CURSURI TRANSFORMARE PERSONALA

SI MEDITATII GHIDATE

Programele transformationale din cadrul Scoala de Stiinte Spirituale includ informatii dintr-o paleta variata de domenii - Psihologie, Fizica cuantica, Mindfulness, Meditatie transcedentala, Meditatie ghidata, Visare Lucida, Metoda Silva, Theta Healing, Neuroplasticitate, Epigenetica, Practica energetica, Astrologie, Numerologie, Tarot

Alege din lista de mai jos cel mai potrivit curs pentru tine.

Poti citi mai multe despre meditatie aici - Ce este meditatia si de ce sa meditezi? 9 beneficii ale meditatiei. De ce facem diferenta? Care sunt programele care contin meditatii ghidate si la ce te ajuta fiecare?

Sau te-ar putea interesa sa afli aici si despre cum poate fi folosit Tarotul ca forma terapeutica sau ca instrument de transformare personala si manifestare a dorintelor.

Image-empty-state.png

Revelatii

Revelatii reprezinta un parcurs de lucru cu sinele, de introspectie si meditatie fata de trecut, prezent si viitor, o metoda de terapie si transformare personala, la finalul caruia te vei simti eliberat, perfect constient de ceea ce iti doresti si pregatit pentru a imbratisa bucuria si darul vietii!

Image-empty-state.png

Puterea Cristalelor

Invata cum sa folosesti vibratiile si energiile corpului tau pentru a le induce in cristale, cum sa te aperi de atacuri energetice, cum sa creezi evenimentele pe care ti le doresti sa le traiesti si cum sa iti dezvolti abilitati psihice precum: clarviziune, intuitie, telepatie, psihometrie, vizualizare!

Image-empty-state.png

Curs Tarot Master

Folosite corect, cu ajutorul unor ritualuri si meditatii, arhetipurile si imaginile din cartile de Tarot se pot transforma in experiente personale. Constientizeaza potentialul tau interior, schimba-ti viata si devino oricine doresti sa fii!

Image-empty-state.png

Afirmatii pozitive

Fiecare gand pe care il emiti iti modeleaza viitorul. Cu alte cuvinte, tu creezi experientele de viata prin gandurile pe care le emiti si prin cuvintele pe care le rostesti. Lucrurile in care crezi prin libera ta alegere iti pot imbogati lumea si viata, iar fiecare zi poate fi pentru tine o experienta care te umple de entuziasm si bucurie!

Image-empty-state.png

Curs Sinele Cuantic

Un program transformational profund, o calatorie in campul si in sinele cuantic, in lumea Totemurilor, a Ghizilor spirituali si pe taramul tuturor posibilitatilor. Fii arhitectul propriei vieti. Meditatii. Ritualuri. Practica aplicata.