Un program transformational profund, o calatorie in campul si in sinele cuantic, in lumea Totemurilor, a Ghizilor spirituali, in Cronica Akasha si pe taramul tuturor posibilitatilor.

 

Fii arhitectul propriei vieti!

 

  • 9 Niveluri de cunoastere si aprofundare.

  • 10 Meditatii cu experiente diferite.

  • Zeci de aplicatii practice pentru dezvoltare personala.

  • Beneficii si transformare rapida pe toate planurile - Sanatate, Abundenta, Iubire, Cariera, Evolutie spirituala, Cunoastere...

Curs creat de Barbara Bacauanu

meditatie ghidata.jpg

Sinele Cuantic - Calatoria Astrala

program transformational

Acum disponibil si in varianta de grup, curs intensiv 30 zile, online. Incepem in curand!
Citeste mai multe despre aceasta varianta de predare aici.

VREAU SA PARTICIP !!!

Ce este meditatia ghidata si de ce sa meditezi?

Meditația permite transformarea creierului, a trupului și a felului de a fi, iar cel mai important lucru este că astfel de transformări se pot realiza fără intervenția vreunei acțiuni de ordin fizic sau a unei interacțiuni cu ambientul.

Rezultatul meditației este o stare de a fi, pe care daca o repeti constant, la nivel neuronal se creează noi circuite. Creierul nu face diferența între un eveniment petrecut în realitatea fizică și emoțiile create exclusiv prin gând. Când esti într-o nouă stare de a fi, adică într-o nouă personalitate, emiti o altă frecvență în univers și, astfel, realitatea personală se schimbă.

Prin meditație se instalează echipamentul neurologic necesar, exact ceea ce iti trebuie pentru a materializa și pentru a produce schimbări în câmpul cuantic!

Ce este programul Sinele cuantic - Calatorie Astrala

SINELE CUANTIC este un program transformațional multidimensional, ce reunește tehnicile, metodele și principiile mai multor științe sau credințe

- Neuroplasticitate, Epigenetică, Fizică cuantică
- Visare lucidă, Imaginație dirijată, Meditație transcedentală, Meditație ghidată
- Tehnică Energetică
- Mindfulness, Psihologie
- Șamanism
- Meta-Muzică si sunete Binaurale pentru inducerea stărilor Alfa, Theta, Delta

pentru ca tu să ai parte de...

1. Transformare personală și dobândirea unei noi personalități


2. Exprimarea libertății personale și a liberului arbitru


3. Dezvoltare spirituală și conștientizarea potențialului interior


4. Trezire spirituală


5. Vindecare/ Depășirea limitărilor fizice


6. Rezolvarea problemelor, vindecarea emoțiilor, depășirea temerilor, experimentarea unor situații imposibile în dimensiunea fizică


7. Perfecționare în tehnica creației conștiente și manifestarea realității dorite


8. Mărirea ariei de percepție a sinelui și îmbogățirea creativității


9. Intensificarea focusului interior și dirijarea atenției către timpul prezent
 

10. Explorarea minții
11. Participarea la un sclipitor teatru interior

Date rapide despre curs

3 Module, 9 Niveluri, 10 Meditatii ghidate, Aplicatii practice si teme dezvoltare personala

Din tematica:

Corp Astral. Calatorie astrala. Crearea spatiului cuantic propriu. Cascada de lumina si purificarea campurilor energetice. Locul de putere si echilibrarea. Conectarea la Abundenta, Vitalitate, Iubire si Cunoastere. Dobandirea animalului de putere. Intalnirea ghidului spiritual. Accesarea cronicii akasha. Meditatie si rugaciune profunda. Templul propriu. Incursiune in lumea subconstienta si supraconstienta. Reconstruirea propriului sine si manifestarea tuturor dorintelor.

Practicile din acest program îți vor permite să îți explorezi obstacolele psihologice și să te transformi radical, să ieși din sfera de condiționare și să creezi ceea ce îți dorești! Vei produce în corp senzații și emoții de splendoare, încântare, uimire, fericire, bucurie, pace, vei crește vibrația și energia corpului, activând un nou destin!

Modalitatea de predare: SelfLearning

Imediat dupa achizitionarea modulului pe care doresti sa il parcurgi vei fi directionat in contul tau de cursant, unde vei regasi toate lectiile din pachet. Vei studia singur, fiind ghidat automat de catre functiile platformei si de precizarile/ explicatiile scrise sau inregistrate ale Indrumatorului/ Trainerului. Nu exista orar sau program, vei studia in ritmul ales de tine. Oricand doresti, poti adresa intrebari Indrumatorului sau Comunitatii de cursanti participanti direct din panoul de control al cursului. Ti se va raspunde personalizat. 

 

MODUL III

NIVEL 7

conectarea cu informatia campului cuantic, Cronica akasa

NIVEL 8

explorarea partilor psihicului

NIVEL 9

crearea propriului templu interior – recunostinta, adancire, meditatie profunda

MODUL I

NIVEL 1

punte de plecare pentru realizarea schimbarilor in spatiul cuantic

NIVEL 2

curatarea corpurilor energetice, protectie, echilibru interior si impamantare

NIVEL 3

deprogramarea vechiului sine si programarea/ manifestarea unui nou Eu

MODUL II

NIVEL 4

dobandirea de abilitati si puteri primare

NIVEL 5

accesarea campurilor cuantice – vitalitate, iubire, abundenta, intelepciune

NIVEL 6

racordarea la o inteligenta superioara

MODUL I + MODUL II + MODUL III = 600 lei

Acum disponibil si in varianta de grup, curs intensiv 30 zile, online. Incepem in curand!
Citeste mai multe despre aceasta varianta de predare aici.

VREAU SA PARTICIP !!!

Atunci când încetezi să mai gândesti la fel despre propria persoană și despre viață, când stopezi rutinele și tai dependențele emoționale, vechiul sine începe să fie remodelat neurologic. Amintirile active despre trecut vor fi încredințate sufletului sub formă de înțelepciune, iar noul sine va atrage după el o nouă realitate, din ce în ce mai bună!

Dacă cineva are 50 de ani, mintea sa subconștienta are probabil 50 de ani de condiționare față de un concept pe care acum îl consideră adevărat. Pentru a depăși acești 50 de ani de condiționare într-o perioadă foarte scurtă, este necesară o metodă foarte eficientă. În mintea subconștientă programele nu se schimbă, ci se înlocuiesc. Mintea subconștientă poate accepta numai unul din două concepte ca fiind adevărat.

Orice proces de transformare necesită mai întâi dezvățare (de obiceiuri, tipare, stări, concepții, situații care nu îți mai servesc și care îți blochează evoluția) și apoi învățarea unora noi, care să îți confere libertate, fericire, bucurie și împlinire pe toate planurile. Dezvățarea presupune ca circuitele nervoase despre sine să fie demontate și șterse, în timp ce învățarea presupune o funcție de activare și formare de noi circuite cerebrale.

Ce vei studia in programul Sinele cuantic


MODUL I - NIVEL 1+2+3

NIVEL 1

In acest prim nivel vei invata sa-ti focusezi atentia catre momentul prezent, sa faci o analiza obiectiva a cine esti acum si a cine doresti sa fii, cum sa intocmesti lista de dorinte pentru ca Universul sa-ti raspunda corect, vei intra in contact cu corpul tau astral si vei calatori cu el, dupa care iti vei crea propriul spatiu cuantic.

Lecții și aplicații
: Conștientizarea sinelui și a momentului prezent. Declarația de intenție către Univers. Corp astral - Călătorie în astral. Crearea spațiului cuantic și a locului sacru propriu. Delimitarea spațiului. Protecția și securizarea.

Meditație ghidată 1: Corpul astral și crearea spațiului cuantic propriu

(meditatie ghidata de vizualizare creativa; contine meta muzica, sunete binaurale, frecvente alfa, care ofera o explozie de trairi si un spectacol interior fascinant; creste nivelul de serotonina in corp)

NIVEL 2


In acest nivel vei invata despre semnaturile energetice ale oamenilor, cum sa o identifici si sa o schimbi pe a ta, despre modalitatea de curățare si protecție a corpurilor energetice, despre dobandirea echilibrului interior și despre împământare.

Lecții și aplicații:
Frecventa corpului si semnatura energetica. Realizarea canalului de lumina. Cascada de lumină. Purificarea structurilor energetice. Eliberarea. Protectia personala. Locul de putere. Impamantarea.

Meditație ghidată 2: Cascada de lumină și Locul de putere

(meditatie ghidata de vizualizare creativa; contine meta muzica, sunete binaurale, frecvente alfa si theta; creste nivelul de serotonina in corp, schimba si creste frecventa energetica, purifica aura, echilibreaza chakrele)

NIVEL 3


In ultimul nivel al acestui modul vei invata despre deprinderi, despre modalitatea in care faci deprogramarea vechiului sine (actuala personalitate) și cum programezi ceea ce doresti sa devii, manifestarea unui nou Eu si a unei noi realitati.

Lecții și aplicații:
Învățare și dezvățare. Noi șine neuronale. Vechiul sine și noul sine. Lucru cu propria imagine. Ce-ți dorești? Cine vei deveni? Șantierul disipării, Șantierul creației.

Meditație ghidată 3: Deprogramare și Programare

(meditatie ghidata de vizualizare creativa; contine meta muzica, sunete binaurale, frecvente alfa si theta; modifica propria frecventa energetica, conlucreaza cu legea atractiei, creeaza noi sine neuronale si noi linii de destin)
 


MODUL II - NIVEL 4+5+6

NIVEL 4

La acest nivel al programului vei face o calatorie samanica pentru a identifica care este animalul tau de putere. Vei intelege care sunt abilitatile de care ai nevoie acum si vei invata sa le activezi in propria viata.

Lecții și aplicații
: Totemurile. Copacul sacru. Rădăcinile. Călătorie șamanică. Întâlnirea animalului de putere. Conștientizare puteri sau blocaje. Lucrul cu sinele


Meditație ghidată 4: Dobândirea totemului personal. Călătorie șamanică

(meditatie ghidata de vizualizare creativa; contine meta muzica, sunete binaurale, frecvente alfa si theta, muzica samanica/ tribala, care ofera o calatorie spectaculoasa in lumea animalelor arhetipale)

NIVEL 5


In acest nivel te vei conecta la patru frecvente energetice de baza - vitalitate, iubire, abundenta, înțelepciune si la una pe care o vei alege singur.


Lecții și aplicații: Cele patru semnături energetice - semnătura vitalității; semnătura iubirii; semnătura abundenței; semnătura înțelepciunii; semnătura secretă. Accesarea frecvențelor. Identificarea propriei semnături energetice. Schimbarea.
 

Meditație ghidată 5: Crearea izvoarelor energetice

(meditatie ghidata de vizualizare creativa; contine meta muzica, sunete binaurale, frecvente alfa; echilibreaza nivelul de neurotransmitatori in corp, schimba si creste frecventa energetica, purifica aura, echilibreaza chakrele, conlucreaza cu legea atractiei, creeaza noi sine neuronale)

NIVEL 6

 

In acest nivel vei invata despre ghizii spirituali si despre modalitatea prin care poti intra cu acestia pentru a cere indrumare. 

Lecții și aplicații:
Ghizi, protectori și maeștri înălțați. Supraconștientul. Întâlnirea ghidului personal. Îndrumare. Mesaje subtile și comunicare


Meditație ghidată 6: Intalnirea ghidului spiritual

(meditatie ghidata de vizualizare creativa; contine meta muzica, sunete binaurale, frecvente alfa, theta si delta; modifica si creste propria frecventa energetica, deschide cel de-al treilea ochi, activeaza intuitia si capacitatea de a primi mesaje subtile)
 


MODUL III - NIVEL 7+8+9

 

NIVEL 7

La acest nivel vei face o calatorie in marea biblioteca universala, cronica akasha pentru a invata modalitatea prin care te conectezi la orice informatie pe care doresti sa o afli despre trecutul, prezentul sau viitorul tau, al altor persoane, despre planeta, univers sau alte dimensiuni!
 

Lecții și aplicații: Atelierul de creație, magie și cunoaștere. Conectarea la fișierul de informații astrale. Computerul astral. Ajutorul secret. Cronica Akașica. Ce vrei sa afli? Tu știi tot.


Meditație ghidată 7: Biblioteca universala. Cronica akasha

(meditatie ghidata de vizualizare creativa; contine meta muzica, sunete binaurale, frecvente alfa si theta pentru a experimenta starea de meditatie profunda, de activare a abilitatii de a vedea/ receptiona mesaje subtile)

NIVEL 8


In acest nivel vei face o calatorie de analiza profunda a propriului sine, in cele trei dimensiuni ale sale - subconstient, constient si supraconstient - pentru a identifica tiparele cu care te confrunti, dar si pentru a le schimba si a le recompune cu unele noi.

Lecții și aplicații: Castelul - metoda psihoterapeutica. Analiza si introspectie. Recompunerea personalitatii.

Meditație ghidată 8: Castelul

(meditatie ghidata de vizualizare creativa; contine meta muzica, sunete binaurale, frecvente alfa; pune in contact cu subconstientul si ajuta la schimbarea totala a personalitatii)

NIVEL 9

 

In acest ultim nivel al programului vei invata despre rugaciune si meditatie profunda, despre starea de recunostinta, precum si despre extinderea constiintei catre un plan superior. Vei invata sa faci conexiunea lucrurilor invatate si cu alte cunostinte pe care le ai deja, precum si sa extinzi ceea ce ai dobandit si catre alte persoane. 

Lecții și aplicații:
Construirea propriului templu. Meditatie, recunostinta si mulțumire. Starea de recunoștință. Anularea vechiului și creația noului. Schimbarea frecvenței și a propriei semnături astrale.

 

Meditație ghidată 9: Templul

(meditatie ghidata de vizualizare creativa; contine meta muzica, sunete binaurale, frecvente alfa, theta si delta; modifica si creste propria frecventa energetica, deschide cel de-al treilea ochi, activeaza intuitia si capacitatea de a primi mesaje subtile)

 

MODUL I + MODUL II + MODUL III = 600 lei

9 motive pentru care acest program este pentru tine

Daca doresti sa faci schimbari rapide in viata ta si sa contribui constient la evolutia ta

Daca vrei sa te eliberezi constient de experientele trecutului si sa recompui un nou sine

Daca doresti sa creezi o noua linie de destin

Daca doresti sa explorezi alte dimensiuni

Daca doresti sa intri in contact cu animalul tau de putere si cu ghizii spirituali

Daca doresti sa experimentezi intrarea in cronica akashica

Daca doresti sa detii instrumente de autoprotectie, echilibrare, armonizare si manifestare a legii atractiei

Daca doresti sa ai parte de un spectaculos teatru interior si exterior
Daca doresti sa manifesti plenar capacitatea ta de creator divin

Intrebari frecvente

Ce se intampla dupa ce platesc?

Concomitent cu achitarea taxei, vei fi indrumat catre realizarea unui cont de cursant. De aici, poti accesa Panoul de control al cursului, in care vei regasi toate materialele descrise mai sus. Procesul este instant!

Care este modalitatea de predare?

In functie de modalitatea pentru care optezi. 1. Modalitatea de predare si asimilare se face in sistem self-learning. 2. Modalitate de predare in grup - Indrumator - Cursant. Citeste mai multe despre platforma de studiu si modalitatea de predare aici!

Ce se intampla dupa ce finalizez cursul? Recunoastere si acreditare

Dupa finalizarea cursului, direct din platforma de studiu, trimite un mail la contact@scoaladestiintespirituale.ro in care sa soliciti diploma. Iti va fi eliberata in 48 ore.

De ce am nevoie pentru a studia acest curs?

Pentru a parcurge cursul Sinele Cuantic este nevoie de conexiune la internet. 

Ce pot face daca nu inteleg ceva?

Poti adresa intrebari Indrumatorului sau comunitatii oricand, direct din cadrul cursului sau din contul tau de cursant.

diploma sinele cuantic.jpg