• Barbara Bacauanu

Revelatii, Simboluri transparente - Legatura cu psihologia


Arhetipurile reprezintă cheia către descifrarea poveștii personale și către înțelegerea tiparelor după care ea se clădește: cine ești, ce te motivează, de ce îți place un anume tip de partener și nu altul, de ce acționezi așa, de ce ai ales o anumită profesie, de ce gândești într-un anume fel, de ce nu obții succesul dorit, de ce, de ce, de ce. Ele explică cine ești în cele mai mici amănunte!


Acest lucru este posibil deoarece totul este format din energie: orice arhetip sau simbol este impregnat cu o frecvență vibrațională unică, precum și orice persoană deține o semnătură energetică proprie. În momentul în care toate se întâlnesc și persoana mânuiește cărțile, energiile simbolurilor care rezonează cu tiparul său se atrag magnetic și se așază conform acestuia.


Ordinea în care au fost așezate imaginile în cartea de față descrie perfect cercul vieții și al evoluției sinelui, precum și toate etapele unui proces terapeutic sau transformator. Astfel, persoana ce lucrează cu ele se poate regăsi într-unul dintre personaje, precum și într-unul dintre scenariile ce se aseamănă cu experiența sa de viață

Vizionarea lanțului secvențial descris de poveste și meditația asupra sa îi va conferi acesteia revelația de care are