Meditatie Ghidata

5 motive pentru care facem diferenta!

1. EXPERIENTA Meditatiile ghidate din cadrul Scoala de Stiinte Spirituale nu sunt simple instructiuni realizate pe muzica, ci proiecte complexe la care au conclucrat oameni cu experienta in psihoterapie, meditatie, tehnici de transformare personala, compozitie de meta muzica si regie muzicala.

2. PROGRAME TRANSFORMATIONALE Meditatiile ghidate sunt incluse in programe transformationale specifice, ce contin pe langa lectii si teorie, serii de aplicatii practice si teme care sa te conduca catre ceea ce doresti sa obtii - sanatate/ vindecare, armonie interioara si echilibru, evolutie spirituala si cercetarea unor niveluri de constiinta profunde, abundenta, iubire, calitati si abilitati, performante deosebite in mai multe domenii.

3. REGIE SI COMPOZITIE MUZICALA Meditatiile ghidate contin sunete binaurale, frecvente alfa, theta si delta, fiind atent imbinate de catre un regizor muzical si de mai multi terapeuti din domenii diverse.

4. CALITATE SI PROFESIONALISM Meditatiile ghidate sunt realizate intr-un studio profesionist, asigurandu-se astfel calitatea sunetului si a efectelor folosite.  

5. INDRUMARE IN TIMP REAL Posibilitatea de a face parte din comunitatea oamenilor ce au ales meditatia ca mijloc de transformare personala si posibilitatea de a avea un indrumator care sa te ghideze pas cu pas!

Afirmatii pozitive

Fiecare gand pe care il emiti iti modeleaza viitorul. Cu alte cuvinte, tu creezi experientele de viata prin gandurile pe care le emiti si prin cuvintele pe care le rostesti. Lucrurile in care crezi prin libera ta alegere iti pot imbogati lumea si viata, iar fiecare zi poate fi pentru tine o experienta care te umple de entuziasm si bucurie!

Sinele Cuantic

Meditația permite transformarea creierului, a trupului și a felului de a fi, iar cel mai important lucru este că astfel de transformări se pot realiza fără intervenția vreunei acțiuni de ordin fizic sau a unei interacțiuni cu ambientul.

Rezultatul meditației este o stare de a fi, pe care daca o repetam constant, la nivel neuronal se creează noi circuite. Creierul nu face diferența între un eveniment petrecut în realitatea fizică și emoțiile create exclusiv prin gând. Când suntem într-o nouă stare de a fi, adică într-o nouă personalitate, emitem o altă frecvență în univers și, astfel, realitatea personală se schimbă.

Prin meditație se instalează echipamentul neurologic necesar, exact ceea ce ne trebuie pentru a materializa și pentru a produce schimbări în câmpul cuantic!

Puterea Cristalelor

Invata cum sa folosesti vibratiile si energiile corpului tau pentru a le induce in cristale, cum sa te aperi de atacuri energetice, cum sa creezi evenimentele pe care ti le doresti sa le traiesti si cum sa iti dezvolti abilitati psihice precum: clarviziune, intuitie, telepatie, psihometrie, vizualizare!

Curs Tarot Master

Cel de-al doilea modul al cursului de Tarot este un program maraton de transformare personala, puternic si profund, ce reuneste sub aceeasi umbrela tarotul, psihologia, astrologia, lucrul cu energiile, ocultismul si magia, practicile ritualice si kabala, meditatia si afirmatiile ghidate, notiunile de simbolistica avansata!

​Corect folosit si inteles, Tarotul este o unealta magica cu ajutorul careia se pot accesa dimensiuni nebanuite, se poate ajunge la cunoastere personala si universala inalta si se pot dezvolta abilitati personale uluitoare!

Ce este meditatia ghidata

Meditația ghidată este un proces prin care unul sau mai mulți participanți meditează sub îndrumarea oferită de un profesor instruit.

Termenul „meditație ghidată” este cel mai frecvent utilizat în practica clinică, cercetarea științifică și investigația științifică pentru a semnifica un complex de tehnici integrate. Cea mai comună și frecvent utilizată combinație sau sinteză cuprinde muzica de meditație și terapia prin muzică receptivă, imagini ghidate, relaxare, o formă de practică meditativă și atenție.

Meditația ghidată mai este cunoscuta si ca imaginatie ghidata sau vizualizare creativă.

Clifftop Yoga

Beneficiile

Meditatiei

ghidate

Meditația ghidată aduce beneficii pe mai multe planuri:

 

 • ca metoda de terapie

 • reduce nivelurile de stres

 • minimalizează frecvența, durata și intensitatea episoadelor astmatice

 • ajuta la controlul și gestionarea durerii

 • îmbunătățeste capacitatea de a îndeplini sarcini solicitante în situații dificile

 • scade incidența insomniei

 • diminuează sentimentele de furie

 • reduce gândurile negative sau iraționale

 • calmează anxietatea

 • crește nivelurile de optimism, stare de bine, bucurie

 • crește sentimentul general de bunăstare și calitatea vieții

 • sporește aptitudinile fizice și mentale

 • ajuta la transformarea totala a personalitatii

 • tehnica de folosire a legii atractiei si de manifestare a realitatii dorite

Cauti meditatii ghidate? Alege din lista de mai jos!

Meditatie ghidata pentru eliberarea energiilor negative

 

Meditatie ghidata in doi pasi: 1. Eliberarea energiilor si emotiilor negative, a starilor de tensiune, a supararilor si a situatiilor dificile. 2. Ridicarea vibratiei personale, energizare, armonizare si echilibrare. Contine tehnici mindfulness, sunete binaurale, frecventa alfa. Durata: 27 min.

Meditatia ghidata de eliberare face parte din Cursul Tarot Master - Program Transformational.

Sunset

Meditatia ghidata a Cristalului

 

Meditatie ghidata ce vizeaza conexiunea cu cristalul favorit. Meditatie ghidata realizata pe doua niveluri. Nivel 1: Vei fi ghidat pentru a intra in cristalul tau si pentru a face conexiunea cu el. In functie de natura cristalului folosit, experienta este diferita. Nivel 2. Ridicarea vibratiei personale si accesarea frecventei pe care lucreaza cristalul ales. Meditatia poate fi realizata, pe rand, cu mai multe cristale, oferind astfel multiple beneficii. Durata: 19.58 min.

Meditatia ghidata a Cristalului face parte din programul Puterea cristalelor.

Crystal

Meditatie ghidata pentru Programarea mentala a Cristalelor

 

Meditatie ghidata ce te invata tehnica prin care sa programezi cristalele tale pentru protectia casei, a locului de munca sau a unei persoane, pentru a atrage iubire, succes sau abundenta sau pentru a ti se indeplini dorintele! In functie de natura cristalului folosit, experienta este diferita. Meditatia poate fi realizata, pe rand, cu mai multe cristale, oferind astfel multiple beneficii. Durata: 15.50 min.

Meditatia ghidata de Programare mentala a Cristalelor face parte din programul Puterea cristalelor.

Image by Darius Bashar

Meditatie ghidata pentru Calatorie astrala

 

Meditatie ghidata in mai multi pasi. 1. Vei fi ghidat in identificarea propriului corp astral 2. Vei calatori in astral, beneficiind de un spectacol imaginativ minunat. 3. Vei realiza propriul tau spatiu cuantic in Univers. Durata: 27 min.

Meditatia ghidata de Calatorie astrala face parte din programul Sinele Cuantic.

Planet and Moon

Meditatie ghidata Cascada de lumina si Locul de putere

 

Meditatie ghidata in doi pasi: 1. Cascada de lumina. Eliberarea energiilor si emotiilor negative, a starilor de tensiune, a supararilor si a situatiilor dificile. Purificarea corpurilor astrale. Protectie energetica. 2. Locul de putere. Echilibrarea corpurilor energetice. Impamantare. Ridicarea vibratiei personale. Contine tehnici mindfulness, sunete binaurale, frecventa alfa. Durata:  min.

Meditatia ghidata Cascada de lumina si Locul de putere face parte din programul Sinele Cuantic.

Rock Balancing

Meditatie ghidata pentru Deprogramare si programare a mintii si a personalitatii

 

Meditatie ghidata ce serveste la deprogramarea personalitatii actuale si la programarea uneia noi, ce va contine toate abilitatile si trasaturile pe care ti le doresti - incredere, bucurie, sanatate, abundenta, dragoste, cunoastere, avans pe toate planurile. Durata 30 min.

Meditatia ghidata de Deprogramare si programare mentala face parte din programul Sinele Cuantic.

Meditatie ghidata.jpg

Meditatie ghidata Totemul - Animalul de putere

 

Meditatie ghidata ce presupune o calatorie samanica in inima padurii pentru a dobandi animalul tau de putere. Contine muzica meta samanica, sunete binaurale si frecventa theta.

Meditatia ghidata Totemul - Animalul de putere face parte din programul Sinele Cuantic.

Meditatie ghidata Crearea Izvoarelor energetice - Beneficiile apei si transformarea ei in energie

 

Meditatie ghidata de racordare la cele mai importante frecvente energetice: vitalitate, abundenta, iubire, cunoastere. Contine tehnici mindfulness, sunete binaurale, frecventa alfa si theta. Durata: 20 min.

Meditatia ghidata Crearea izvoarelor energetice face parte din programul Sinele Cuantic.

Water

Meditatie ghidata Intalnirea Ghidului Spiritual

 

Meditatie ghidata ce serveste la activarea supraconstiintei si la intalnirea cu ghidul sau ghizii tai spirituali. Aceasta calatorie este o experienta minunata care se va extinde si dincolo de meditatie, deoarece ghidul spiritual te va insoti pana in momentul in care isi va incheia misiunea. Durata 30 min.

Meditatia ghidata de Intalnire a Ghidului Spiritual face parte din programul Sinele Cuantic.

Meditatie ghidata Accesarea Cronicii Akasha

 

Meditatie ghidata ce presupune o calatorie in mijlocul bibliotecii Universale, unde vei primi raspunsul la orice intrebare vei adresa. Tu stii tot!

 

Meditatia ghidata Cronica Akashica face parte din programul Sinele Cuantic.

cronica akasha.webp

Meditatie ghidata Crearea Castelului interior

 

Meditatie ghidata de Creare a Castelului este o tehnica de psihoterapie care iti va dezvalui foarte multe aspecte despre propria personalitate si care te va ajuta sa vindeci parti esentiale din viata ta. Durata: 20 min.

Meditatia ghidata Crearea castelului face parte din programul Sinele Cuantic.

Hilltop Castle

Meditatie ghidata Templul - Meditatie profunda si rugaciune

 

Meditatie ghidata pentru scufundarea in cea mai adanca vibratie pentru a medita profund sau pentru a accesa o stare de rugaciune foarte inalta. Contine sunete binaurale, frecvente theta si delta. Durata 30 min.

Meditatia ghidata Templul - Meditatie profunda si rugaciune face parte din programul Sinele Cuantic.

meditation-6.webp

Meditatie ghidata Intrarea in cartea de Tarot

 

Meditatie ghidata si ritual ce presupune o calatorie in orice carte de Tarot pe care o alegi pentru a activa si manifesta realitatea pe care o doresti.

Meditatia ghidata Intrarea in Cartea de Tarot face parte din cursul Tarot Master - Program transformational.

Curs tarot.jpg

Meditatie ghidata Imbracarea corpului magic

 

Meditatie ghidata si ritual ce presupune contopirea cu unul dintre marile arhetipuri ale cartilor de Tarot. Poti deveni, pe rand, Magician, Mare preoteasa, Imparateasa, Justitia, Indragostitii, Carul, Lumea...samd

 

Meditatia ghidata de Imbracare a corpului magic face parte din cursul Tarot Master - Program Transformational.

Curs Tarot.png

Meditatii - Afirmatii ghidate

 

17 Meditatii ghidate sub forma afirmatiilor celor mai importante Arcane Majore. Serveste la crearea unei noi personalitati si dobandirea unor abilitati speciale.

Afirmatiile ghidate ale Arcanelor majore fac parte din cursul Tarot Master - Program Transformational.

Soothing Bell

Meditatii - Afirmatii pozitive

 

Un program de 18 Meditatii ghidate sub forma Afirmatii pozitive pentru orice situatie sau domeniu din viata ta - iubire, abundenta, sanatate, progres, evolutie...samd Programul serveste la crearea unei noi personalitati si dobandirea unor abilitati speciale.

Afirmatii pozitive poate fi descarcat aici.

Afirmatii pozitive