top of page
  • Poza scriitoruluiBarbara Bacauanu

Revelatii - Simboluri transparente - Cum se utilizeaza
Deși se pot utiliza metode standard de etalare, similare cu tarotul clasic, setul de Simboluri transparente este conceput pentru a fi manevrat în mod intuitiv, astfel încât utilizatorul să se lase ghidat în așezarea cărților de către simboluri și secvențele ce se formează.


Cel mai simplu mod de a lucra cu el este acela de a adresa o întrebare, după care să se extragă una, două sau trei cărți, în funcție de inspirația momentului. Cărțile rezultate se pot așeza una lângă alta sau pot fi suprapuse câte două. Secvența compusă de ele poate indica și extragerea altor cărți, care să vină în completare, pe verticală sau pe orizontală, în orice direcție sau deasupra oricărei cărți, precum poate sugera și necesitatea adresării unei alte întrebări, așa cum se întâmplă în desfașurarea unei conversații.


Cărțile răspund întotdeauna întrebărilor, adică intenției, de aceea acestea devin extrem de importante. O întrebare poate fi foarte generală sau foarte specifică, dar modul în care este formulată face diferența, deoarece fără o adresare țintită, care să acționeze ca punct de focalizare, rezultatele sesiunii nu pot fi concludente. Cărțile pot avea multe interpretări și pot copleși utilizatorul dacă numărul acestora nu este redus prin specificitatea și claritatea intenției.


De exemplu, la întrebarea Voi găsi dragostea pe care o caut?, indiferent de cartea extrasă ca răspuns, interpretarea va fi confuză sau nemulțumitoare. Pe de altă parte, dacă se schimbă întrebarea în Ce pot să fac pentru a atrage dragostea pe care o caut?, atunci răspunsul va fi mult mai ușor de înțeles, deoarece arată o indicație clară.


Întrebările care se finalizează cu răspunsuri de genul da sau nu trebuie evitate. În loc de a întreba Voi găsi un nou loc de muncă? este mai bine să se formuleze Ce mă blochează să găsesc un nou loc de muncă?, Cum aș putea să îndepărtez blocajele ce nu mă lasă să găsesc un nou loc de muncă?, Ce ar trebui să fac ca să găsesc un nou loc de muncă?. Întrebările bune și relevante pentru un dialog revelator sunt cele care încep cu ce, cum, de ce.


Totodată, orice întrebare poate fi separată în mai multe întrebări, care să compună răspunsul final. De exemplu, pentru întrebarea Ce trebuie să fac pentru a avea o relație fericită?, se poate adresa complementar și Ce mă împiedică să relaționez mai bine?, Care sunt fricile mele în legătură cu relațiile?, Ce trebuie să schimb la mine pentru a relaționa mai bine?, Care sunt lecțiile pe care le am de învățat?, De ce am atras această situație?, Care sunt resursele de care trebuie să mă folosesc?.


Deși există multe interpretări posibile ale simbolurilor ce se derulează, răspunsurile corecte la întrebările adresate sunt cele care atrag atenția, care ating o coardă sensibilă sau care se simt intuitiv în șoaptele vocii interioare.


Stăpânirea teoretică a simbolurilor este necesară pentru a lucra cu cărțile transparente, dar nimeni nu trebuie să fie descurajat dacă nu obține imediat și sensibilitatea dorită! Cu timpul, atunci când mintea va înceta să se opună răspunsurilor, se va putea atinge un nivel ce permite vibrațiilor supra sau subconștiente să pătrundă în conștient și să fie revelate! Așadar, chiar dacă o interpretare pare absurdă, ea nu trebuie respinsă și nici căutat cel mai complex și complicat sens. Cea mai bună abordare este aceea de a păstra lucrurile simple și de a lăsa imaginile să vorbească de la sine sau de a se realiza un jurnal, în care să fie notate toate dialogurile purtate. Surprinderea va apărea mai târziu, după o perioadă de meditație sau când, recitindu-le, se va constata naturalețea adevărurilor exprimate. Realizând această practică cât mai des, se va creea o conexiune puternică atât între utilizator și arhetipuri, cât și între latura sa conștientă și cea interioară.


Doresti un set de Revelatii - Simboluri transparente? Il poti comanda de aici!


147 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Alte articole
Urmareste-ne si pe
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page