top of page
  • Angelica Tudor

Chiron, detinatorul cheii hartii mele nataleE verde ca iarba, pare linistit, dar inlauntrul lui arde cu valvataie, sta parca pe un butoi de pulbere, gata de acțiune, la 13° în Berbec, în Casa a 7-a în, Casa relatiilor, a partenerului de viata, a căsătoriei, a tot ceea ce inseamna parteneri, colaboratori, asociați, a dușmanilor declarați, tot ceea ce am văzut la relația parintilor, tot ceea ce atragem în viata personala.


13° în Berbec, interesant, nu?


În numerologie, 13 este considerat un numar fatidic, după spusele unora, norocos după spusele altora. Am fost tot timpul de parere ca 13 este asa cum vrem noi sa fie, un număr care dărâmă o coliba ca să construiască un edificiu impunător, nou nouț, cu alta fundație, stabil, futurist.


13° In Berbec e cumva o capcana, e cumva un Phoenix deghizat în liniște, în iarba, în trup sau e acea cheie care deschide cutia Pandorei?


Nu se știe, dar ma împinge încet, sigur sau chiar distrugător spre vindecare sau …ardere, distrugere..


Sublim sau cutremurător?


Sta în Casa Relatiilor, așteaptă ca un chirurg de notorietate, pregătit, în sala lui curata, dezinfectata, cu bisturiul în mana, sa ma vindece de trecut, de rani, de durere. A devenit priceput, maestru în relații, decan la Universitatea în care se studiază, pe viata …sufletul, durerea, iubirea …


Și uite-l cum sta în centrul lumii mele, luptandu-se sa vindece, sa aline, tot ceea ce ma tine pe loc, cu tot ceea ce cunosc, cu locul de unde vin. E în război în contradicții și discuții interminabile și cu locul unde trebuie sa ajung.


Încep sa înțeleg. E un perfecționist, e un terapeut de talie mondiala. El nu face lucrurile de mântuială, le vrea perfecte, vindecate. Ii vindeca pe toți, da sfaturi minunate, culese din toate suferințele lui, din toate trăirile lui … ale mele ..


El este cel care desface nodul gordian la Hartii mele.

Te-am prins!


Acum stiu ca nu am trăit jumătate de secol în zadar. Acum stiu ca el dorește sa împace și sa echilibreze trecutul meu, cu viitorul meu .. cu destinul. Revenirea lui Chiron in pozitia initiala din momentul nasterii mele imi poate elibera sufletul, ma poate ajuta sa ma accept asa cum sunt, nu asa cum mi as fi dorit sa fiu, chiar daca asta doare sau uneori ma bantuie regretele.


Uite-l cum se opune, cum sta în Careu în T, pare înfricoșător,caut rana sa o vindec. Am gasit-o, e relația parintilor mei, o rana sângerânda, acoperita de o cicatrice urata, care doare și ma face sa caut siguranța, compromisul, în toate relațiile mele, frica de a nu fi acceptata, de a fi părăsită, de a nu fi destul de buna pentru ceilalți.


Dar Chiron nu e singur, are aliați ce îl ajuta, aliați puternici care ii stau de-o parte și de alta echilibrandu-l.


În dreapta lui, sta Saturn la 13° în Gemeni, Casa a 9-a (iar 13) , făcând cu acesta un sextil la orb 0, iar în stânga, în sextil, Soarele acompaniat de Mercur tot la 13°, o minte clara, strălucitoare, inovativa, primind informații din viitor, făcând cu Saturn o alianță de nădejde, totul pentru a dezlega și descifra nodul gordian al hartii, al vieții.


Nimic nu e la voia întâmplării. Se fac alianțe puternice, lupta se duce la nivel mental, inteligent și clar.


Si uite cum vine Neptun, cu capul limpede, cu știința clara, vara vise iluzorii, cu talentul și intuitia lui, ținut din scurt de Saturn, pentru a nu sari calul, pentru a vedea limpede, vine sa ajute cu iubirea, talentul, poezia și adancul ființei lui la vindecarea și deschiderea a tot ceea ce tine de durere, rani, relații eșuate. Pune bandaj pe inima, miere pe limba și frumusețe în viata, în cunoastere, în tot ceea ce este.


Neptun în trigon cu Chiron .. și totul are sens.


Saturn are timp, el este Timpul, el vrea vindecare, vrea acasă, se duce acasă iar Chiron este cheia, el pornește motorul care ma duce acasă în viitor.


Iar casa mea e sufletul meu, e familia mea, sunt oamenii pe care ii iubesc, suntem NOI, suntem SUFLETE, suntem IUBIRE.Ti-a placut articolul? Lasa un mesaj in sectiunea de comentarii de mai jos.

Etichete:

38 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


Alte articole
Urmareste-ne si pe
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page