top of page
  • Poza scriitoruluiBarbara Bacauanu

Horoscop 2023 - Leu


În anul 2023, domeniul carierei este tranzitat de Jupiter, Uranus si Nodul Nord, ceea ce îți poate ocupa mult timp - poate schimbi locul de muncă cu ceva care îți aduce entuziasm, poate ești promovat pe o poziție mai bună, poate primești oferte de colaborare sau poate îți construiești un drum pe cont propriu.


Indiferent de varianta în care te afli, următoarele 12 luni pot veni la pachet cu multe provocări, așteptate sau complet surprinzătoare, care te vor purta într-un carusel plin de emoții, dorințe, planuri,

așteptări, întorsături, reușite sau pierderi aparente.


Pentru că, în final, trecând prin toate aceste experiențe, totul este spre binele tău! Mai mult de atât, transformările nu se întâmplă doar la suprafață sau doar în planul profesional, ci mult mai profund, în propria ființă. Deși nu este un proces ușor, vei schimba perspectiva din care vezi lucrurile de mai multe ori, vei renunța la credințele care te-au ținut pe loc sau care nu te reprezintă, vei privi în ochi minciuni pe care singur ți le-ai spus și te vei elibera de multe poveri pe care le-ai cărat inutil!


Ascultă-ți corpul, îți va vorbi mai mult ca oricând. Dacă nu ești echilibrat interior, dacă tragi în direcția nepotrivită sau dacă nu ți-ai exprimat gândurile și emoțiile care te frământă, acesta îți va arăta exact ce îl apasă și ce ai de făcut pentru a te vindeca în profunzime. Acordă-ți timp de introspecție, observă-te, conectează-te cu tine și păstrează liniștea.

Dacă vei avea ochi să vezi, lumea subtilă va fi foarte vizibilă pentru tine - și te va ghida armonios prin mesaje, oameni, semne sau sincronicități.


Relațional, nu te arunca cu capul înainte și nici nu risca dacă îți dorești stabilitate, deoarece este posibil să fii tentat să mergi într-o direcție despre care nu cunoști chiar totul! Fă pași înceți și siguri, fii sigur pe ceea ce simți, testează terenul cu piciorul înainte să faci pasul decisiv și fii ferm când decizi ceva! Dragostea poate să apară în acest an, dar nu așa cum crezi sau din partea cui te aștepți!


Dacă ești deja alături de cineva, prima parte a anului îți poate testa relația (sau continuă cu transformările ce oricum au fost și în 2022) pentru a vă ajuta să vă vedeți mai bine - acest lucru poate însemna un mare pas înainte împreună sau ... separat!


Ultima parte a anului te găsește perfect conștient de drumul pe care trebuie să mergi, stăpân pe tine și încrezător!


Chiar dacă nu ușor obținute, victoriile tale vor fi de impact pe termen lung și îți vor aduce satisfacții îndelungate!


Dacă te regăsești în ceea ce am scris sau te ajută această postare, lasă-mi un semn în comentarii!


Un an minunat îți doresc!

 

Iti doresti sa studiezi in Scoala de Stiinte Spirituale?

Viziteaza pagina: Cursuri!

54 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Alte articole
Urmareste-ne si pe
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page