top of page

CURS TAROT
Arhetipuri, Umbre, Opoziții și Inversări


CURS ONLINE - STUDIU INDIVIDUAL
22 arcane majore
Platformă de studiu e-learning
Teorie, Aplicații, Teste, Comunitate, Etalari și Fișe de lucru

Diplomă

 

Curs Tarot - Arhetipuri, Umbre, Opoziții și Inversări

Priveste Arcanele Majore ale cartilor de Tarot din multe alte perspective decat cea clasica, intelegand astfel natura lor complexa.

Foloseste cartile de Tarot la un alt nivel, oferind consultatiilor tale o mai mare profunzime si perspective multiple de interpretare.

Te-ai gandit vreodata cum ar arata viata reala a personajelor cartilor de Tarot? Care sunt arhetipurile din care sunt construite si ce mari legi universale stau in spatele creatiei lor?

Te-ai gandit vreodata cum arata arcanele deca ar fi privite din spate? Ce ar ascunde ele? Cum s-ar schimba perspectiva?

Te-ai gandit vreodata care este latura negativa a fiecarui personaj? Cum se manifesta el si cum s-ar nuanta interpretarile tale?

Dar daca cartea este in pozitie inversata? Cum se schimba interpretarea ei?

Afla raspunsul la toate aceste intrebari intr-un curs complex, inovativ, care iti va aduce 5 noi perspective de interpretare! 

Ce vei invata in acest curs?

Curs tarot 2.png

ARHETIPURILE ARCANELOR MAJORE

Priveste Arcanele Majore dincolo de desenul lor clasic, prin ochii mai multor creatori, pentru a le înțelege rolul profund pe care îl exprima fiecare.

Vei intelege fiecare personaj altfel si vei fi capabil sa ii intelegi sensul in etalari, fara sa ai nevoie de manuale, teorii ale altora sau texte scrise de altcineva.

Totodată, vei recunoaste felul in care se manifesta fiecare personaj in tine si modalitatea prin care sa il exprimi sau sa il sflefuiesti!

Afla care sunt intrebarile pe care sa le utilizezi in consultatii pentru a te apropia cat mai mult de personalitatea omului din fata ta si pentru a-l putea consilia din mai multe perspective.

curs tarot 3.png

ARCANELE MAJORE PRIVITE DIN FAȚĂ

Indiferent de setul de Tarot pe care il utilizezi, intelege care sunt simbolurile reprezentative si chintesenta fiecarei arcane majore.

Află care este partea de lumina a fiecarui personaj si cum se manifesta la modul ideatic!

Curs Tarot 1.png

ARCANELE MAJORE PRIVITE DIN SPATE

Ti-ai imaginat cum arata arcanele majore dintr-o alta perspectiva? Care ar fi peisajul si mesajul daca le-ai vedea din alt unghi, din spate?

Completeaza-ti perspectiva asupra interpretarilor si etalarilor tale adaugand noi nuante si modul de intelegere!

Fiecare arcana are o parte pe care nu o vezi, dar care este acolo, gata sa isi aduca noi semnificatii.

curs tarot 4.png

UMBRA ARCANELOR MAJORE 

 

Toate personajele cartilor de Tarot contin o polaritate pozitiva, ideatica, precum si una negativa, denumita Umbra.

Exista anumite parti ale personalitatii noastre care stau ascunse in intuneric, pe care nu le vedem cu usurinta sau pe care nu dorim sa le recunoastem!

Esti gata ca ele sa iti fie dezvaluite de cartile de Tarot!

Intelegand Umbrele arhetipurilor si partea lor primara, neevoluata, vei dobandi mai multa cunoastere si vei avea capacitatea de a formula interpretari complexe, psihologice, etalarilor tale!

curs tarot 5.png

ARCANELE MAJORE INVERSATE (OPUSUL sau RĂSTURNATE)

 

Ce se intampla daca personajele cartilor de Tarot nu isi indeplinesc misiunea? Ce se intampla daca rateaza sau daca intentia lor nu se manifesta cum ar trebui?

O alta perspectiva a arcanelor majore este aceea in care capacitatile lor sunt pierdute, in care isi folosesc gresit abilitatile sau in care li se aplica reversul medaliei!

Ce spun cei care au parcurs cursul?

Cu ce te ajută acest curs?

Alte cursuri de Tarot

bottom of page