CURSURI Spiritualitate

Scoala de Stiinte Spirituale s-a nascut din dorinta de a oferi o cale accesibila si rapida pentru cautatorul spiritual al societatii moderne din secolul XXI, o cale integrata cu ritmul alert, cu viata de familie, cariera și alte responsabilitati.

Misiunea noastră este de a indruma si de a preda principiile spirituale, legile divine si vechile invataturi, adaptate intelegerii, viziunii si noilor descoperiri stiintifico - spirituale. O noua cale se deschide pe masura ce avansam in Noua Epoca - nu cum a fost in trecut, ci cum este necesar acum!

Scoala de Stiinte Spirituale este aici din 2013 pentru a ajuta la indreptarea catre un nou mod de a ințelege Adevarul Etern despre Creatie, Om și Univers.

Scoala de Stiinte Spirituale isi propune sa conecteze indrumatori cu experienta in domeniul spiritualitatii cu oamenii ce isi doresc sa cunoasca mai mult, sa traiasca constient si sa faca schimbari majore in viata personala. Spiritualitatea si stiinta, normalul si paranormalul, psihologia si vechile ritualuri oculte se unesc dupa mai multe secole, in care fiecare si-a cladit propria identitate!  

Programe dezvoltare personala prin Meditatie ghidata

- Transformare personala
- Afirmatii pozitive
- Meditatii cu cristale
- Psihologie
- Fizica cuantica
- Mindfulness
- Meditatie transcedentala
- Metoda Silva
- Neuroplasticitate
- Epigenetica
- Practica energetica

Fiecare gand pe care il emiti iti modeleaza viitorul. Cu alte cuvinte, tu creezi experientele de viata prin gandurile pe care le emiti si prin cuvintele pe care le rostesti. Lucrurile in care crezi prin libera ta alegere iti pot imbogati lumea si viata, iar fiecare zi poate fi pentru tine o experienta care te umple de entuziasm si bucurie!

Cursuri Tarot si Simbolistica

- Tarot Jungian
- Tarot psihoterapeutic
- Tarot transcedental
- Tarot transparent
- Tarot astrologic
- Tarot Rider Waite
- Simbolistica

Tarotul este o metoda de a vedea adevarul vietii folosind simboluri mistice si imagini. Simbolurile si secventele care apar in timpul citirii Tarotului, atunci cand este interpretat corect, pot fi folosite ca o modalitate de divinatie, ca un ghid spiritual sau ca un ghid personal. Simbolurile Tarotului sunt cheia catre psihic si trezirea constiintei.

Cursuri Numerologie

- Natala
- Previzionala
- Geometrie sacra

Numerologia foloseste numerele pentru a decodifica liniile de destin, pentru a determina cel mai bun moment pentru evenimente majore, pentru a identifica cand o anume situatie este cel mai probabil sa se intample, precum si care sunt cauzele pentru care ceva s-a intamplat!​

Cursuri Astrologie autorizate de Ministerul Muncii

- Natala
- Karmica
- Previzionala
- Relationala

Fie ca vrei sa faci din astrologie o profesie sau fie ca vrei sa studiezi astrologia folosind-o ca pe un instrument de transformare si dezvoltare personala, cursurile sustinute de catre astrologul si formatorul Barbara Bacauanu iti vor satisface ambele dorinte.​​

Ne vedem si pe:

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube