top of page

Cursuri prin Meditatie Ghidata Filmica

5 motive pentru care facem diferenta!

EXPERIENTA

Meditatiile ghidate din cadrul Scoala de Stiinte Spirituale nu sunt simple instructiuni realizate pe muzica, ci proiecte complexe la care au conclucrat oameni cu experienta in psihoterapie, meditatie, tehnici de transformare personala, compozitie de meta muzica si regie muzicala.

PROGRAME TRANSFORMATIONALE

Meditatiile ghidate sunt incluse in programe transformationale specifice, ce contin pe langa lectii si teorie, serii de aplicatii practice si teme care sa te conduca catre ceea ce doresti sa obtii - sanatate/ vindecare, armonie interioara si echilibru, evolutie spirituala si cercetarea unor niveluri de constiinta profunde, abundenta, iubire, calitati si abilitati, performante deosebite in mai multe domenii.

REGIE SI COMPOZITIE MUZICALA

Meditatiile ghidate contin sunete binaurale, frecvente alfa, theta si delta, fiind atent imbinate de catre un regizor muzical si de mai multi terapeuti din domenii diverse.

CALITATE SI PROFESIONALISM

Meditatiile ghidate sunt realizate intr-un studio profesionist, asigurandu-se astfel calitatea sunetului si a efectelor folosite.  

INDRUMARE IN TIMP REAL

Posibilitatea de a face parte din comunitatea oamenilor ce au ales meditatia ca mijloc de transformare personala si posibilitatea de a avea un indrumator care sa te ghideze pas cu pas!

Sinele Cuantic

Meditatie

Un program transformational profund, o calatorie in campul si in sinele cuantic, in lumea Totemurilor, a Ghizilor spirituali si pe taramul tuturor posibilitatilor. Fii arhitectul propriei vieti. Meditatii. Ritualuri. Practica aplicata.

Curs Tarot Master

Meditatie

Folosite corect, cu ajutorul unor ritualuri si meditatii, arhetipurile si imaginile din cartile de Tarot se pot transforma in experiente personale. Constientizeaza potentialul tau interior, schimba-ti viata si devino oricine doresti sa fii!

Light language

Meditatie

Limbajul luminii transcede dincolo de lumea fizica si rationala, deoarece se adreseaza mintii inconstiente, vorbind pe intelesul sufletului.Light Language (Limbajul luminii) este considerat a fi limbajul ingerilor, Limbajul galactic, Limbajul sufletului sau Limbajul Mintii universale!

Afirmatii pozitive

Meditatie

Fiecare gand pe care il emiti iti modeleaza viitorul. Cu alte cuvinte, tu creezi experientele de viata prin gandurile pe care le emiti si prin cuvintele pe care le rostesti. Lucrurile in care crezi prin libera ta alegere iti pot imbogati lumea si viata, iar fiecare zi poate fi pentru tine o experienta care te umple de entuziasm si bucurie!

Puterea Cristalelor

Meditatie

Invata cum sa folosesti vibratiile si energiile corpului tau pentru a le induce in cristale, cum sa te aperi de atacuri energetice, cum sa creezi evenimentele pe care ti le doresti sa le traiesti si cum sa iti dezvolti abilitati psihice precum: clarviziune, intuitie, telepatie, psihometrie, vizualizare!

Revelatii Simboluri Transparente.png

Oracolul
Psihoterapeutic

  • Esti in cautare de raspunsuri?

  • Esti psihoterapeut sau practici o alta forma de terapie?

  • Iti doresti sa ajuti cat mai multe persoane sa isi raspunda la intrebari, sa se vindece, sa isi gaseasca sensul in viata si sa aiba parte de revelatii?

  • Citeste mai departe despre un nou instrument psihoterapeutic, unic in lume, ce se bazeaza pe metoda de vindecare si lucru cu Sinele a lui Carl G Jung, dar si mai mult!

  • Instrument de terapie - autocunoastere - psihoterapie - divinatie - introspectie si vindecare

  • Odata ce te conectezi cu el, vei activa intelepciunea interioara, intuitia si capacitatea de auto-vindecare!

  • Se adreseaza direct lucrului cu subconstientul si umbra interioara.

  • Revelatii uimitoare!

bottom of page