top of page
  • Poza scriitoruluiBarbara Bacauanu

Horoscop 2023 - Taur


După tranzitele anului 2022, care au pus lupa serios pe tine la capitolul transformare personală, în 2023, când Jupiter va fi în semnul tău, nu ești scăpat din vizor, dar frecvența se schimbă! Ai mai multă dorință de a te ocupa de tine, de a te aranja, de a face sport (apropo, există o tendință de îngrăjare anul acesta!), sau de a demara orice activitate care face din propria persoană o prioritate! Socializare, întâlniri, evenimente, cursuri, călătorii, dorință de aventură și entuziasm în fața proiectelor ce par că se concretizează, mai ales dacă ai fost serios și ai lucrat la ele! Dacă nu, ți se va arăta foarte clar unde mai ai de învățat și unde nu ți-ai făcut toate temele!


Lecțiile tale vin din partea anturajului și a prietenilor - cu unii nu mai ești pe aceeași lungime de undă, pe alții nu ai de unde să îi iei când ai nevoie, poate nu mai aveți ce povesti sau pur și simplu nu va mai leagă nimic! Dar cu alții vei înnoda relația și mai mult sau prieteni vechi, pe care nu i-ai văzut demult, revin în viața ta. Oricum, nimic întâmplător și, cu alte cuvinte, adevarata prietenie acum se va vedea! În același timp, foarte posibil sa cunoști și alți oameni, să se lege relații la care nici nu visai sau dorințele tale să apese accelerația pe repede înainte cu succes!


Relațional, dacă în 2022 nu ai decis deja cum stau lucrurile, mai ai timp anul acesta, când tot ce ai ascuns sub preș se va face din ce în ce mai mare! Până când? Până tu singur vei zice gata și vei decide să te alegi pe tine!


După vară încolo, atmosfera se schimbă din nou și este posibil să dorești conectarea cu lumea interioară, spirituală. Pe această cale, vei ajunge să înțelegi multe din experiențele actuale sau trecute, să închizi un capitol de viață și să deschizi unul nou, superior acestuia!


Care sunt resursele tale cele mai valoroase? Care sunt talentele tale și la ce te pricepi? Care sunt hobby-urile tale și ce faci cu pasiune?


Răspunde la toate aceste întrebări, adună ceea ce ți-a dat și vei găsi calea cea dreaptă atât relațional, cât și carieristic! Ai posibilitatea de a arunca o lansetă departe, de a ținti pe termen lung, dar pentru asta este nevoie să îți dai drumul la mâini, să ieși din zona de confort, din frică și îndoieli și să aluneci ușor pe tobogan!


Nu numai că locul în care vei ajunge este minunat, dar călătoria până acolo va fi fabuloasă!


Dacă te regăsești în ceea ce am scris sau te ajută această postare, lasă-mi un semn în comentarii!


Un an minunat îți doresc!

 

Iti doresti sa studiezi in Scoala de Stiinte Spirituale?

Viziteaza pagina: Cursuri!

46 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Kommentare


Alte articole
Urmareste-ne si pe
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page