top of page
Consultatie astrolog
 DATORITA NUMARULUI MARE DE SOLICITARI SI AL PROGRAMULUI  INCARCAT IN CADRUL SCOLII, PROGRAMARILE SUNT SUSPENDATE. 
Vom anunta din timp cand se vor redeschide programarile.
Barbara Bacauanu_edited.jpg

Astrolog Barbara Băcăuanu

Consultanță

 • Astrologie natală

 • Astrologie karmică

 • Astrologie evolutivă

 • Astrologie previzională

 • Astrologie relațională

 • Astrologie de business și carieră

 • Astrologie transgenerațională

 • Numerologie

Îti doresti indrumare?

Programeaza o sesiune de consultanta astrologica!

Cum te poate ajuta o consultație de astrologie?

Iti doresti sa afli mai multe despre esenta fiintei tale? Vrei sa afli de ce a fost nevoie sa treci prin anumite experiente? Care sunt lectiile pe care le ai de inteles? Care este  predestinarea ta reala si care sunt tiparele pe care le-ai mostenit inconstient? Vrei sa stii care este sensul relatiilor pe care le ai? Doresti sa faci schimbari si nu stii in ce directie sau cum? Ai intrebari despre parcursul personal?

Cu o experienta de 15 ani in cabinetul de consultatii, iti pot oferi indrumare in orice aspect al vietii tale, trecut, prezent sau viitor!

Precum este universul de vast și de nemarginit, asa este și inconștientul uman. Astrologia este arta prin care se aduce în conștient inconștientul, prin care se releva drumul sufletului, structura după care s-a format axa timpului sau, predestinarea, dar și căile de acces către împuternicire, eliberare și individualizare. Astrologia oferă o înțelegere profunda despre sensul vieții, despre personajele ce locuiesc în noi, despre experiente trecute, prezente sau viitoare sau despre importanta tuturor relațiilor din viata noastră, fericite sau provocatoare de durere. Astrologia priveste dincolo de carcasa și vede omul în toate dimensiunile sale - cu lumina și întuneric, înainte de a se naște și de-a lungul vieții sale, cu radacinile și roadele sale, cu lăzi de zestre sau cu ce lasă mosteniri.

Experiența mea

2008 - prezent

2010 - prezent

2013 - prezent

2020 - prezent

Astrolog, Numerolog in cabinetul de consultatii!

Zeci de mii de astrograme deschise, mii de consultatii implinite, experienta in astrologia natala, vocationala, evolutiva, karmica, previzionala si relationala!

Formator in programul de formare profesionala al adultilor in ocupatia de astrolog. Experienta de 13 ani in predare si formare a astrologilor profesionisti din Romania. 

Fondator Școala de Științe Spirituale Barbara Băcăuanu

Formator, indrumator, autor cursuri si programe dezvoltare personala: astrologie, numerologie, tarot, programele Revelatii, accesarea Sinelui, transformarea si desavarsirea Sinelui, meditatie filmica

Analist terapie sistemica, astrologie transgenerationala, formare constelatii familiale, autor carte ”Astrologie Transgenerationala - Astrologia tiparelor de familie si calea videcarii personale”, autor programe terapie sistemica - Anima si Animus, Fluxul prosperitatii, Revelatiile arborelui genealogic, Dialoguri cu Sinele, Transformarea Sinelui, Formare analiza transgenerationala

Identificarea tiparelor ce nu isi gasesc explicatia in prezent, ci in trecutul transgenerational al familiei sau al vieților trecute.

Afla mai multe despre mine, aici!

Programeaza o consultatie!

Consultatiile se tin online - telefonic sau in sesiune video Wp, Zoom!

Consultatie astrologie si numerologie - 600 lei (1h)

In functie de cerintele tale, in cadrul acestui tip de consultatie imi poti pune orice intrebare doresti sau putem aborda mai multe tipuri de consultatnta - natala, karmica, previzionala, relationala.

Consultatie astrologie transgenerationala - 800 lei (1h30min)

Analizam impreuna firul rosu al tiparelor de familie, de ce si unde au aparut blocaje, care sunt solutiile de eliberare si vindecare pentru a ajunge la desavarsirea completa a Sinelui!

Formular

Programeaza o consultatie!

Tip consultatie

Programarile sunt suspendate din cauza numarului mare de solicitari.

Vom reveni in momentul in care vom reactiva programarile.

Multumesc! Verifica e-mail pentru validare!

Afla mai multe despre anul in curs sau despre astrologia transgenerationala

Rezonezi cu acest tip de informatie?
Ma poti urmari si pe retelele de socializare!

 • Instagram
 • Facebook
 • YouTube

Sau poate iti doresti sa studiezi, sa devii astrolog, numerolog sau tarotolog!
Alege din ofera noastra de cursuri si programe.

bottom of page