Dezvoltare personala

Programele transformationale din cadrul Scoala de Stiinte Spirituale includ informatii dintr-o paleta variata de domenii - Psihologie, Fizica cuantica, Mindfulness, Meditatie transcedentala, Meditatie ghidata, Visare Lucida, Metoda Silva, Theta Healing, Neuroplasticitate, Epigenetica, Practica energetica, Astrologie, Numerologie, Tarot

Revelatii

Curs dezvoltare personala

Revelatii reprezinta un parcurs de lucru cu sinele, de introspectie si meditatie fata de trecut, prezent si viitor, o metoda de terapie si transformare personala, la finalul caruia te vei simti eliberat, perfect constient de ceea ce iti doresti si pregatit pentru a imbratisa bucuria si darul vietii!

Tabara Astrologie, Numerologie si Tarot

Tabara spiritualitate

Pentru o saptamana vom schimba sala de curs sau sesiunile online cu un peisaj inedit si vom invata in natura, la umbra copacilor, acompaniati de sunetul minunat al apei de cascada. Am pregatit pentru tine ateliere, seminarii si teme de discutie foarte diverse si complexe!

Sinele Cuantic

Calatorie Astrala/ Program transformare personala

Un program transformational profund, o calatorie in campul si in sinele cuantic, in lumea Totemurilor, a Ghizilor spirituali si pe taramul tuturor posibilitatilor. Fii arhitectul propriei vieti. Meditatii. Ritualuri. Practica aplicata.

Curs Tarot Initiere

Dialoguri cu Sinele/ Program transformare personala

Indiferent de motivul pentru care vrei sa studiezi Tarotul, acest curs este un instrument de referinta permanent. El contine tehnicile, metodele si teoria de care ai nevoie pentru a invata aceasta arta. Cursul ofera o calatorie interioara si un proces de dezvoltare personala celui ce il parcurge!

Revelatii - Simboluri transparente

Set 72 carduri

Inovator, transformator, complex, UNIC IN LUME, setul de Simboluri transparente poate fi folosit ca instrument clasic de divinație sau, mai profund, ca unul pentru terapie și vindecare, introspecție și meditație, dezvoltare personală și lucru cu sinele, ca pe un canal de comunicare cu lumea subtilă.

Curs Astrologie Autorizat

Astrologie Natala, Karmica, Previzionala

Acest curs se adreseaza celor ce doresc sa faca din Astrologie o profesie, dar nu numai! Parcurgearea lui promite un traseu de autodezvoltare personala si transformare totala a propriei vieti, care se intinde pe parcursul a 6 luni si dincolo de acestea!

Curs Tarot Master

Arhetipuri si ritualuri/ Program transformare personala

Folosite corect, cu ajutorul unor ritualuri si meditatii, arhetipurile si imaginile din cartile de Tarot se pot transforma in experiente personale. Constientizeaza potentialul tau interior, schimba-ti viata si devino oricine doresti sa fii!

Curs Numerologie Previzionala

Curs Video

Viata este despre alegeri! Care este usa pe care trebuie sa o deschizi pentru a obtine tot ce ti-ai propus? Curs intensiv de weekend, online! Rezerva-ti locul, incepem in curand!