top of page
  • Loredana Monica Stan

Nodul Nord in Pesti - Nodul Sud in Fecioara


Nativii cu Nodul Nord in Pesti si Nodul Sud in Fecioara, in vieti anterioare, au trait in circumstante ce implicau ideea de ordine, structura si disciplina. Fiind pusi in situatii in care greseala nu era permisa, de aici si tendinta de perfectiune. Domeniile de activitate ale nativilor cu aceasta axa, in existente trecute, au avut legatura cu ajutorarea si vindecarea de natura medicala: medici, infirmieri, asistenti. Aceste functii fiind extrem de importante, cereau concentrarea si executarea corecta, apropierea de perfectiune, datorita faptului ca de ei depindeau vietile celorlalti.


Acesta axa reprezinta si axa VINDECARII, unde se face trecerea de la vindecarea fizica la cea a sufletului, poate chiar la cautarea si gasirea vindecarii prin metode spirituale, religioase sau de credinta.


Pentru nativii cu aceasta axa este foarte importanta impecabilitatea oricarui lucru pe care il fac atat ei cat si cei din jur, mai ales cand vine vorba de locul de munca, fiind astfel foarte critici atat cu propria persoana cat si cu ceilalti. Sunt persoane foarte muncitoare, eficace, pot munci mai mult decat este cazul sau se pot dedica in cea mai mare parte a timpului muncii. Au o mare capacitate de a analiza si de a vedea detaliile cele mai mici pe care ceilalti nu le observa, doar ca pierderea in detalii si desfacerea firului in 4 sau fixarea pe un singur lucru ii pot face sa piarda imaginea de ansamblu. Au o latura pesimista si sceptica ceea ce face ca nativii sa judece mult prea mult, sa caute nod in papura si sa gaseasca imperfectiunea in tot. Pot fi foarte organizati, mergand dupa reguli, ordine, precizia fiind foarte importanta. Au nevoie sa vada cu ochi proprii si sa incerce singuri - ca sa se convinga de ceva, neavand siguranta in perspective si modalitati straine. Tin foarte mult la punctualitate si seriozitate, la a duce la bun sfarsit sarcina pe care o au, dedicarea si implicarea facand parte din caracteristicile lor. Nativii cu aceasta axa pot vedea cu usurinta greselile celorlalti si ii pot judeca in permanenta din dorinta de a corecta, ,, vindeca,, si a face totul impecabil. Au simtul datoriei constant, din cauza sentimentului de insuficienta pe care il detin, considerand ca trebuie sa daruiasca si ca ceea ce fac sau daruiesc nu este niciodata suficient. Vor trece prin multe experiente dureroase, ajungand sa isi simta propria rigiditate. Oricat de bine facut este un lucru, greu simt multumire, cautand tot timpul imperfectiunea sau imbunatatirea acestuia. Greseala proprie poate fi o sursa mare de frustrare si dezamagire.


Disfunctiile sau problemele sexuale sunt un alt subiect cu care nativii se confrunta - pot sa nu isi inteleaga sexualitatea sau sa si-o reprime.


In aceasta incarnare, persoanele cu NN in Pesti si NS in Fecioara, au nevoie sa invete sa aiba credinta intr-o forta superioara (Univers, Divinitate, Dumnezeu). Vor fi puse in situatii in care vor fi fortate sa renunte la ratiune si la planul fizic. Pot avea puternica intuitie, clarvedere si mediumitate, scopul fiind acela de a se increde in aceste inzestrari si de a se abandona. Au protectie Divina si un inger pazitor care ii ghideaza, de aceea trebuie sa invete sa renunte la a mai cerceta si cauta, credinta fiind foarte importanta. NN in Pesti doreste sa scoata la suprafata compasiunea atat fata de ceilalti cat si fata de propria persoana, conectarea cu emotiile si sentimentele proprii cat si ale celorlalti.


Au nevoie sa iasa din rutina de zi cu zi in care sunt prinsi si sa isi ia momente de singuratate, in care sa introspecteze si sacontempleze. Meditatiile, Yoga, pictura, sculptura, fotografia, muzica pot ajuta la deblocare. Pot profesa in domenii ce tin de latura spirituala (muzica, arta, talente artistice ,hipnoza, medium) acesta fiind si scopul lor si anume cunoasterea si experimentarea planului spiritual.


Au nevoie ca parte din situatiile pe care trebuie sa le rezolve, unde ei au tendinta sa ramana fixati fara a mai vedea nimic altceva, sa fie incredintate Divinitatii-sa inteleaga si sa accepte ca nu pot face totul, nu detin controlul a tot si toate. In momentul in care se abandoneaza si paseaza problemele si situatiile planului Divin pot avea parte de rezultate magice.


Fiind persoane care cer foarte mult mai ales de la ei insisi, sabotandu-se cu foarte multe sarcini intr-un interval scurt de timp, trebuie in mod constient sa renunte la parte din agenda lor,sa faca mai putin. De asemenea ,trebuie sa lase loc de spontaneitate, inspiratie, imaginatie, flexibilitate, simplitate si chiar impefectiune in vietile lor. Aceasta axa cere nativilor sincronizarea cu fluxul natural al vietii, relaxarea, gasirea pacii interioare si eliminarea presiunilor/ tensiunilor, anxietatii si stresului.


Au nevoie sa isi dea voie sa simta mai mult, sa observe in liniste si sa reflecteze cu calm asupra oricarei situatii,renuntand la analiza exagerata si la dorinta si necesitatea de a actiona/interveni imediat in rezolvarea acesteia, intelegand ca nu totul este o urgenta si ca anumite lucruri se pot rezolva de la sine. Un alt aspect de integrat este acela de a nu mai critica si judeca persoanele din jur, ci de a oferi confort,compasiune,sustinere fara a contoriza ceea ce ofera si ce primesc la schimb.


Iubirea necondiționată, mai ales fata de propria persoana, trebuie sa își facă loc în viețile lor, fiind persoane care se pot autosabota constant,sacrifica,renunța la timpul lor liber și fericirea proprie pentru orice sarcina/situatie care poate apărea sau care cere rezolvare. Nu reușesc sa aibe liniste atunci când au ceva de îndeplinit ,pana cand acel ceva nu este rezolvat.


Ceea ce trebuie sa învețe nativii este sentimentul de “a fi” pur și simplu,de a atenua exigenta și așteptările înalte atat de la ei cat si de la ceilalti .I-ar ajuta sa se lase “contaminati” de simtire si sa reduca tendinta de a avea norme,a se incadra sau a corecta constant si sa inteleaga faptul ca sunt “fiinte” ,ci nu robotei. Facand lucrurile din simțire și mai puțin mecanic, își pot da voie sa se conecteze cu intuiția lor ,cu sentimentele și emoțiile. Au nevoie sa imbratiseze relaxarea si sa se lase ,,umanizati,,.


Aceasta axa atinge culmile cele mai inalte ale iubirii neconditionate, ale compasiunii, sacrificiului fara a astepta rasplata, care va veni oricum de la Divinitate peste asteptarile nativilor.


Daca nu reusesc in mod constient sa isi indeplineasca Nodul Nord ,pot cauta “abandonarea” si evadarea prin alte metode, cum ar fi: droguri, alcool, somn excesiv, tutun.


NN in Pesti-NS in Fecioara aduce in existentele nativilor momente de iluminare,trezire spirituala si compasiune totala fata de tot ceea ce exista. Prin renuntarea la judecata si acceptarea ca totul este deja perfect aliniat,pot accesa acest plan de constiinta in mod constant.


Ei pot resimti o oarecare oboseala generala fata de lumea inconjuratoare ,iar la nivel inconstient, dorinta de a se apropia de “casa” spirituala.


Se pot debarasa de dorintele materiale, uneori nemaigasind placere si satisfactie in acestea,ori chiar simtind ca ceea ce ei cauta nu poate fi gasit pe pamant,trecand prin momente in care se prea poate sa nu se mai regaseasca “aici”.


(Parere personala:)


Arhetipul Pestilor ,,sfarsitul,, si ,,menirea,, de a se apropia,a se deschide planului spiritual si a face parte din el cu toata fiinta,poate indica faptul ca aceasta poate fi ultima calatorie/incarnare in planul fizic si pregatirea de intoarcere “acasa” in planul Divin.


Autor: Loredana Monica Stan, cursant program formare profesionala cu specializarea astrolog, promotia 1/ 2023


Ti-a placut articolul? Lasa un mesaj in sectiunea de comentarii de mai jos.

32 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


Alte articole
Urmareste-ne si pe
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page