Curs Numerologie

Curs Numerologie Aplicata si Natala

IN CURAND !!!

Studiul Numerologiei este o arta straveche prin care se descifreaza secretele inscrise in data nasterii si in numele pe care il porti. Pe langa partea teoretica in care vei invata principalele tehnici din numerologia natala, acest curs de numerologie este un program transformational, care pune accent pe lucrul cu sinele, pe activarea potentialului interior si pe modelarea tiparelor necorespunzatoare evolutiei! 

Desi se pot studia separat si nu sunt conditionate unul de celalalt, Cursul de Numerologie Aplicata si Natala face parte din seria:

 

1. Curs Numerologie - Aplicata si natala

2. Curs Numerologie - Matricea Numerologica

3. Curs Numerologie - Previzionala

4. Curs Numerologie - Oculta si Geometrie Sacra

Curs Numerologie Aplicata si Natala - Sistem de predare si modalitate de invatare

SelfLearning (individual). Cursul de Numerologie este disponibil in totalitate imediat dupa achitare. Lectiile sunt parcurse in mod individual pe platforma de studiu a Scolii de Stiinte Spirituale. Intrebarile sau aplicatiile practice se pot adresa/ trimite direct Indrumatorului, care iti va raspunde personalizat. Nu exista program sau orar, vei studia in ritmul ales de tine! Accesul la curs este nelimitat.

Acest Curs de Numerologie este pentru tine daca...

- doresti sa faci primii pasi in studiul Numerologiei

- doresti sa intelegi in ce fel data nasterii si numele pe care le purtam modeleaza personalitatea

- doresti sa afli ce vibratie sta in spatele unui loc, a unei situatii sau a unei emotii

- doresti sa folosesti numerologia ca pe un instrument de transformare personala si evolutie

- doresti sa stapanesti o arta care in trecut era rezervata doar initiatilor marilor scoli de ocultism

- doresti sa obtii Diploma de Initiere in Numerologie - oferita de Scoala de Stiinte Spirituale si trainer - fondator Barbara Bacauanu

De ce acest Curs de Numerologie?

Cursul de Numerologie oferit de Scoala de Stiinte Spirituale, creator astrolog - numerolog Barbara Bacauanu, imbina vechea cunoastere cu o perspectiva noua, aceea a transformarii personale, a imbunatatirii calitatii vietii si a conexiunii cu propriul sine!
 

Invatand cum sa interpretezi corect numerele si simbolurile din spatele lor, poti folosi acest instrument ca pe un ghid personal permanent sau pentru a ajuta alte persoane! Fie ca doresti acest Curs de Numerologie pentru dezvoltarea ta personala sau pentru a deveni expert si a face o meserie din asta, acest parcurs iti va oferi toate informatiile si mijloacele pentru a-ti satisface ambele dorinte!

 

Numerograma iti arata posibilitatile si cararile disponibile, avantajele sau punctele la care trebuie sa lucrezi, astfel incat tu sa ai posibilitatea de a face cele mai bune alegeri si de a trai constient. Invata Numerologie pentru a-ti imbunatati viata, pentru a lua decizii intelepte si pentru a afla care este misiunea ta!

Pentru a gasi cele mai bune raspunsuri este nevoie sa stii unde sa le cauti. Parcurgand acest Curs de Numerologie, vei invata exact cum se adreseaza intrebarile, astfel incat orice raspuns sa se traduca in sfaturi clare, demne de urmat. Astfel, vei ajunge repede la succes personal!

Cursul de Numerologie Aplicata si Natala a fost atent creat de un numerolog cu 14 ani de experienta in consultanta si predare pentru a te ajuta sa deblochezi puterea interioara, sa te cunosti mai bine si sa te desavarsesti, pentru a schimba ceva in viata ta si a altora! ​

Ce vei studia in cadrul Cursului de Numerologie Aplicata si Natala

  1.   Ce este Numerologia? 

  2.   La ce intrebari poti raspunde cu ajutorul calculelor numerologice? 

  3.   Demascarea cifrelor baza si a numerelor maestre in numerologia aplicata

  4.   Simbolistica si influenta prenumelui sau a numelui de familie

  5.   Karma de familie

  6.   Adunarea fadica si transpunerea literelor in cifre

  7.   Fisa numerologului   

  8.   Vibratia nasterii 

  9.    Numarul de expresie 

 10.   Numarul cosmic 

 11.   Vibratia de interior 

 12.   Vibratia de exterior 

 13.   Numarul activ

 14.   Numarul intim

 15.   Numarul ereditar

 16.   Numarul dominant

 17.   Numarul karmic

 18.   Numarul maturitatii

 19.   Numere norocoase

Ce vei sti sa faci la finalizarea Cursului de Numerologie?

- Sa realizezi o Numerograma natala

- Sa faci caracterizari de personalitate 

- Sa oferi sfaturi si recomandari pe baza analizelor numerologice

- Sa stii ce vibratie se afla in spatele fiecarei situatii si cum sa o potentezi sau sa o contracarezi

- Sa lucrezi cu vibratia numerelor pentru a-ti schimba viata

Barbara Bacauanu.jpg

Fa cunostinta cu indrumatorul tau!

Buna! Eu sunt Barbara, autor de programe transformationale, tarotolog, astrolog,  numerolog, indrumator spiritual si fondator Scoala de Stiinte Spirituale, un concept prin care doresc sa impartasesc cunoasterea mea si a altora oricui este pregatit sa faca acest pas!

Prin acest curs, dorinta mea este aceea de a-ti preda Numerologia sub o forma mult mai practica si mai accesibila, adaptata lumii moderne, dar si aceea de a te ghida pe calea cunoasterii de sine, a dezvoltarii abilitatilor si chiar pentru a-i ajuta si tu pe altii la randul tau!