top of page
  • Roxana Nistor

Junona in AstrologieCine este JUNONA?

In astrologie, se spune ca Junona reprezinta casatoria respectiv, tipul de partener pe care il vom atrage. Pare putin superficial, si asa si este deoarece Junona este mult mai mult de atat.

Acest asteroid ne da indicatii clare despre dorinta noastra de a avea o relatie fericita si implinita indiferent daca este vorba despre casatorie sau o relatie de lunga durata (concubinaj).

Afland care este pozitia asteroidului junona in harta noastra astrala, putem afla care sunt trasaturile persoanei cu care am putea avea o relatie de lunga durata respectov o casatorie.

Putem afla care sunt asteptarile noastre maritale, care este tipul de sot pe care il putem atrage involuntar dar si sa identificam propria pozitie si atitudine fata de casatorie.JUNONA in Berbec

Pozitia lui Junona in semnul Berbecului aduce un parteneriat dinamic, spontan, pasional si plin de aventura.

Partenerul poate fi o persoana incapatanata cu o inclinatie spre a domina relatia. Pot exista conflicte, certuri, competitivitate intre parteneri insa aceste lucruri pot ajuta cuplul sa evolueze daca lectiile sunt invatate si integrate.


Va exista o lupta continua pentru putere, o competitie din care ambii parteneri au de invatat dar si o puternica pasiune.JUNONA in Taur


Pozitia lui junona in semnul Taurului aduce un parteneriat stabil, statornic bazat pe o conexiune profunda pentru toata viata.

Partenerul poate fi o persoana care sa asigure bunastarea financiara a familiei, o persoana de success in profesie insa poate fi un partener incapatanat si posesiv.

Va exista un sentiment de securitate si siguranta insa este nevoie sa fie integrata lectia libertatii in parteneriat astfel incat parteneriatul sa nu fie bazat pe posesivitate si dependenta.JUNONA in Gemeni


Pozitia lui Junona in semnul Gemenilor aduce un parteneriat bazat pe stimulare intelectuala.


Partenerul poate fi o persoana activa, sociabila, inteligenta principala ocupatie in relatie sa fie discutia.


Va exista un sentiment de prietenie intre parteneri insa este nevoie sa fie reaprinsa flacara in relatie astfel incat sa nu se simta nevoie de schimbare iar atunc ar putea aparea divortul/despartirea.JUNONA in Rac

Pozitia lui Junona in semnul Racului aduce un parteneriat plin de afectiune in care familia este foarte importanta. Viata domestica este un factor foarte important in parteneriat astfel incat dorinta cea mai mare va fi formarea unei familii.

Partenerul poate fi o persoana romantica, sensibila, un partener care accepta responsabilitatile familiale si casnice.

Vor exista fluctuatii emotionale care vor fi destul de frecvente in parteneriat astfel incat e nevoie de o exprimare clara a emotiilor si o comunicare assertive intre parteneri.JUNONA in Leu

Pozitia lui Junona in semnul Leului aduce cu sine un parteneriat in care statutul reprezinta un aspect destul de important in bunul mers al relatiei.

Partenerul poate fi o persoana creativa, amuzanta, dinamica, remarcata cu usurinta.

Va exista tendinta partenerului de a se lauda mai mult cu actiunile sale decat de a actiona propriu-zis. Imaturitatea acestuia poate fi o problema in parteneriat.JUNONA in Fecioara

Pozitia lui Junona in semnul fecioarei predispune la un parteneriat bazat pe logica si ratiune in care partenerii sa se stimuleze in mod constructiv.

Partenerul poate fi o persoana critica, atenta la detalii si discrete.

Va exista tendinta partenerului de a fi gelos astfel incat relatia poate deveni uan de co-dependenta.JUNONA in Balanta

Pozitia lui Junona in semnul Balantei aduce un parteneriat armonios, tolerant, loial si cinstit.

Partenerul va fi o persoana echilibrata, manierata, cu inclinatii artistice si un aspect fizic placut.

Armonia si loialitatea sunt esentiale in aceasta realtie.JUNONA in Scorpion

Pozitia lui Junona in semnul Scorpionului aduce cu sine un parteneriat ce poate debuta in mod secret, misterios. Relatia poate fi misterioasa, interesanta cu un grad de implicare profund deoarece se cere descoperita si transformata in mod constant.

Partenerul va fi o persoana tacuta, misterioasa, cu care se formeaza o conexiune spirituala si sexuala foarte puternica.

Relatia va fi testata in nenumarate randuri astfel incat fiecare partener sa descopere valoarea adevarata a celuilalt.JUNONA in Sagetator

Pozitia lui Junona in semnul Sagetatorului aduce cu sine o relatie in care evolutia spirituala a cuplului ese foarte importanta.

Partenerul va fi o persoana responsabila, matura, vesela si optimista. Poate fi de alta nationaliate.

Nevoia cupului este aceea de libertate,spatiu si independenta. Este foarte importanta loialitatea in cuplu si respectul reciproc.JUNONA in Capricorn

Pozitia lui Junona in semnul Capricornului aduce cu sine un parteneriat deosebit, in stransa legatura cu pozitia in societate.

Partenerul va fi o persoana serioasa, sobra, responsabila si dornica sa se realizeze professional. Statutul in societate va fi foarte important.

Exista riscul de a prefera singuratatea, chiar si singuratatea in doi. Relatia nu va fi una calda ci mai degraba una cu un scop comun foarte bine stabilit.JUNONA in Varsator

Pozitia lui Junona in semnul Varsatorului aduce cu sine un parteneriat foarte original, cu experiente neobisnuite in care libertatea este foarte importanta.

Partenerul va fi deosebit, neobisnuit, diferit de ceilalti cu care se va stabili o relatie profunda si de prietenie.

Relatia va fi una destul de independenta in care intimitatea cuplului va avea de suferit.JUNONA in Pesti

Pozitia lui Junona in semnul pestilor aduce cu sine o relatie spirituala profunda, in care se formeaza o legatura puternica. Atitudinea ta fata de partener va fi una protectiva, bazata pe sacrificiu.

Partenerul va fi vulnerabil, tacut, visator si sentimental. Poate fi o persoana care aparent poate parea retras si slab de caracter insa pe parcurs acesta va demonsta capacitatile sale spirituale.

Relatia va trece prin momente in care emotiile vor capata note profunde in care le este testata toleranta partenerilor.
Ti-a placut articolul? Lasa un mesaj in sectiunea de comentarii de mai jos.

Etichete:

159 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Alte articole
Urmareste-ne si pe
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page