top of page

CURS TAROT Master

 • Curs Tarot Master -  Program Transformare personala

 • 7 ritualuri oculte

 • 20 meditatii ghidate

 • 26 lectii

 • 100 aplicatii practice

Cursul de Tarot Master iti ofera o alta perspectiva asupra arhetipurilor si imaginilor ce se regasesc in cartile de Tarot. El imbina perfect meditatiile ghidate, ritualurile oculte, tehnicile de transformare personala, fizica cuantica si cartile de Tarot pentru ca tu sa ai toate uneltele necesare unei schimbari radicale, cu efecte infinite, de care vei beneficia permanent. Practicand pentru mai mult de 30 zile lectiile predate, in fata ta se va deschide o alta lume, aceea a tuturor posibilitatilor!

Acest Curs de Tarot este pentru tine daca vrei sa iti schimbi viata rapid, daca vrei sa folosesti legea atractiei de partea ta, sa progresezi pe toate planurile si sa traiesti in deplina armonie, atat la nivel interior cat si exterior!

Program UNICAT in Romania!

Date rapide despre Cursul de Tarot Master

1. Accesibil instant, 24/7, de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet - telefon, tableta, laptop. Sistem de invatare e-learning, direct pe platforma de studiu a Scolii de Stiinte Spirituale. Fara orar, fara program, poti studia in ritmul tau!

2. Cursul este disponibil

 

SelfLearning (individual) - disponibil in totalitate imediat dupa achitare; lectiile sunt parcurse in mod individual pe platforma de studiu a Scolii de Stiinte Spirituale; intrebarile se pot adresa Indrumatorului direct din interiorul cursului; fara program, fara orar, fiecare studiaza in ritmul propriu

4 module, 26 lectii, 20 Meditatii ghidate, Ritualuri, Zeci de aplicatii si teme practice 

3. Poti adresa oricand intrebari Indrumatorului direct din interiorul cursului. Ti se va raspunde personalizat!

4. Diploma de participare Curs Tarot Master - Meditatie Transcedentala din partea Scolii de Stiinte Spirituale.

 

5. BONUS!!! Acces in comunitatea cursantilor care au studiat Curs Tarot Master.

6. taxa participare 600 lei

Tarotul ca instrument de dezvoltare personala si manifestare a tuturor dorintelor - Ce vei invata la curs?

Cunoscut la nivel primar ca arta de a ghici viitorul, Tarotul este un instrument deosebit de valoros care te pune in legatura cu sinele tau divin si cu puterea ta uimitoare de a crea realitatea pe care ti-o doresti! 

 

Arcanele majore din cartile de Tarot reprezinta toate fatetele personalitatii umane, iar in spatele lor stau simboluri adanc inradacinate in subconstientul colectiv. Practicand ritualuri si meditatii ghidate specifice asupra acestor personaje, poti dobandi si manifesta in mod real abilitatile si calitatile pe care le exprima (de exemplu, arhetipul Imparatesei te ajuta sa intri in legatura cu latura ta feminina, sa activezi fluxul iubirii si al abundentei). Operand cu aceste fatete ale personalitatii si intelegand cum functioneaza legile cuantice si ale atractiei, practicantul poate deveni acea persoana care isi doreste sa fie - prospera, independenta, armonioasa in toate relatiile sale si pe deplin sanatoasa.

Pe de alta parte, Arcanele minore din cartile de Tarot reprezinta toate experientele de viata cu care se poate confrunta o persoana de-a lungul vietii, atat la nivel pozitiv cat si negativ. Practicand meditatii si ritualuri specifice asupra anumitor imagini, poti atrage si experimenta exact acea situatie pe care o doresti: avans, reusita la examene sau la un interviu, abundenta financiara, partenerul visat, familie si copii, calatorii in strainatate sau oportunitati din orice domeniu.

Beneficiezi de 10% discount aplicand codul de reducere CADOU10

3 rate lunare a cate 200 lei

De ce sa parcurgi programul Curs Tarot Master?

 

Meditatiile ghidate din acest curs de tarot sunt menite sa deschida noi fluxuri de constiinta, sa activeze un potential interior nebanuit, sa dezvolte abilitati personale noi si sa conduca catre materializarea celei mai frumoase realitati posibile! In cadrul lor sunt folosite tehnici si ritualuri oculte, adaptate noilor cercetari si descoperiri din psihologie, epigenetica, neuroplasticitate, fizica cuantica, precum si meta-muzica, sunete si efecte sonore care sa conduca catre stari ridicate de vibratie.

Vei afla in acest Curs de Tarot ca poti deveni oricine iti doresti sa fii. Acum.

Vei afla in acest Curs de Tarot ca poti atrage in viata ta orice experienta doresti. Acum.

Vei afla in acest Curs de Tarot ca esti creator. Dintotdeauna.

Ce vei studia in programul Curs Tarot Master si ce presupune fiecare pas?

Cursul de Tarot Master este alcatuit in patru pasi: Constientizarea momentului prezent, Pregatirea pentru schimbare, Eliberarea structurilor mentale si a energiilor nefolositoare si Transformarea totala, in toate aspectele vietii.

Pas 1 - CONSTIENTIZARE6 lectii, 30 de aplicatii si teme practice

In acest prim nivel al cursului vei parcurge o serie de tehnici oculte si kabalistice (Cheia personala de Tarot, Semnatura astrala, Tranzitele arcanelor majore), precum si o serie de etalari, care sa te ajute sa realizezi o radiografie cat mai completa a personalitatii tale, a lectiilor de viata cu care te-ai confruntat, a energiilor prezente in acest moment in viata ta, precum si o introspectie profunda prin care sa iti dai seama de aspectele pe care doresti sa le schimbi in propria viata!

Pas 2 - PREGATIRE5 lectii, 4 ritualuri, 7 aplicatii si teme practice

La modulul Pregatire vei parcurge o serie de tehnici care sa te pregateasca fizic, emotional si psihic pentru eliberarea de tiparele negative si pentru transformarea personalitatii. Totodata, vei stabili si vei declara in mod clar ce doresti sa obtii. Universul raspunde intotdeauna dorintei, gandurilor si starii tale interioare!

Pas 3 - ELIBERARE4 lectii, 3 ritualuri, 1 meditatie ghidata, aplicatii si teme practice

In acest nivel al cursului vei elibera energia negativa a amintirilor si a emotiilor ce nu iti mai servesc si vei invata o serie de tehnici (Arta relaxarii energetice, Transpunerea energiei in cartile de Tarot, Ritualul binecuvantarii si Ritualul eliberarii) care sa te pregateasca pentru detasarea de orice situatie, tensiune sau blocaj din campul tau energetic!

Pas 4 - TRANSFORMARE15 lectii, 2 Ritualuri - Meditatii ghidate, 17 Afirmatii ghidate, teme si aplicatii practice

Meditatiile ghidate si aplicatiile practice ale acestui modul servesc pentru transformare si dezvoltare personala totala. Vei invata despre limbajul subconstientului, despre semne si simboluri si despre cum sa folosesti Tarotul ca pe un instrument magic. Fiecare carte de Tarot te poate purta catre o lume proprie, fiind o poarta catre realitatea pe care ti-o doresti.

 

Ritualul intrarii in cartea de Tarot - MEDITATIE GHIDATA 

Ritualul crearii corpului magic - MEDITATIE GHIDATA

Afirmatii ghidate Arcane majore - Cine iti doresti sa fii? - Informațiile stau în câmpurile noastre sub formă de holograme. Afirmatiile fiecarei Arcane majore sub forma audio te vor ajuta sa schimbi felul in care gandesti si vorbesti, astfel incat sa poti forma dupa 29 zile alte sine neuronale. Seturi de afirmatii pozitive sub forma de meditatii ghidate. Fiecare set contine aproximativ 20 afirmatii.

 

 

Beneficiezi de 10% discount aplicand codul de reducere CADOU10

3 rate lunare a cate 200 lei

Fa cunostinta cu Indrumatorul tau in programul Curs Tarot Master

Barbara Bacauanu.jpg

Buna! Eu sunt Barbara, autor de programe transformationale, tarotolog, astrolog,  numerolog, indrumator spiritual si fondator Scoala de Stiinte Spirituale, un concept prin care doresc sa impartasesc cunoasterea mea si a altora oricui este pregatit sa faca acest pas!

Deoarece suntem in era in care incepem sa intelegem ca orice persoana are abilitatea de a manifesta un potential magic, prin acest curs transformational, dorinta mea este aceea de a-ti preda Tarotul sub cea mai profunda forma a sa, prin care sa dobandesti rezultate rapide in viata ta!

Mai multe despre mine aici.

Intrebari frecvente despre Curs Tarot Master

Ce se intampla dupa ce achit Curs Tarot Master?

Concomitent cu achitarea taxei, vei fi indrumat catre realizarea unui cont de cursant. De aici, poti accesa Panoul de control al cursului, in care vei regasi toate materialele descrise mai sus. Procesul este instant!

Care este modalitatea de predare?

In functie de modalitatea pentru care optezi. 1. Modalitatea de predare si asimilare se face in sistem self-learning. 2. Modalitate de predare in grup - Indrumator - Cursant. Citeste mai multe despre platforma de studiu si modalitatea de predare aici!

Ce se intampla dupa ce finalizez Curs Tarot Master? Recunoastere si acreditare

Dupa finalizarea cursului, direct din platforma de studiu, poti solicita primirea diplomei. Aceasta iti va fi eliberata in maxim 48 ore.

De ce am nevoie pentru a studia Curs Tarot Master?

Pentru a parcurge cursul de Tarot Master online este nevoie de conexiune la internet si un set de carti de Tarot Rider Waite. Totodata, trebuie sa ai cunostinte minime despre fiecare carte in parte. Daca nu indeplinesti aceasta conditie, te-ar putea interesa inscrierea la cursul de Tarot Initiere - Dialoguri cu Sinele.

Ce pot face daca nu inteleg ceva?

Poti adresa intrebari Indrumatorului sau comunitatii oricand, direct din cadrul cursului sau din contul tau de cursant.

Curs Tarot
Revelatii Simboluri Transparente.png

Oracolul
Psihoterapeutic

 • Esti in cautare de raspunsuri?

 • Esti psihoterapeut sau practici o alta forma de terapie?

 • Iti doresti sa ajuti cat mai multe persoane sa isi raspunda la intrebari, sa se vindece, sa isi gaseasca sensul in viata si sa aiba parte de revelatii?

 • Citeste mai departe despre un nou instrument psihoterapeutic, unic in lume, ce se bazeaza pe metoda de vindecare si lucru cu Sinele a lui Carl G Jung, dar si mai mult!

 • Instrument de terapie - autocunoastere - psihoterapie - divinatie - introspectie si vindecare

 • Odata ce te conectezi cu el, vei activa intelepciunea interioara, intuitia si capacitatea de auto-vindecare!

 • Se adreseaza direct lucrului cu subconstientul si umbra interioara.

 • Revelatii uimitoare!

Sau poate te intereseaza alte cursuri:

Cursuri Astrologie

Autorizat Ocupatia Astrolog, Natala, Karmica, Previzionala, Relationala, Arhetipuri, Tipare

Fie ca vrei sa faci din astrologie o profesie sau fie ca vrei sa folosesti astrologia ca pe un instrument de transformare si dezvoltare personala, cursurile sustinute de catre Barbara Bacauanu iti vor satisface ambele dorinte.​​

Cursuri Tarot

Initiere, Master, Rider Waite, Lenormand

Tarotul este o metoda de a vedea adevarul vietii folosind simboluri mistice si imagini. Simbolurile pot fi folosite ca o modalitate de divinatie, ca un ghid spiritual sau ca un ghid personal, deoarece ele sunt cheia catre trezirea constientei.

Cursuri Psihoterapeutice

Nu esti ce ti s-a intamplat, ci esti cine alegi sa devii

Programe psihoterapeutice profunde care te vor purta pe taramul iubirii, al relatiilor, al copilului interior, al tiparelor comportamentale pentru a dobandi viata implinita pe care ti-o doresti!

Constelatii Familiale

Workshopuri lunare cu participare fizica, Bucuresti

Primeste invitația de a călători în trecutul îndepărtat al familiei pentru a vedea, înțelege și a elibera poveștile nespuse, secretele, evenimentele și trăirile strămoșilor tăi.

Carte

Astrologie Transgenerationala

Cartea combina psihogenealogia cu astrologia intr-un manual complex, ce analizeaza hartile astrale (planetele, zodiile si aspectele) prin prisma sistemelor familiale, a mostenirii transgenerationale si a tiparelor care se repeta in mod inconstient de-a lungul unui arbore genealogic.

Cursuri Numerologie

Aplicata, Natala, Previzionala

Numerologia foloseste numerele pentru a decodifica liniile de destin, pentru a planifica cel mai bun moment al unui eveniment, pentru a identifica cand o situatie este cel mai probabil sa se intample, precum si care sunt cauzele pentru care ceva s-a intamplat!​

Cursuri Evolutie Personala

Realizeaza o schimbare de proportii in viata ta!

Cursuri care iti vor schimba perceptia despre tine, lume, viata si te vor ajuta pe calea evolutiei personale, a cresterii spirituale si a vibratiei.

Cursuri Revelatii

Realizeaza calatoria eroului interior spre desavarsire

Sub categoria Revelatii vei gasi programe introspective, destinate fiecarui aspect al vietii tale, iubirii si abundentei, care se realizeaza cu ajutorul instrumentului psihoterapeutic Revelatii, Simboluri Transparente.

Oracol Psihoterapeutic

Acceseaza constient inconstientul

Un nou instrument psihoterapeutic, unic in lume, ce se bazeaza pe metoda de vindecare si lucru cu Sinele a lui Carl G Jung, dar si mai mult!

Evenimente

Conferinte si Intalniri

Te invitam sa ne fii alaturi atunci cand organizam sau cand suntem invitati la diferite evenimente cu participare fizica!

bottom of page