top of page
  • Poza scriitoruluiBarbara Bacauanu

Horoscop 2023 - Gemeni


Contrar naturii tale adolescentine, anul începe cu retrogradarea lui Mercur în Capricorn, un semn mult mai taciturn, care te îndeamna la introspecție. Nu prea vei avea chef de vorbă sau de împărtășit ce simți, în schimb lumea ta interioară va fi foarte vividă! Gânduri, planuri, socoteli, combinații de n luate câte k, poate frământări fata de planul financiar, visuri de reușită pe termen lung. Ești pus pe treabă, hotărât să faci o schimbare pentru a câștiga mai mult, poate de a investi sau de a face o afacere, dar pentru asta ai nevoie de un plan pus la punct!


Poate este nevoie să pui în aplicare proiecte la care vei avea mult de muncit, poate vrei să dovedești că poți mai bine decât până acum, poate ai niște responsabilități pe care trebuie să le duci la bun sfârșit sau poate vrei să o iei pe cont propriu! Oricare ar fi varianta aleasă de tine, pentru a reuși este nevoie de consecvență, determinare, claritate și forțe bine direcționate. Toate retrogradările lui Mercur din 2023 vor fi în semne de pământ.


La polul opus acestei energii concrete, mintea îți zboară departe - ai imaginație, creativitate, visezi în culori, sunete și arome, iar perspectiva pe care o vezi este minunată! Îmbină cele două lumi, cea a visării și cea a realității, iar planurile tale se vor concretiza foarte frumos!


Relațional, planeta ce îți guvernează acest sector se va afla într-un domeniu destul de ambiguu, care te poate bulversa. Poate fi un an al tentațiilor, al himerelor și al provocărilor, care să te scoată cu totul din zona de confort și să te dezechilibreze, de accea stabilește-ți bine ce îți dorești și unde/ cu cine vrei să fii! Lumea viselor este frumoasă, dar una-i poza, alta este realitatea!


Dacă ești deja într-o relație și ți-o dorești mai departe, consolideaz-o, acordă-i mai mult timp, oferă-i mai multă intimitate. Conexiunea dintre voi poate ajunge la o profunzime pe care nu ați atins-o până acum!


Per ansamblu, anul 2023 poate fi scara ta către succes din toate punctele de vedere, dar pentru a ajunge în vârf, urcă fiecare treaptă cu pasul bine așezat, rămâi pe traiectorie, dozează efortul indiferent de competitori și privește înainte, la rezultatul final: tu, pe locul 1!

 

Iti doresti sa studiezi in Scoala de Stiinte Spirituale?

Viziteaza pagina: Cursuri!

37 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Alte articole
Urmareste-ne si pe
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page