top of page
  • Poza scriitoruluiBarbara Bacauanu

CORONAVIRUS. SATURN IN VARSATOR. MARILE CRIZE

Din punct de vedere astrologic, urmatoarea perioada este marcata de intrarea planetei Saturn in zodia Varsatorului (21 martie – 1 iul 2020 si 16 dec 2020 – 7 mar 2023).

Ce s-a mai intamplat in istorie atunci cand a avut loc acest aspect?1. Marea criza economica a anilor 1929 – The Great Depression. Cea mai mare cadere economica din istoria lumii industriale, a durat 10 ani. Anii 33 – 34 (Saturn in Varsator) au fost cei mai crunti, deoarece putine tari din lume erau neafectate! Milioane de oameni erau someri, iar revenirea a fost foarte grea! Multe tari au trecut la un regim fascist, nazist sau comunist, astfel instalandu-se dictatura. In 1933, Stalin si-a intarit puterea, iar Hitler s-a declarat lider absolut al Germaniei.

2. Criza economica post comunista – 1991, an care marcheaza sfarsitul razboiului rece (odată cu prăbușirea regimurilor comuniste). Saturn in Varsator (1991 – 1993)! În urma războiului, procesul de restructurare economica a lăsat, din nou, milioane de șomeri, totul transformandu-se într-o recesiune mult mai severă decât prima.

3. 2020 – 2023. Datoria noastra in acest moment este sa aratam ca am invatat din greselile trecutului si sa ne mobilizam in asa fel incat sa evitam posibilele scenarii nefaste sau, macar, sa le atenuam efectele! In 33 s-au ridicat ziduri si lumea a fost incorsetata, in 91 au picat si lumea s-a eliberat. Probabil ca linia ce separa cele doua este foarte fina, iar asa cum spuneam ieri, lumea se poate imparti!


116 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

תגובות


Alte articole
Urmareste-ne si pe
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page