CURSURI Spiritualitate

Scoala de Stiinte Spirituale

Scoala de Stiinte Spirituale s-a nascut din dorinta de a oferi o cale accesibila si rapida pentru cautatorul spiritual al societatii moderne din secolul XXI, o cale integrata cu ritmul alert, cu viata de familie, cariera și alte responsabilitati.

Misiunea noastră este de a indruma si de a preda principiile spirituale, legile divine si vechile invataturi, adaptate intelegerii, viziunii si noilor descoperiri stiintifico - spirituale. O noua cale se deschide pe masura ce avansam in Noua Epoca - nu cum a fost in trecut, ci cum este necesar acum!

Scoala de Stiinte Spirituale este aici din 2013 pentru a ajuta la indreptarea catre un nou mod de a ințelege Adevarul Etern despre Creatie, Om și Univers.

Astfel, Scoala de Stiinte Spirituale isi propune sa conecteze indrumatori cu experienta in domeniul spiritualitatii cu oamenii ce isi doresc sa cunoasca mai mult, sa traiasca constient si sa faca schimbari majore in viata personala. Spiritualitatea si stiinta, normalul si paranormalul, psihologia si vechile ritualuri oculte se unesc dupa mai multe secole, in care fiecare si-a cladit propria identitate!  

Cursuri Astrologie

Actualmente la granita dintre misticism, psihologie si noua fizica a secolului 21, astrologia este o practica veche, un instrument de cunoastere al oamenilor si al Universului, o modalitate de autodezvoltare si de evolutie personala !

Fie ca vrei sa faci din astrologie o profesie sau fie ca vrei sa studiezi astrologia folosind-o ca pe un instrument de transformare si dezvoltare personala,   sustinute de catre astrologul si formatorul Barbara Bacauanu in cadrul Scolii de Stiinte Spirituale iti vor satisface ambele dorinte. 

In prezent, in grila de cursuri a scolii poti gasi cursuri de astrologie pentru incepatori, cursuri de perfectionare, precum si cursul de astrologie autorizat de Ministerul Muncii daca esti interesat de practica acestei stiinte la un nivel profesionist.

Afla mai multe despre cursurile de astrologie aici si inscrie-te la cel mai potrivit pentru tine!

Cursuri Numerologie

Numerologia studiaza semnificatia vibrationala din spatele numerelor si relevanta lor pentru viața noastra. Este folosita pentru a dezvolta o înțelegere mai profundă asupra propriei personalitati, asupra punctelor forte si a celor slabe, fata de obstacolele ce pot aparea, talentele, nevoile interioare și reacțiile emoționale.

 

Totodata, numerologia foloseste numerele pentru a determina cel mai bun moment pentru evenimente majore, pentru a identifica cand o anume situatie este cel mai probabil sa se intample, precum si care sunt cauzele pentru care ceva s-a intamplat!​

 

Afla mai multe despre cursurile de numerologie si inscrie-te la cel mai potrivit pentru tine!

Cursuri Tarot

Tarotul este o metoda de a vedea adevarul vietii folosind simboluri mistice si imagini. Simbolurile si secventele care apar in timpul citirii Tarotului, atunci cand este interpretat corect, pot fi folosite ca o modalitate de divinatie, ca un ghid spiritual sau ca un ghid personal. Simbolurile Tarotului sunt cheia catre psihic si trezirea constiintei.

Cursurile de Tarot din cadrul Scoala de Stiinte Spirituale sunt atent realizate pentru a indeplini complexitatea de probleme si nevoi ale cursantului, precum si pentru a face cunoscut Tarotul pe toate nivelurile sale. 

Afla mai multe despre cursurile de Tarot...

Programe transformare personala

Programele transformationale din cadrul Scoala de Stiinte Spirituale includ informatii dintr-o paleta variata de domenii - Psihologie, Fizica cuantica, Mindfulness, Meditatie transcedentala, Meditatie ghidata, Visare Lucida, Metoda Silva, Theta Healing, Neuroplasticitate, Epigenetica, Practica energetica, Astrologie, Numerologie, Tarot

Afla mai multe...

Afirmatii pozitive

Fiecare gand pe care il emiti iti modeleaza viitorul. Cu alte cuvinte, tu creezi experientele de viata prin gandurile pe care le emiti si prin cuvintele pe care le rostesti. Lucrurile in care crezi prin libera ta alegere iti pot imbogati lumea si viata, iar fiecare zi poate fi pentru tine o experienta care te umple de entuziasm si bucurie!

Afla mai multe...

Meditatii ghidate

Meditația ghidată este un proces prin care unul sau mai mulți participanți meditează sub îndrumarea oferită de un profesor instruit.

Termenul „meditație ghidată” este cel mai frecvent utilizat în practica clinică, cercetarea științifică și investigația științifică pentru a semnifica un complex de tehnici integrate. Cea mai comună și frecvent utilizată combinație sau sinteză cuprinde muzica de meditație și terapia prin muzică receptivă, imagini ghidate, relaxare, o formă de practică meditativă și atenție.

Meditația ghidată mai este cunoscuta si ca imaginatie ghidata sau vizualizare creativă.

Afla mai multe...

Copyright © 2013-2021 Scoala De Stiinte Spirituale - Toate drepturile sunt rezervate

contact@scoaladestiintespirituale.ro

Bucuresti, Romania