Psihoterapie si Dezvoltare personala

Programele transformationale din cadrul Scoala de Stiinte Spirituale includ informatii dintr-o paleta variata de domenii - Psihologie, Fizica cuantica, Mindfulness, Meditatie transcedentala, Meditatie ghidata, Visare Lucida, Metoda Silva, Theta Healing, Neuroplasticitate, Epigenetica, Practica energetica, Astrologie, Numerologie, Tarot

Constelatii familiale

Sesiune de grup

Constelatiile Familiale reprezinta o metoda terapeutica folosita cu intentia clara de vindecare a familiei. Se desfasoara in cadrul unui cerc terapeutic.

Revelatii, calatoria eroului interior

Prezentare generala

Revelatii reprezinta un parcurs de lucru cu sinele, care iti va schimba personalitatea, felul in care percepi lumea, realitatea si viata!

Fluxul prosperitatii

Activeaza abundenta!

Care sunt motivele pentru care banii sunt o problema pentru tine? Ce te tine pe loc sa castigi, sa traiesti in abundenta si sa iti implinesti toate visurile?

Sinele cuantic

Calatoria astrala

Prin meditație se instalează echipamentul neurologic necesar, exact ceea ce ne trebuie pentru a materializa și pentru a produce schimbări în câmpul cuantic!

Animus si Anima

Activeaza iubirea!

Priveste in oglinda propriilor relatii, vindeca si elibereaza ranile trecutului, echilibreaza femeia si barbatul din tine, manifesta iubirea!

Revelatiile arborelui genealogic

Activeaza adevaratul sine

O invitația de a călători în trecutul îndepărtat al familiei pentru a vedea, înțelege și elibera poveștile nespuse, secretele, evenimentele și trăirile strămoșilor.