top of page
birth-chart-version-2.jpg

TIPARELE HARTII NATALE
Geometria sacra a hartii natale si liniile de destin
Cursuri Astrologie

Fie ca vrei acest curs de astrologie pentru dezvoltarea ta personala sau pentru a deveni expert in astrologie si a adauga o noua metoda de lucru consultatiilor tale, acest parcurs iti va oferi toate informatiile si mijloacele pentru a duce astrologia la un nou nivel!

 

Cursul de Tipare si configuratii in harta natala imbina cunoasterea aspectelor si a geometriei sacre cu o perspectiva noua, aceea a transformarii personale, a imbunatatirii calitatii vietii si a conexiunii cu propriul sine!

 

Daca ti-am captat atentia si este ceea ce cauti, ramai pe aceasta pagina si citeste in continuare toate detaliile despre ce iti voi dezvalui in cursul:

Tiparele Hartii Natale! 

Geometria sacra a hartii natale si liniile de destin

 

 • Harta astrala, privita dintr-un anumit unghi, este un sistem de forme simple - linii, triunghiuri sau poligoane, care alaturate, suprapuse si intersectate alcatuiec minunate constructii geometrice, ce pot fi citite atat in 2D precum o harta geografica sau un plan arhitectural, dar si in 3D, precum o macheta a propriei constiinte. Înțelegând aceste desene sacre si felul in care ele functioneaza spiritual si fizic, in propria viata, vei dispune de o cunoastere profunda a traseului sufletului tau pe parcursul vietilor anterioare, precum si modalitatea in care se desfasoara acum pentru a se transforma mai departe, in vietile viitoare. 

 

 • Harta natala nu este un element static, ci este o constructie a ceea ce ai fost si este sufletul tau. In ea sta codat intreg planul tau de destin si toata informatia trecuta, prezenta sau viitoare. In cursul Tiparele hartii natale, te voi conduce pe un nivel superior, in care vei invata o noua metoda de interpretare a hartilor astrologice, ce iti va deslusi tiparele dupa care functioneaza constiinta, automatismele si liniile de destin, abilitatile ascunse, blocajele si punctele nodale, potentialul pe care il ai de manifestat, precum si toate metodele si tehnicile de a ajunge acolo!

 • Precum un inginer alchimist sau un arhitect al spatiului cosmic, vei invata sa privesti hartile astrale ca pe un adevarat sistem energetic, format din circuite, retele si cai, prin care vibratii de naturi diferite comunica, fuzioneaza, se intretaie si coopereaza pentru a descrie structura ta energetica, divina, dar si cristalizata, materializata.

​​

 • Pe langa informatiile pretioase pe care ti le ofera interpretarea combinatiilor dintre planete, zodii si aspecte, harta natala poate fi citita si aprofundata pe mai multe niveluri de intelegere! Vei invata sa privesti hartile in culori, forme geometrice sacre si sa descifrezi tiparele unice ale mandalei tale astrologice!

tiparele hărții astrale 2.jpg

Ce vei sti sa faci la finalizarea acestui Curs de Astrologie?

 • Cursul Tiparele hartii natale face parte din procesul de formare continua a astrologului si este un pas esential pentru tine daca doresti sa stapanesti aceasta stiinta la nivel de expert

 • Nu vei mai privi si interpreta aspectele planetare izolat, doua cate doua, ci holistic, ca intr-o mare retea

 • La finalul cursului, iti vei extinde aria de perceptie si vei invata sa te conectezi la sinele divin si la sursa universala de informatie a unei harti astrale

 • Vei sti sa alcatuiesti diagrama constiintei si sa interpretezi o mandala astrologica

 • Vei sti sa descifrezi formele geometrice simple si tiparele astrale complexe, sa corelezi informatii din mai multe imagini si sa alcatuiesti traseul energetic al constiintei

 • Vei intelege cum coopereaza si comunica planetele in functie de formele geometrice pe care le alcatuiesc impreuna 

 • Vei sti sa privesti harta astrala tridimensional, in forme, culori si constructii si sa interpretezi ca un expert

 • Pe masura ce vei practica intai pentru tine, vei observa ca intuitia si abilitatea de a vedea dincolo se extinde!

sacred-geometry-symbols.jpg

Ce vei studia in cadrul cursului Tiparele hartii natale?

 • Aspectele formelor geometrice

 • Traducerea aspectelor in energii planetare

 • Traducerea aspectelor in culori

 • Limbajul culorilor

 • Tipare si aspecte in functie de frecventa culorilor

 • Tipare si configuratii formate dintr-o singura culoare, din doua sau trei culori

 • Tipare si configuratii fara o culoare

 • Diagrama constiintei

 • Tipare, configuratii si tipuri de personalitati

 • Pozitia tiparelor in case si cadrane

 • Mai multe tipare intr-un singur

 • Scurgerile de energie

 • Tiparele cu colturi sau laturi lipsa

 • Magia si limbajul tiparelor

 • Forme simple si forme complexe:

 • Marele triunghi al talentelor, Micul triunghi al invatarii, Zmeul, Plicul, Leaganul, Degetul lui Dumnezeu, Patratul mistic, Steaua lui David, Ochiul, Parasuta, Yod-ul, Focarele, Patratul acumularii, Formele manifestarii, Triunghiul cercetarii si al explorarii, Triunghiul proiectiei, Trapezul, Cutia Pandorei, Cada, Fluturele, Valiza, Trambulina, Alergatorul, Microscopul, Farsorul ... samd  

barbara-bacauanu.jpg

Fa cunostinta cu indrumatorul tau

Eu sunt Barbara Bacauanu, autor de programe transformationale, tarotolog, astrolog, numerolog, indrumator spiritual si fondator Scoala de Stiinte Spirituale.

 

Prin acest curs, dorinta mea este aceea de a-ti preda Tarotul sub o forma mult mai practica si mai accesibila, adaptata lumii moderne, dar si aceea de a te ghida pe calea cunoasterii de sine!

 

Cursul de Tarot initiere este un curs inovativ, unicat in Romania si face parte din seria de programe transformationale:

 1. Dialoguri cu Sinele (Tarot Initiere)

 2. Transformarea Sinelui (Tarot Master)

 3. Sinele Cuantic (Meditatii mindfulness)

 

In trecut, arta Tarotului era folosita in mod ocult, fiind dezvaluita doar initiatilor, ce o practicau pentru divinatie, dobandirea intelepciunii sau a claritatii, precum si ca pe un veritabil ghid pentru desavarsirea spirituala! 

Acum, Tarotul este accesibil oricarei persoane care doreste sa isi activeze marele potential interior, format din liber arbitru, intuitie, clarvedere si constienta de sine!

Activeaza-ti puterea personala si descifreaza mesajele cartilor de Tarot ca un adevarat expert!

Intrebari frecvente despre Curs Tarot

 

Ce se intampla dupa ce platesc?

Daca ai optat pentru varianta SelfLearning (studiu individual), concomitent cu achitarea taxei, vei fi indrumat catre realizarea unui cont de cursant. De aici, poti accesa Panoul de control al cursului, in care vei regasi toate materialele descrise mai sus. Procesul este instant!

Ce se intampla dupa ce finalizez cursul?

Recunoastere si acreditare

Dupa finalizarea cursului, adreseaza un mail si solicita diploma. Aceasta iti va fi eliberata in decurs de 48 ore de la solicitare.

De ce am nevoie pentru a studia acest curs?

Pentru a parcurge cursul de Tarot Initiere online este nevoie de conexiune la internet si un set de carti de Tarot Rider Waite.

Tarot Cards

14 MODULE

100 LECTII

 SUTE de APLICATII PRACTICE

+

BONUS!!! ACCES la BAZA DE DATE cu peste 140 de ETALARI deja realizate si in permanenta crestere

Ce spun cei care au participat?

Ce este Tarotul?

Tarotul este o arta si o practica extrem de veche, dar pentru multi oameni ea este invaluita cu totul de mister. Tarotul este o metoda de a vedea adevarul vietii folosind simboluri mistice si imagini. Simbolurile si secventele care apar in timpul citirii Tarotului, atunci cand este interpretat corect, pot fi folosite ca o modalitate de divinatie, ca un ghid spiritual sau ca un ghid personal. Simbolurile Tarotului sunt cheia catre psihic si trezirea constiintei.

Cursurile de Tarot Scoala de Stiinte Spirituale 

Cursurile de Tarot din cadrul Scoala de Stiinte Spirituale sunt atent realizate pentru a indeplini complexitatea de probleme si nevoi ale cursantului, precum si pentru a face cunoscut Tarotul pe toate nivelurile sale. 

Nivelul I - Cunoasterea cartilor de Tarot. Lucrul ca cartile de Tarot in etalari. Tarotul ca practica divinatorie. Tarotul ca mijloc de introspectie si terapie. Toate acestea sunt acoperite de teoria si practica cursului de Tarot Initiere.

La cel mai de baza nivel al lor, Cartile de Tarot sunt imagini cu ajutorul carora tarotologul se conecteaza la intelepciunea universala si exprima in cuvinte situatii ce au avut loc in trecut, exista in prezent sau tind sa se manifeste in viitor. Fiecare carte de tarot exprima mai multe situatii de viata sau mai multe aspecte ale personalitatii umane, astfel incat ele pot reliefa adevarate povesti care oglindesc realitatea.  

Pe un nivel superior de intelegere, cartile de Tarot au avut intotdeauna radacini adanci in practica psihologica. Carl Jung a explicat cum acestea sunt o modalitate de a reprezenta arhetipurile omenirii sau trasaturi universale precum forta, ambitia, curajul, perseverenta, pasiunea, iubirea, lasitatea, vina, rusinea, durerea ..., facandu-le instumente ideale pentru terapie si dezvoltare personala.

Cartile de Tarot sunt imagini aplicabile oricarei persoane astfel incat pot oglindi un film al vietii personale sau a unei situatii punctuale. Odata ce imaginea realitatii este asezata in fata practicantului, a studentului sau a pacientului, ea creeaza adevarate revelatii prin care devine foarte clar ceea ce se doreste de fapt. Aceasta tehnica te va ajuta sa iti exteriorizezi problemele, sa devii constient si sa pornesti catre rezolvarea lor!   

Cartile de Tarot iti permit sa iti povestesti viata in imagini, culori si simboluri. Unele iti pot crea emotii frumoase si o stare de bine, altele te vor speria sau iti vor aduce disconfort. Privind sperantele sau temerile, dorintele sau esecurile in fata, vei intelege care este cea mai rapida metoda de vindecare sau de solutionare a blocajelor cu care te confrunti.

Frumusetea si maretia acestor imagini este aceea ca se adapteaza unicitatii fiecaruia, ca pentru fiecare persoana in parte ele pot semnifica altceva si ca in functie de personalitatea celui ce lucreaza cu ele, pot trezi diferite tipuri de amintiri, de abilitati sau de fluxuri de energie!  

Nivel II - Folosirea cartilor de Tarot ca mijloc de transformare personala. Meditatii ghidate cu ajutorul cartilor de Tarot. Tarotul ca mijloc de introspectie, planificare si transformare a propriei vieti. Toate acestea sunt acoperite de cursul Tarot Master - Transformarea Sinelui.

Adaptate lumii moderne in care traim si cunoasterii actuale in care intelegem ca fiecare are capacitatea de a modifica realitatea conform gandurilor, emotiilor si vointei proprii, meditatiile ghidate si practicile ritualice cu ajutorul cartilor de Tarot reprezinta cel mai profund mod de utilizare a lor!

Conceput ca un adevarat program de transformare personala, cursul de Tarot Master imbina cele mai noi tehnici de meditatie ghidata cu studiile de fizica cuantica pentru a te ajuta sa iti reprogramezi viata!

Revelatii Simboluri Transparente.png

Oracolul
Psihoterapeutic

 • Esti in cautare de raspunsuri?

 • Esti psihoterapeut sau practici o alta forma de terapie?

 • Iti doresti sa ajuti cat mai multe persoane sa isi raspunda la intrebari, sa se vindece, sa isi gaseasca sensul in viata si sa aiba parte de revelatii?

 • Citeste mai departe despre un nou instrument psihoterapeutic, unic in lume, ce se bazeaza pe metoda de vindecare si lucru cu Sinele a lui Carl G Jung, dar si mai mult!

 • Instrument de terapie - autocunoastere - psihoterapie - divinatie - introspectie si vindecare

 • Odata ce te conectezi cu el, vei activa intelepciunea interioara, intuitia si capacitatea de auto-vindecare!

 • Se adreseaza direct lucrului cu subconstientul si umbra interioara.

 • Revelatii uimitoare!

Sau poate te intereseaza alte cursuri:

Cursuri Astrologie

Autorizat Ocupatia Astrolog, Natala, Karmica, Previzionala, Relationala, Orara

Fie ca vrei sa faci din astrologie o profesie sau fie ca vrei sa folosesti astrologia ca pe un instrument de transformare si dezvoltare personala, cursurile sustinute de catre Barbara Bacauanu iti vor satisface ambele dorinte.​​

Cursuri Tarot

Initiere, Master

Tarotul este o metoda de a vedea adevarul vietii folosind simboluri mistice si imagini. Simbolurile pot fi folosite ca o modalitate de divinatie, ca un ghid spiritual sau ca un ghid personal, deoarece ele sunt cheia catre trezirea constientei.

Cursuri psihoterapie si lucrul cu sinele

Anima si Animus, Banii, Revelatiile arborelui genealogic

Cursurile Revelatii reprezinta parcursuri de lucrul cu sinele prin aplicatii psihoterapeutice si instrumentul holistic Revelatii, Simboluri Transparente.

Cursuri Legea Atractiei si Manifestare

Fluxul Prosperitatii - Atrage banii si succesul

Cursurile TotalReset iti vor schimba realitatea personala, invatandu-te cum sa materializezi imediat tot ce iti doresti!

Limbajul Luminii

Transmisiuni gratuite si sesiuni private

Limbajul luminii este limbajul sufletului. Asculta sesiuni, meditatii, transmisii pentru activare, vindecare, eliberare, meditatie.

Cursuri Cristale

Pachet cadou

Esti pasionat de frumusetea cristalelor?
Invata cum sa folosesti vibratiile si energiile corpului tau pentru a le induce in cristale si cum sa iti dezvolti abilitati psihice.

Cursuri genealogie si terapii sistemice

Revelatiile arborelui genealogic, Constelatii familiale

Onoreaza stramosii tai pentru a primi binecuvantarea de care ai nevoie pentru a insenina atat prezentul cat si viitorul!

Cursuri Numerologie

Aplicata, Natala, Previzionala

Numerologia foloseste numerele pentru a decodifica liniile de destin, pentru a planifica cel mai bun moment al unui eveniment, pentru a identifica cand o situatie este cel mai probabil sa se intample, precum si care sunt cauzele pentru care ceva s-a intamplat!​

Cursuri Meditatie ghidata si Ritualuri

Sinele Cuantic, Afirmatii pozitive, Lumea Cristalelor

Fiecare gand pe care il emiti iti modeleaza viitorul. Tu creezi experientele de viata prin gandurile pe care le emiti si prin cuvintele pe care le rostesti.

Cursuri Arhetipuri si Simboluri

PsihoAstrologie

Tipare, patternuri si arhetipuri in viata personala - cum le identificam si cum le vindecam? Invata despre modalitatea in care arhetipurile se transforma in tipare si despre felul in care acestea iti pot guverna viata.

Cursuri dezvoltare personala

Anima si Animus, Fluxul Prosperitatii, Sinele Cuantic, Revelatiile arborelui genealogic

Nu esti ceea ce ti s-a intamplat, ci ceea ce alegi sa devii! Cel mai bun mod de a-ti prezice viitorul este sa il creezi!

Cursuri Geometrie sacra

Pachet cadou pentru Numerologie

Formele geometrice sunt tipare de energie, care se supun unor vibratii - Vibratiile creatiei. Fiecare forma/ tipar are un rol al sau, emite si sustine un anumit tip de energie necesara individului, colectivului, planetei, universului. Doar prin simpla contemplare a unor tipare considerate sacre, mintea inconstienta acceseaza informatie.

Workshop de Constelatii

Constelatii familiale si intentionale

Primeste invitația de a călători în trecutul îndepărtat al familiei pentru a vedea, înțelege și a elibera poveștile nespuse, secretele, evenimentele și trăirile strămoșilor tăi.

bottom of page