top of page

Atelier de Mandala - Picteaza-ti emotiile

 

Mandala, calatorie catre sinele interior

 

Lasa-ti sufletul sa se exprime si intra in rezonanta cu starea ta interioara prin pictarea unei mandale personale, prin simbolistica culorilor si a formelor geometrice!

Crearea mandalelor contine o simbolistica profunda, care leaga inconstientul de forma si culoare, fiind, totodată, si un ritual terapeutic foarte puternic.

 

Jung explica ca nevoia de a desena mandale devine puternica în timpul momentelor de intensa dezvoltare personala, aparitia lor indicand faptul că la nivelul psihicului are loc o profundă reechilibrare. De aceea, pictarea mandalelor personale îl face pe individ să actioneze integral asupra personalitătii. Atunci când sinele reuseste să se exprime prin desen, inconstientul răspunde determinând o atitudine de reverentă fată de viată.

 

Când privesti o mandala, ea iti armonizează forul interior, iti aduce liniste si pace, te pune în echilibru, stimulează în tine idei creatoare, capabile să te orienteze spre un tel constructiv.

Nota - Momentan, pana la reluarea in conditii de siguranta maxima a orelor la clasa, atelierele de mandala sunt suspendate.

Atelier Mandala

Atelier de Mandala

Picteaza-ti emotiile

In functie de inscrieri, atelierul se organizeaza vinerea, intre 14 – 20

Cafeaua, ceaiul, muzica si toate ustensilele va asteapta aici!

pret: 250 Ron

bottom of page