Scoala de Stiinte Spirituale iti propune o gama variata de cursuri din domeniul spiritualitatii. la clasa si on-line, Programe transformationale. ateliere si workshopuri. Cursuri autorizate. Alege dupa preferinta una dintre categorii.

cursruri astrologie. Cursuri Numerologie. Cursuri Tarot. Cursuri Cristale. Cursuri ce contin Meditatii Mindfulness.

CURSURI STIINTE SPIRITUALE

ASTROLOGIE

Cursuri Astrologie - Autorizate de ANC

Curs Astrologie Natala, Curs Astrologie Karmica, Curs Astrologie Previzionala, Curs Astrologie Relationala

TAROT

Tarotul este o arta si o practica invaluita in mister. Este o metoda de a vedea adevarul vietii folosind simboluri mistice si imagini.

Cursurile de Numerologie fac trecerea catre lumea simbolurilor, arhetipurilor si a vibratiilor, precum si a studiului tiparelor universale si a ciclurilor naturale ale vietii.

NUMEROLOGIE

Meditatiile propuse in programele transformationale sunt menite sa iti modeleze o noua personalitate, sa te introduca in tehnicile energetice si de creatie in spatiul cuantic.

MEDITATIE

Fiecare gand pe care il emiti iti modeleaza viitorul. Cu alte cuvinte, tu creezi experientele de viata prin gandurile pe care le emiti si prin cuvintele pe care le rostesti. Lucrurile in care crezi prin libera ta alegere iti pot imbogati lumea si viata, iar fiecare zi poate fi pentru tine o experienta care te umple de entuziasm si bucurie!

AFIRMATII