Curs Astrologie.png

CURS ASTROLOGIE Autorizat

Curs astrologie autorizat - ONLINE! PARTICIPA DE ORIUNDE DIN LUME! 

 

Acest curs de astrologie autorizat se adreseaza celor ce doresc sa faca din Astrologie o profesie, dar nu numai! 

 

Omenirea traverseaza un moment nodal pe axa timpului, in care se afla la granita dintre doua dimensiuni, dintre doua forme de constientizare ale realitatii, de intelegere si de evolutie, intre vechea si noua lege!

In acest context se afiseaza si batrana astrologie, care privita prin ochii fizicii si a formulelor mecanice poate descrie exact cauza si efectul, cand se va intampla un anumit lucru si cum se va manifesta cineva, pe scurt, DESTINUL, soarta, predestinarea.

 

Functioneaza 100% corect, astrograma fiind o harta si un instrument valoros pentru a identifica felul in care Universul modeleaza si dirijeaza viata pe pamant!

 

Dar…

 

Universul lui Newton se disipa atunci cand constientizam ca procesul observării influențează ceea ce este observat! Stiința si Noua Astrologie este obligată să dea la o parte secole de teoretizare și să progreseze catre o idee revoluționară: Noi suntem implicați în realitate!

 

Destinul exista in masura in care ne supunem lui si in care folosim intelegerea ASTROLOGIEI MECANICE, pe cand in noua lume, ASTROLOGIA CUANTICA relevă posibilitatea de a combina dorința personală cu resursele oferite de univers pentru a crea cea mai bună variantă a realității dorite!

 

Tu ce fel de astrologie vrei sa inveti?

 

Invata Vechea paradigma si Noua paradigma. Altfel. Curs de Astrologie AUTORIZAT. Obtine diploma autorizata in ocupatia de astrolog. 21 saptamani.  Sesiuni live. On line.

Pe langa invatarea astrologiei, parcurgearea cursului de astrologie autorizat ofera extrem de multe beneficii pentru cursant si promite un traseu de autodezvoltare personala si transformare totala a propriei vieti, care se intinde pe parcursul a 6 luni si dincolo de acestea!

Desi exista prezentari scrise si o metodologie care se urmeaza pas cu pas in procesul de formare al astrologului, in cadrul cursului de astrologie autorizat oferit de Scoala de Stiinte Spirituale, formator astrolog Barbara Bacauanucursantul nu invata doar dupa un manual, ci prin predarea directa, fata in fata cu profesorul, care isi impartaseste toata cunoasterea teoretica, dar si experienta acumulata in mii de consultatii astrologice, in 14 ani de predare si 7 ani de formare a astrologilor, precum si in realizarea de programe transformationale

Pe parcursul celor 6 luni ale cursului de astrologie, cursantul nu numai ca invata astrologia si se specializeaza intr-o noua ocupatie, dar traverseaza si un parcurs de lucru cu sinele, de autodezvoltare personala, de intelegere a propriei vieti si naturi, in care primeste indicatii, recomandari si solutii personalizate la problemele de viata cu care se confrunta

Modalitatea de predare interactiva din cadrul cursului de astrologie se bazeaza pe dialogul deschis intre cursanti si profesor, pe studiul si aprofundarea fiecarei harti individuale, pe discutii si introspectii, pe teme de lucru si aplicatii, astfel incat experienta cursantului sa fie una de cea mai buna calitate, atat in sens teoretic cat si practic

Sesiunile de grup au ca obiectiv principal invatarea atat din experienta si practica proprie, dar si din a celorlalti participanti la curs

Cursul de astrologie autorizat abordeaza astrologia atat in forma sa clasica, traditionala, cat si prin prisma noii paradigme a lumii contemporane, astrologia cuantica, astrologia posibilitatilor si a liberului arbitru​.​ Discutiile si temele abordate pe parcursul cursului de astrologie autorizat transced dincolo de clasica si stufoasa teorie a astrologiei, imbinand si teme actuale de psihologie, fizica cuantica, filosofie, metafizica, arta consilierii si dezvoltarea potentialului creator

La finalizarea cursului de astrologie, cursantii vor primi diploma autorizata de Autoritatea Natioanala a Calificarilor profesionale din Romania, din partea Ministerului Muncii si a Ministerului Educatiei in ocupatia de Astrolog (cod COR 516101), diploma cu care se poate profesa si cu care se poate deschide cabinet de consultatii, dar mai mult decat atat, vor avea o altfel de perspectiva in fata a ceea ce numim realitate! 

​​​​​21 de saptamani. 3 module. 84 ore predare live. Teme si aplicatii saptamanale. Modul 1 - Curs Astrologie natala. Modul 2 - Curs Astrologie karmica. Modul 3 -  Curs Astrologie previzionala!

INFORMATII DETALIATE CURS ASTROLOGIE AUTORIZAT

 

Tipul cursului:

Curs autorizat de catre ANC (Autoritatea Nationala a Calificarilor) in ocupatia de Astrolog - se ofera diploma cu ajutorul careia se poate deschide cabinet si profesa intr-un mod legal, atat pentru a oferi consultanta cat si pentru a furniza previziunile pentru canalele media. 

Forma de predare:

Curs astrologie online - sesiuni live saptamanale pe platforma Zoom (descarcarea ei este gratuita pentru cursant). Daca nu se poate participa la un webminar, cursantul va regasi in contul sau de pe Scoala de Stiinte Spirituale toate inregistrarile lectiilor, precum si toate materialele prezentate in cadrul cursului.

Orar:

In fiecare luni, orele 18 - 21 - sesiuni live

Teme si aplicatii practice saptamanale

Grup de discutii accesibil pe toata durata cursului, in care participantii pot adresa intrebari zilnice

Locuri disponibile:

28

Conditii de participare:

Cetatenie romana, studii liceale, conexiune internet

Structura:

Modul I - Curs Astrologie natala - 7 saptamani 

Modul II - Curs Astrologie karmica -   7 saptamani 

Modul III - Curs Astrologie previzionala - 7 saptamani 

La finalizarea celor trei module, pentru obtinerea diplomei autorizate in ocupatia de astrolog, se sustine examen scris si oral, ambele online. 

Data inceperii:

Februarie 2022

Formator:

astrolog autorizat, formator

Barbara Bacauanu 

citeste mai multe despre aici

Pret:

1200 Ron/ modul, cost total: 3600 lei

*Cursul se poate achita progresiv, in rate, pe parcursul celor 21 saptamani, conform unui sistem stabilit intre formator si cursant prin contract

*Pentru achitarea in avans a intregului curs de astrologie autorizat (Modul I, II si III) se acorda o reducere de 10%, cost total: 3240 lei!

400 Ron/ taxa de examen (se achita separat, inaintea sustinerii examenului)

Competentele profesionale de baza dobandite in urma cursului de astrologie sunt:

- astrologie natala - interpretarea hartilor astrale natale si competenta de a oferi sfaturi pe baza lor (Zodii, Planete, Case, Aspecte, Planete in case si zodii, Configuratii, Arhetipuri, Demnitati si detrimente, Elemente)

- astrologie karmica  - interpretarea elementelor karmice si competenta de a oferi sfaturi pe baza lor (Planete retrograde, Axa destinului, Regenti karmici, Lilith, Kyron, Tipuri de karma, Sublimarea si arderea, Casele karmice, Patternul karmic)

- astrologie previzionala - interpretarea elementelor de astrologie previzionala si competenta de a face predictii sau de a oferi sfaturi pe baza lor (Tranzite, Progresii, Revolutie solara, Revolutie lunara, Ciclicitate)

- astrologie juridica - interpretarea hartilor persoanelor juridice si competenta de a face analize, predictii 

- codul etic al astrologului

- arta consilierii

comunicarea interactiva

- folosirea programelor de astrologie

- consiliere privind modelarea comportamentala si dezvoltarea personala 

Pe langa dorinta de a urma o cariera, studiul astrologiei este o experienta minunata, profunda si revelatoare, care te ajuta sa intelegi natura umana, relatiile in care te afli, experientele din trecut si posibilele linii de destin pe care ti le va aduce viitorul!  

 

Cu o experienta de 7 ani in formarea profesionala a astrologilor, ne mandrim cu nume sonore din media, care au terminat cursurile Scolii de Stiinte Spirituale sub indrumarea astrologului Barbara Bacauanu si si-au format o cariera din aceasta frumoasa stiinta. Vezi astrologii Scoala de Stiinte Spirituale aici!

Curs Astrologie Autorizat
Formular inscriere

Multumesc pentru inscriere! O sa revin catre tine cat de curand!