top of page
  • Poza scriitoruluiBarbara Bacauanu

Horoscop 2023 - Berbec


Este foarte posibil ca în prima parte a anului să nu îți mai găsești locul, să nu te mai regăsești, să nu mai ai aceleași dorințe ca cele actuale și să începi să îți pui întrebări. Spațiul interior, introspecția, dialogul cu propria persoană vor fi esențiale în găsirea răspunsurilor pe care le cauți, deoarece situația este mai profundă!


Dacă ești suficient de sincer cu tine și ai curaj să pui punctul pe i, vei constata că nu ai locul de muncă potrivit, că relația în care ești nu te mai reprezintă, că ești lipsit de viață și că planurile și visurile pe care ți le făceai altădată nu își mai au rostul!

Una dintre toate acestea sau toate la un loc!


Ca atare, ai nevoie de o schimbare, de un salt în necunoscut, de adrenalină și de ceva care să te bucure cu adevărat! Ai multe proiecte, idei, chestii de oferit și capacitatea de a muta munții din loc, dar trebuie să te pui pe traiectoria potrivită, aceea care te motivează cel mai mult! În acel moment nu vor exista bariere care să îți stea în cale!


Și dacă este ceva care să te împiedice, vei fi dispus oricând să te eliberezi, să faci curățenie, să spui la revedere și să zbori mai departe! Linia dharmei se va afla din cea de-a doua parte a anului în semnul tău, așa că ai încredere! Este timpul să arăți cine ești, cum ești și să fii autentic! Multe măști pică, iar ție îți va face plăcere să te redescoperi, să te împuternicești și să fii pe deplin independent! Ai multe resurse, ești talentat și ai acumulat experiență, acum nu trebuie decât să pui totul în practică și să te valorifici.


Poate fi anul în care aduni roade, câștigi mult mai bine decât ai fi crezut, în care dai lovitura sau în care expresivitatea este la cote maxime! Nu te pierde și oferă ce ai mai bun, deoarece vei fi recompensat pe măsură!


Relațional, dacă ești în relația potrivită, în care vă susțineți, vă oferiți liberate și formați un cuplu din toate punctele de vedere, nu ai de ce să îți faci griji. Vă veți savura momentele de glorie ale fiecăruia împreună! În schimb, nu rămâne atașat de lucruri sau situații care te țin pe loc, nu mai pot fi înviate și caută să mergi mai departe! Chiar dacă anul are un iz de aventură, de explorare, de instabilitate și de dorință de îndrăgostire, la capătul drumul vei descoperi că ai experimentat exact trăirile de care aveai nevoie pentru a te simți din nou viu, conectat la viață și la propria persoană!


Caută să vezi ce este cu adevărat important pentru tine, pentru ce merită să mergi înainte, care sunt lucrurile sau persoanele de valoare din viața ta și apreciază-le! Mergi către adevăr, bucurie, pasiune personală și vei descoperi comori atât interioare cât și exterioare!

Îndrăgostește-te de tine și îmbracă-ți menirea!


Dacă te regăsești în ceea ce am scris sau te ajută această postare, lasă-mi un semn în comentarii!


Un an minunat îți doresc!

 

Iti doresti sa studiezi in Scoala de Stiinte Spirituale?

Viziteaza pagina: Cursuri!

29 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Alte articole
Urmareste-ne si pe
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page