top of page

Programe Dezvoltare personala si TOTAL RESET

Daca ai ajuns pe aceasta pagina inseamna ca esti in cautarea unei schimbari!

Programele urmatoare sunt concepute ca adevarate cai prin care sa descoperi ce nu functioneaza in viata ta, sa creezi constient un altfel de viitor si sa te aliniezi cu scopul tau suprem, sa iti gasesti menirea.

In functie de ceea ce vrei sa schimbi sau sa realizezi, alege una dintre variantele de mai jos. Vei gasi programe ce te vor conduce pe calea constientizarii, vindecarii si schimbarii, astfel incat sau ai parte de progres si implinire in toate aspectele vietii:

- iubire si relatii de familie

- viata profesionala, cariera si bani

- vocatie

- o noua personalitate, increzatoare, sclipitoare si de succes!

Programele transformationale din cadrul Scoala de Stiinte Spirituale includ informatii dintr-o paleta variata de domenii - Psihologie, Fizica cuantica, Mindfulness, Meditatie transcedentala, Meditatie ghidata, Visare Lucida, Metoda Silva, Theta Healing, Neuroplasticitate, Epigenetica, Practica energetica, Astrologie, Numerologie, Tarot

Cu care traseu rezonezi, care este calea ta?

Alege una dintre categoriile de mai jos, iar eu te voi ghida in continuare!

Fluxul Prosperitatii

Manifesta succes, bani si cariera

Un program transformator profund care iti va retrasa credintele, te va elibera de frici si te va ajuta sa manifesti in viata ta prosperitatea din toate punctele de vedere - bani, cariera, succes, statut!

Revelatii

Calatoria eroului interior

Sub categoria Revelatii vei gasi programe destinate fiecarui aspect al vietii tale. Doresti relatii de iubire implinite? Alege programul Anima si Animus! Doresti o situatie financiara mai buna si progres in cariera? Alege Fluxul prosperitatii! Doresti sa tai din radacina tiparele negative mostenite in familie? Alege Revelatiile arborelui genealogic!

Vindeca copilul interior

Si accepta-te asa cum esti

Acum, ești adult independent, îți trăiești singur viața dar pe plan inconștient, copilul din tine îți influențează decisiv percepția, simțirea, gândirea și acțiunile mult mai mult decât o face rațiunea ta.

Sinele cuantic

Calatoria astrala

Recreeaza realitatea personala de la zero, invatand sa faci schimbari in planul cuantic al variantelor! Prin meditatie, vei accesa lumea interioara a sinelui, a ghizilor spirituali, a animalelor de putere. Vei invata sa operezi cu energia pentru a inlatura blocajele si pentru a crea ceea ce iti doresti!

Transformarea sinelui

Arhetipuri Tarot

Porneste pe calea transformarii personale invatand sa folosesti arhetipurile cartilor de tarot ca pe adevarate corpuri magice! Devino Imparateasa, Imparatul, Marea Preoteasa sau Indragostitii. Devino pe rand orice personaj doresti si foloseste arta tarotului pentru a-ti imbunatati propria personalitate si pentru a alege constient experientele de viata pe care vrei sa le traiesti!

Nu ai gasit ceea ce cautai?

Intoarce-te la pagina anterioara si alege alt parcurs sau realizeaza un cont gratuit si te vom anunta de cate ori cream un program nou! Promitem ca nu iti vom umple casuta de mail!

bottom of page