• Barbara Bacauanu

Revelatii - Simboluri transparente - Cum se utilizeaza
Deși se pot utiliza metode standard de etalare, similare cu tarotul clasic, setul de Simboluri transparente este conceput pentru a fi manevrat în mod intuitiv, astfel încât utilizatorul să se lase ghidat în așezarea cărților de către simboluri și secvențele ce se formează.


Cel mai simplu mod de a lucra cu el este acela de a adresa o întrebare, după care să se extragă una, două sau trei cărți, în funcție de inspirația momentului. Cărțile rezultate se pot așeza una lângă alta sau pot fi suprapuse câte două. Secvența compusă de ele poate indica și extragerea altor cărți, care să vină în completare, pe verticală sau pe orizontală, în orice direcție sau deasupra oricărei cărți, precum poate sugera și necesitatea adresării unei alte întrebări, așa cum se întâmplă în desfașurarea unei conversații.


Cărțile răspund întotdeauna întrebărilor, adică intenției, de aceea acestea devin extrem de importante. O întrebare poate fi foarte generală sau foarte specifică, dar modul în care este formulată face diferența, deoarece f