Simboluri
Harta Destinului personal

Curs Arhetipuri si Simboluri
* cuprinde Psihologie Jungiana, Astrologie, Numerologie, Geometrie sacra, Simboluri transperente

Cursul Simboluri face legatura dintre Psihologia arhetipurilor, al carei fondator este doctorul, psihologul si psihiatrul Carl Gustav, Astrologie, Numerologie, Geometrie sacra, unindu-le intr-un singur limbaj, arhetipurile

Asemeni unor ștampile ce conțin coduri specifice, odată marcate pe trupul nostru, arhetipurile încep să ne contureze personalitatea, să ne dicteze modul în care percepem realitatea și felul în care trăim, situațiile și oamenii de care ne înconjurăm, precum și modalitatea în care interacționăm cu ei. Într-un grad mai mic sau mai mare de dezvoltare, există multe arhetipuri în noi, iar multe altele așteaptă să fie descoperite și activate. Ele ne provoacă pe rând, în diferite momente ale vieții și ne atrag atenția să acționăm în direcția lor, iar dacă nu suntem conștienți, ele ne pot lua puterea și se pot manifesta în locul nostru.

Jung a explicat principalele 12 arhetipuri ce stau la baza configurațiilor umane (Conducătorul, Omul de rând, Jokerul, Protectorul, Eroul, Înțeleptul, Iubitul, Rebelul, Exploratorul, Vrăjitorul, Inocentul și Creatorul). Ele corespund semnificațiilor celor 12 zodii din astrologie, precum și zeităților asociate lor, dar și mai mult de atât! Fiecare zodie este o dimensiune a conștiinței, în care stă un univers întreg de explorat, o lume cu personaje și provocări proprii.

In cursul simboluri vor fi studiate mai mult de o suta de arhetipuri!!! PROMO!!! Patru cursuri intr-unul singur! Beneficiaza de oferta!

1. Universul arhetipurilor si al simbolurilor - legatura dintre psihologie si astrologie.

2. Harta astrala a arhetipurilor personale - Calatoria, lectiile, provocarile si fricile eroului interior. Harta astrala ca instrument de evolutie personala. Planetele ca arhetipuri personale. Caile de destin. 

3. Harta numerologica a arhetipurilor personale. Fatetele personalitatii tale si cum numerele se transforma in arhetipuri. Modalitatea in care arhetipurile iti influenteaza destinul.

4. Geometrie sacra, magie si simboluri. Formele geometrice sunt arhetipuri cu o incarcatura energetica imensa. Simbolurile se regasesc peste tot si formeaza universul. Formele geometrice sunt numere si expresii ale energiilor planetare.

28 ore live + materiale scrise + teme de lucru + platforma elearning

Incepem calatoria in 13 ianuarie 2022! (Seria 2)

arhetipuri.png

Cu totii am fost sau suntem inca fascinati de universul plin de semnificatii al basmelor, de povesti supranaturale, cu eroi, printese, balauri, regi si regine. Lumi fantastice in care totul este posibil, in care imaginatia nu are limite, in care binele se lupta cu raul, in care mai multe dimensiuni se impletesc sau in care personajele se aventureaza in misiuni periculoase, incitante si pline de mister, ne imbie sa visam, sa ne identificam sau sa ne dorim ca viata noastra sa fie altfel.

 

Drumul eroului din poveste reprezinta realizarea unei călătorii pentru a descoperi comoara adevăratului său sine și apoi întoarcerea acasă pentru a primi recompensa și a ajuta la transformarea regatului sau, adica la transformarea propriei vieți. Căutarea în sine este plină de pericole și capcane, însă darurile sunt mari la finalul ei: capacitatea de a fi plin de succes în lume, cunoașterea misterelor sufletului uman, sansa de a găsi și a exprima propriile talente și de a trăi intru comuniune iubitoare cu alți oameni.

 

Cu toate ca pe toate le consideram povesti, fara sa ne dam seama, eroii din basme si mituri, fiintele arhetipale, zeii si zeitele sunt personaje cat se poate de vii, care traiesc in noi, in tipare subconstiente, in simboluri, iar fiecare din noi urmeaza o poveste, un drum eroic.

 

In cursul Simboluri te invit si pe tine sa pornesti intr-o calatorie eroica, in care sa te descoperi pe tine, in care sa recunosti care este povestea cu care te identifici, care sunt personajele ce joaca in ea si, mai ales, cum ii poti schimba finalul!

 

 • Care sunt tiparele care s-au manifestat cel mai mult in viata personala si de ce?

 • Care sunt rolurile pe care le joci cel mai frecvent si cum poti ajunge la perfectionarea lor?

 • Cum poti deveni o varianta mai buna a ta?

 • De ce s-au intamplat anumite evenimente si care au fost lectiile de viata pe care a trebuit sa le inveti?

 • Care sunt provocarile momentului?

 • Care este tiparul tau astral si cum arata harta arhetipurilor personale?

 • Care este modalitatea si calea prin care tu poti prospera cel mai repede!?

 

 

Toate acestea le vei afla pe parcursul a 7 saptamani de curs, 28 ore de predare live!

 

Numerograma personala si harta astrala iti vor dezvalui scenariile de viata in care poti sa te desavarsesti, iar povestea arhetipurilor si geometria sacra te vor invata cum sa faci schimbarile de care ai nevoie pentru a persevera in toate domeniile vietii!

Fii acum eroul care porneste in calatoria desavarsirii de sine, la finalul povestii te asteapta mari recompense!

Nota: pentru acest curs nu este nevoie de cunostinte anterioare de psihologie, astrologie, numerologie sau geometrie sacra.

 

Ce vei studia in cadrul Simboluri? 4 cursuri in 1!

 

Simbolurile se regasesc peste tot in jurul tau si compun fiecare aspect al vietii. Invatand semnificatia lor vei ajunge nu numai sa decodifici mesajele ce iti sunt transmise permanent de catre univers, divinitate sau subconstient, dar si sa comunici la randul tau cu lumea invizibila sau sa operezi la nivel subtil cu realitatea ce te inconjoara.

 • Arhetipuri si psihologie - Destin vs Liber arbitru

Psihologia si Astrologia isi dau mana pe calea cunoasterii universului interior si exterior al omului.

Invata despre modalitatea in care arhetipurile se transforma in tipare de viata si despre felul in care acestea iti pot guverna parcursul

Tipare, patternuri si arhetipuri in viata personala. Conceptul de inconstient personal si colectiv, supraeu, umbra, proces de individuare, calatorie a eroului. Dimensiunile psihicului si caile de evolutie. Destin vs Liber arbitru. Provocarea de a evolua!

 • Astrologie natala - Axe de destin si cai de evolutie personala.

 

O incursiune in povestea zodiilor, planetelor si aspectelor astrologice. Harta astrala ca harta a arhetipurilor personale. 

Arhetipuri si personaje ale zodiacului: Inocentul, Orfanul, Razboinicul, Magicianul, Creatorul, Distrugatorul, Conducatorul, Regele, Diva, Copilul, Bufonul, Vindecatorul, Rebelul, Vindecatorul, Salvatorul, Victima, Martirul, Mama, Vampa, Seducatorul, Sabotorul, Femeia mistica .... samd

Provocari, Umbre, Frici, Recompense si Daruri ale arhetipurilor

Tu cine esti?

Jocul planetar si harta ta. Axe de destin si cai de evolutie personala. 

 • Numerologie aplicata - Harta arhetipurilor personale - Oglinda

O incursiune in lumea numerelor si a arhetipurilor sale - numerele de baza 0 - 9 si numerele maestre - 11, 22, 33, 44...

Harta numerologica personala - cum te influenteaza data nasterii si numele pe care il porti

Vibratia nasterii, Numarul de expresie, Vibratia de interior si de exterior, Numarul activ, Numarul karmic, Numarul Maturitatii, Numerele dominante, Numarul karmic al familiei

Harta arhetipurilor numerologice - ce te reprezinta si care sunt rolurile pe care ti le asumi?

Oglinda personalitatii tale. Cai de dezvoltare armonioasa. Vindecarea. 

Simbolistica cifrelor

Legatura dintre psihologie, astrologie si numerologie.

 • Geometrie sacra

 

Formele geometrice sunt simboluri, energii primordiale, din care se nasc Numerologia, Astrologia si toate principiile spirituale ale lumii!

Punctul, Cercul, Sfera, Monada, Binada, Linia, Triunghiul, Piramida, Patratul, Cubul, Crucea, Pentagrama, Hexagrama. Formele perfecte ale lui Platon.

Legatura dintre psihologie, tipare, configuratii, astrologie si numerologie! 

Talismane si artefacte. Cum te influenteaza constelatiile in care joci?

Ce este in interior este si in exterior, precum sus asa si jos

Influentarea mediului inconjurator prin simboluri. 

Limbajul naturii si al universului - cum il decodifici?

 • Simboluri transparente, Revelatii

Revelatii, instrument de dezvoltare personala si evolutie.

Calea intuitiei si a dialogului cu sinele.

Constient - subconstient. Sine - Ego. Interior - Exterior. Destin - Predestinare.

Povestea celor 72 simboluri transparente: calatoria eroului Jungian, arhetipurile astrologice, caile de destin, numerele si configuratiile geometrice!  

 

De ce sa te inscrii? - Curs unic in Romania!

Daca esti pasionat de psihologie si stiintele spirituale, acest curs fascinant te va purta pe diferite niveluri de cunoastere, astfel incat vei intelege care este veriga ce le leaga pe toate si cum te poti folosi de ele pentru a trai constient, pentru a face schimbari radicale in viata ta si pentru a atrage realitatea pe care ti-o doresti! Totodata, vei fi pus fata in fata cu tiparele si personajele care iti compun viata, astfel incat sa obtii o mai mare claritate asupra traseului tau!

PSIHOLOGIE - ASTROLOGIE - ARHETIPURI - NUMEROLOGIE - GEOMETRIE SACRA - SIMBOLURI - REVELATII - HARTA EULUI SI A DESTINULUI

Ce vei sti sa faci la sfarsitul cursului?

 • Sa activezi vederea si gandirea simbolica

 • Sa identidici in viata ta si a celor din jur arhetipurile active

 • Sa stii care sunt fricile, provocarile, recompensele si cele mai rapide cai de evolutie ale arhetipurilor

 • Sa realizezi un profil numerologic complet

 • Sa operezi cu simboluri, planete, zodii, numere, forme geometrice

 • Sa intelegi care sunt tiparele dupa care oamenii actioneaza si de ce 

 • Daca esti astrolog sau numerolog, pentru a-ti imbunatati calitatea si profunzimea consultatiilor, sa oferi o abordare psihologica clientilor tai

 • Sa influentezi realitatea prin felul de a fi, de a vorbi, de a gandi si de a actiona

 • Sa fii autentic

Modalitate de desfasurare

 • Sesiuni saptamanale live pe Zoom - joia - 18 - 22. Sesiunile live vor fi inregistrate pentru ca tu sa beneficiezi de ele si dupa finalizarea cursului. 

 • Grup zilnic de conversatii pe Whatsapp

 • Platforma elearning Scoala de Stiinte Spirituale

 • Suport de curs scris

Psihologie si Astrologie - Harta arhetipurilor personale - 12 ore (3 saptamani)

Numerologie aplicata si Psihologie - 8 ore (2 saptamani)

Geometrie sacra si simbolistica oculta - 4 ore (1 saptamana)

Revelatii, simboluri transparente - 4 ore (1 saptamana)

Durata, pret si data incepere curs

Durata: 7 saptamani - 28 ore predare

Pret promotional: 700 lei.

Ulterior acestei sesiuni de predare, cele patru cursuri vor fi livrate separat si vor avea preturi individuale. 

Data de incepere: Seria 2 - 13.01.2022

Locuri

Locurile per serie sunt limitate. Asigura-l pe al tau prin completarea formularului de inscriere, iar eu o sa revin catre tine mai aproape de data evenimentului. 

Recunoastere si acreditare

Se ofera diploma de participare - Simbolistica - Numerologie, Astrologie, Geometrie sacra si Arhetipuri, sub semnatura Scoala de Stiinte Spirituale , indrumator (astrolog, numerolog) Barbara Bacauanu