana cartilor clasice de tarot. Simbolistica pe care o contine se poate combina in nenumarate feluri, dand nastere unor interpretari foarte complexe.

Comanda setul tau!

Ce contine pachetul:
Set 72 carduri transparente
Carte explicativa - 167 pag
Esarfa alba
Dimensiuni carduri transparente (cm): L14, l9
Stoc limitat. Comanda setul tau acum!


Doresti livrarea in strainatate?
Completeaza formularul de comanda cu adresa dorita, bifeaza plata ramburs, iar noi vom reveni catre tine pentru a-ti specifica metoda, timpul si costul transportului. 

Cum poate fi folosit setul de Simboluri transparente?

Pentru a viziona mai multe modalitati de utilizare a setului de carduri Revelatii, Simboluri transparente, urmareste video-urile demonstrative de aici sau citeste articolul Revelatii - Simboluri transparente - Cum se utilizeaza.

Cursuri, ateliere si evenimente - Revelatii, Simboluri transparente

 

Ti-ai achizitionat setul de Simboluri transparente si vrei sa cunosti mai multe despre felul in care se utilizeaza? Asigura-ti un loc la unul dintre cursurile ce vor fi disponibile in curand sau urmareste canalele mele sociale pentru a vedea toate noutatile si informatiile!

Un like si un share paginii va sunt apreciate!

 

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Doresti sa iti spui opinia despre Revelatii, Simboluri transparente? O poti face lasand un comentariu mai jos! Parerea ta conteaza!